Небезпечна гра (Іван Атталь, 2023)

Колись Вінсент (Гійом Кане) врятував життя Матьє (Іван Атталь). Відтоді вони підтримують близькі стосунки. Разом з дружинами багато подорожують та ведуть спільний бізнес. Головна відмінність між чоловіками в тому, що Вінсент є рішучим в усьому, а Матьє прагне уникнути будь-якої відповідальності. 16+ 628

Він ніколи не зраджував свою дружину, на відміну від Вінсента, який часто змінює коханок. Чергова його дівчина Ельза (Альма Ходоровскі) справила на Матьє неймовірне враження і він закохався. Низка випадкових подій призводить до непоправних наслідків. Що б не відбувалося, навряд чи це змусить Матьє бути рішучішим.

Трилер та драма «Небезпечна гра» створено у копродукції Франції, Ісландії та Бельгії. Найбільше для появи фільму потрудився Іван Атталь. Разом з Яель Лангманн він адаптував сценарій. Спершу це була комедійна п’єса, написана Еріком Асусом. Сюжет доопрацювали і перетворили у напружену драму про стосунки. Іван Атталь сам зайняв режисерське крісло та виконав одну з провідних ролей.

В ролях: Гійом Кане, Іван Атталь, Марі-Жозе Кроз, Віктор Бельмондо, Альма Ходоровскі.


Где и когда

Планета Кіно

С 28.03.2024 по 03.04.2024.  Время: 12.30; 17.10

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.