Блоги

Хитрук В.О. Золота Булава. Духовний код Трипілля, України і Європи.

Хитрук В.О. Золота Булава. Духовний код Трипілля, України і Європи. Онтологія розквіту Індо-Європейської цивілізації в Україні, Європі і Світі від Палеоліту до сьогоднішніх днів. – К.: Сучасний письменник, 2012. – 432 с.

Онтологія розквіту Індо-Європейської цивілізації в Україні, Європі і Світі від Палеоліту до сьогоднішніх днів. Багатоілюстроване видання з численними додатками розраховане на широке коло читачів.

Автор є відомим ученим етноісториком філософського спрямування, культурологом, літературознавцем, санскритологом і перекладачем.

Над своєю книгою Василь Хитрук працював близько 30 років. Ця праця стала наслідком його багаторічних подорожей та досліджень древнього світу, містить у собі нові трактування історії України. Ототожнена з ідеалізмом, в якому людська первинність канонізується духовною сутністю.

Книга дає широкий панорамний погляд на життя людства та його основоположні хітологічні принципи процвітання і щастя. Наукове спрямування книги дає новий науковий фундаментальний гуманітарно-природничий генезис життя людства в нинішньому ХХІ ст.

Василь Хитрук – учений етноісторик, санскритолог, письменник, член Національної спілки письменників України.

view counter

По тематике

Юрий Гусельников
Що хотіли б запитати у Зеленського харків'яни?

11 лютого в Харкові проходить засідання РНБО, присвячене питанням територіальної оборони. Питання це важливе і злободенне, орди російських військ нависають...

Александр Шутко
Противовирусньіе технологии (обновлено)

Что поможет в борьбе с COVID-19... 3

Свирид Голохвастов
"ВАТНІ" СУМИ.

Які "волокна" переплутані в сумських підприємців ? "Вата" - це постсовок ?... 3

Свирид Голохвастов
Як розвивати промисловість .

Є багато стратегій, тактик, процесів, процедур підтримки та розвитку промисловості. Але всім цим можна не користуватись. Все залежить... 1

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.