Мисливці на привидів: крижана імперія (Ґіл Кінан, 2024) IMDb 6.4/10

Родина Спенглер вирішує повернутися до Нью-Йорка. Тим паче славнозвісний будинок, у якому розміщувалася пожежна частина, знову можуть зайняти мисливці на привидів. Починається робота з винайдення нових, більш ефективних способів полювання. 12+ 1652

Таємнича знахідка може їм в цьому допомогти, але одночасно вона вивільняє невідому раніше злу силу Холод Смерті. Якщо не приборкати це лихо, то воно може занурити планету у новий льодовиковий період та знищити усе людство.

Фантастична пригодницька комедія «Мисливці на привидів: крижана імперія» є продовженням фільму «Мисливці на привидів: З того світу», що вийшов у 2021 році, та п’ятим фільмом у однойменній франшизі. До виконання своїх ролей повернулися актори, які були задіяні у зйомках «Мисливців…» ще у 1980-х роках: Білл Мюррей, Ден Ейкройд та Ерні Хадсон. Фільмувати почали 20 березня 2023 року у Лондоні, потім продовжилися у Нью-Йорку і завершилися наприкінці червня.

В ролях: Пол Радд, Керрі Кун, Фінн Вулфгард, Маккенна Грейс, Білл Мюррей, Ерні Хадсон.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 21.03.2024 по 01.05.2024.  Время: 13.15

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.