Блоги

Євродіарея

Привид бродить по місту Суми - привид приставки "Євро-"

Поки Україна йде в Європу. Хоча йде, то мабуть гучно сказано. Я б сказав, що Україна підкрадається до Європи, так потихеньку, обережно, що навіть, ні європейці, ні самі українці того не помічають. Тому деякі діячі вирішили, що нічого чекати доки хтось нас туди відведе, а потрібно будувати омріяну Європу самостійно, тут і зараз.

І першим за справу взявся міський голова, він жив в Німетчині, він не з чуток знає, що таке Європа. І ініціював сумський градоначальник програму "Євродвір". І почав будувати.

Ось так, на думку місько голови виглядають двори в Європі. Окей бос, ти був, ти бачив, тобі видніше.

І пізнав керманич істину.

Навіщо наймати європейських спеціалістів, щоб  збудувати євродвір. Є ж набагато простіший спосіб та і дешевший, будуєш собі двір в стилі "ХАЙТАК", а потім додаєш приставку "євро-", і  ось виходить євродвір. Чим не Європа?

А потім так само і "Євродахи"...

І ось Європа все ближче, і ближче.

А тут щей підприємливі підприємці пізнали істину. І виплив в Сумах "Євробазар" 

 

Цікаво, що спочатку новозбудований торгівельний центр мав називатись «Слобожанський», але ж то якось не по європейськи. А Європу будувати треба! Був базар, додаєм приставочку і ось він "Євробазар".
Не ТЦ "Європейський", і навіть не "Євроринок", а так конкретно: "ЄВРОБАЗАР". Взагалі поєднати слова "євро" і "базар", це щось із розряду впихнути невпихуєме. А вони взяли й впихнули, що не зробиш заради Європи...

Але навіщо обмежуватись євродворами і т.д., у нас що проблем мало? Ось за допомогою чарівної приставочки вирішуємо проблеми громадського транспорту:

Все недокопаєшся, проблема вирішина. Так само можна вирішити і вартість проїзду. Ось будь ласка:

Ось так колись зайдеш до лікаря і спитаєш:"Лікарю, що зі мною?". А він вам відповість: "У вас друже ЄВРОДІАРЕЯ".

Така вона, сувора сумська Європа. 

Комментарии

Петренко Микола

Шановний  Євгене !

Читаючи твій комент, зрозумів, що ти зробив для міста набагато більше і краще ніж Лисенко. Напиши , будь ласка , що саме ти зробив ?

Охріменко Євген

а що зробив Лисенко не за бюджетні кошти?

По тематике

Свирид Голохвастов
Як розвивати промисловість .

Є багато стратегій, тактик, процесів, процедур підтримки та розвитку промисловості. Але всім цим можна не користуватись. Все залежить... 1

Дмитро Сінченко
Чому для частини європейців Бандера страшніший за Леніна?

Між комуністами та нацистами має бути знак «дорівнює». Між ісламськими та російськими терористами має стояти знак «дорівнює». Тільки так ми...

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.