У сполучених Штатах на сьогоднішній день найвідоміший серіал

У сполучених Штатах на сьогоднішній день найвідоміший серіал за рейтингами всіх серіалів, називається "Person of Interest" (Поза увагою).

У сполучених Штатах на сьогоднішній день найвідоміший серіал за рейтингами всіх серіалів, називається "Person of Interest" (Поза увагою). Фантастичний науковий серіал йде на каналі CBS, в сюжеті якого описується придумана система тотального стеження за всіма людьми через відео камери спостереження. Як би програма ідентифікує особи і розпізнає людський розмова, ідентифікуючи людини по голосу, проводячи аналіз всіх дій і кожної розмови. Підсумки такого аналізу дає алгоритмам машини здатність на найближчий час пророкувати майбутнє, приблизно на 24 години вперед. Такі передбачення використовуються спецслужбами для завчасного викриття запланованих місця і часу де може статися теракт.
Опис серіалу з науково-фантастичним сюжетом необхідно, що б приблизно розуміти як функціонує система Mind's Eye, розробку якої ведуть вчені. Тільки ось розробники не кричать про можливостях прям за добу пророкувати майбутній теракт, просто буде фіксуватися незрозуміле і насторожуюче поведінку людини, яка може вчинити злочин у найближчий час від 1 хвилини до 24 годин.

Источник: warreznu.ru

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.