Блоги

Податківці-корупціонери не можуть впроваджувати реформи нової влади

Я звичайно вже замучився боротися з призначеннями у Сумській податковій. Але зупинятися не збираюсь. І рано чи пізно я доб’юся, щоб посадові особи, причетні до відшкодування фіктивного ПДВ у сумі 76 млн. грн., були покарані, а не «нагороджені» новими посадами.

У серпні я звернувся до голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса з проханням звернути увагу на причетність до корупційних дій таких одіозних податківців як Тетяна Ольхова, Олександр Ткаченко, Роман Рудень, які брали безпосередню участь у відшкодуванні ПДВ фіктивним фірмам. Просив Білоуса не допустити призначень на посади вище перелічених корупціонерів.

Днями отримав відповідь від Білоуса (див. скан).

Як так, нема підозри? Олександр Ткаченко у 2013 році займав посаду в.о. голови ДПС у Сумській області та приймав рішення про відшкодування 76 млн. фіктивного ПДВ.

Тетяна Ольхова підписувала реєстри та направляла висновки на відшкодування ПДВ.

Роман Рудень у той час був начальником управління оподаткування юридичних осіб, яке займалось перевірками та підтвердженням відшкодування ПДВ.

Нині ці корупціонери займають високі посади в Управлінні Міндоходів Сумської області.

Тому наразі я підготував депутатське звернення до прем’єр-міністра України з проханням звільнити Білоуса з посади голови Державної фіскальної служби України. Оскільки збереження на посадах податківців, причетних до масштабних корупційних дій минулої влади, кидає тінь на виконавчу гілку нової влади України. Про цю ситуацію я також поінформую членів профільного комітету ВР з питань податкової та митної політики і членів комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Просто так я цього не залишу.

Фото
  • Скан відповіді від Білоуса

Комментарии

Dreadnought

И тишина. Где ответ твоего хозяина? 

rebel soldier

Медунятко, кого ти хотіло надурити? Процесом досі керують твої "соратники" - від Яценюка до призначенців біголого Шульги. Ти на виборах пішло в каманду Яценюка, отже, розділяв його погляди, позиції, кадрові принципи. Отже, тебе ВСЕ влаштовувало! Не влаштовувало б - йшов би самовисуванцем ))

і якщо твоя каманда не здатна чи не хоче врахувати твої зауваження по податківцям-крадунам, - то або ти там ніхто і звати тебе ніяк у НФ, або ж всьо путьом, але ти просто граєш совю роль "хорошого" проти "поганих", а сам - в долі.

ЗІ: Річкаля твій однопартєєць Аваков призначив. Ти в курсі, що він звільнив тих беркутівців, що піднімали ще до Революції бучу про корупцію в МВС, а тепер воюють за Україну в АТО? Ти, сцуко, мав би йти і пику бити Авакову за дії Річкаля, - а ти мовчиш у тряпочку, якщо взагалі в курсах... який ти нафіг нардеп і патріот?!!!

Феликс Туголуков

Медуница смешной, как боже мой.....БорЭць.... Big smile

Analytics

Медуниця-це брехлива істота!!!Нічого не зробила позитивного для сумського регіону.Дуже прикро,що  по "інерції" за нього знову громадськість Сумщини проголосувала)))).Він тільки розпихує свої нікчемні кадри на посади(Чорнотицький,Бобиренко та інша гидота)Соромно за таких "депутатів"...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.