Блоги

Постановка на облік у центрі зайнятості

Безробіття, як соціальна проблема, вимагає від держави механізмів свого рішення, з цією метою, функціонує система служб зайнятості.

Їх діяльність спрямована на зниження рівня напруженості в суспільстві, шляхом ведення обліку безробітних, їх матеріальна підтримка і оперативний підбір можливостей працевлаштування. Механізм цей досить дієвий і широко застосовний, але потрібно усвідомлювати, що в нинішніх умовах, державні органи рватися допомогти окремому громадянинові, що залишився без роботи, не будуть. Цей громадянин повинен сам подбати про те, що б стати на облік у центрі зайнятості. Для цього йому необхідно знати, хто має право скористатися послугами служби зайнятості, які від цього можуть бути вигоди і як це зробити.
     З метою допомоги безробітним, проведений 5-ти денний курс консультацій (з 14-18.01.13 року) тренерами Конотопського центру IDEA, усі бажаючі отримали основні знання по постановці на облік в центрі зайнятості і обговорили всі основні моменти і права безробітних.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.