Чорне Різдво (16+) Софія Такал (США, Нова Зеландія, 2019)

Кампус Хортонського коледжу стає малолюдним. Більшість студентів їде на різдвяні канікули додому. Ті ж, хто лишився, охоче веселяться в очікуванні свят. Коли зникає одна з дівчат, подруги починають її шукати. І не даремно. Не виходячи на зв'язок, вона не усамітнилася із бойфрендом, як думає поліція. Її у цей час вбивали. Одна за одною починають зникати й інші студентки. Жіноча частина студмістечка у паніці, проте опускати руки перед лицем страху вони не планують.

Трилер «Чорне Різдво» є рімейком культового фільму жахів, що вийшов у 1974 році. Сценарій до нього писав канадець і джерелом натхнення, за його словами, була реальна серія вбивств, що сталася на Різдво у жіночих гуртожитках Канади. У 2006 році було знято перший рімейк історії. Цього разу фільм жахів випустили у копродукції Нова Зеландія та США. Зйомки фільму проходили у Новій Зеландії, поблизу міст Данідін та Оамару влітку цього року. Основною локацією став Університет Отаго.

У головних роляхІмоджен Путс, Бріттані О'Грейді, Керы Елвес, Аліз Шеннон, Лілі Доног'ю

[video0]

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 177587
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65002
Последний зарегистрированный пользователь pavelgichko

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.