Пам'ять любові (Мішель Франко, 2023) IMDb 6.6/10

Сильвія (Джессіка Честейн) успішно поборола алкоголізм і сама виховує доньку-підлітка Анну. Вона – соціальний працівник і доглядає за дорослими людьми, які цього потребують. Якось разом зі своєю сестрою вона йде на зустріч випускників у школу. 16+ 531

Для Сильвії це травмуюча та неприємна подія через спогади про насилля, якого вона зазнала у школі. Дорогою додому за жінкою слідує чоловік (Пітер Сарсгаард). Це Сол, він має проблеми пам’яттю та потребує особливого догляду. Він не пам’ятає як та навіщо йшов за Сильвією. Родина Сола наймає Сильвію наглядати за ним.

Драма «Пам'ять любові» – це восьмий фільм у кар’єрі мексиканця Мішеля Франко. Для усіх своїх проектів, крім найпершого, він сам пише сценарій, займається режисурою, продюсуванням та монтажем. Усі його фільми так чи інакше торкаються теми неблагополучних родин. Головну роль довірили Джессіці Честейн. Прем’єра відбулася у рамках Венеціанського кінофестивалю, де він претендував на отримання головної нагороди Золотого лева.

В ролях: Джессіка Честейн, Пітер Сарсґаард.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 28.03.2024 по 03.04.2024.  Время: 18.45

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.