Що таке “Конверт” від ПриватБанку та, які можливості він надає

11 січня 2024 року з’явилася новина про те, що державний ПриватБанк запровадив нову послугу для клієнтів. Це сервіс під назвою “Конверти”, який має дещо спільне з “Банкою” від МоноБанку.

Його можливо використовувати, як для збору благодійних внесків від громадян, так й власних потреб.

Згідно з заявами одного з членів правління фінустанови, Д.Мусієнка, цей зручний інструмент допоможе волонтерам та звичайним людям. У першому випадку, додаток дозволить швидше збирати донати, а у другому - керувати фінансами та правильно їх зберігати. Але, щоб не хвилюватися про завтрашній день, можна спробувати гру у слоти з високими лімітами, яка підійде хайроллерам та любителям азартних відчуттів. 

Кілька переваг нової послуги “Приват24”

Зокрема, під час створення конверта, можна обрати мету та почати власний або гуртовий збір коштів на її реалізацію. А, пришвидшити збір можна завдяки звичайному посиланню або коду QR. Серед загальних переваг сервісу варто відзначити:

  • - Можливість убезпечити кошти від зайвих витрат, завдяки функції “самостійного блокування” зняття до певної дати або суми;

  • - Гроші можна збирати не лише всередині родини, але й великим колом користувачів (для цього є посилання або код, які можна розмістити у соцмережі);

  • - Всі учасники збору матимуть можливість бачити актуальну аналітику рахунку;

  • - Важливі витрати можливо здійснювати за допомогою конвертів (взагалі, їх можна створити до 15 штук);

  • - Рахунок з невеликою змістовною назвою та тематичним малюнком дозволить зібрати більше донатів.

Щодо важливих розрахунків, звичайні люди можуть використовувати “Конверти” для їх попереднього планування. Тобто, можна створити кілька окремих рахунків для “комуналки”, товарів першої необхідності, лікування тощо. При цьому, даним рахунком можна користуватися, як звичайним банківським пластиком, навіть у магазинах. 

Інші особливості “Конвертів”

Станом на сьогодні, у “Приват24” працює тестова версія “Конвертів”. Фінустанова ще чекає думок та відгуків клієнтів з приводу функціонування послуги та її вдосконалення. При цьому, користуватися грошима можна безпосередньо з конверта, якщо додати його до Google або Apple Pay. Також, з нього вже можливо робити транзакції на власну картку, інші карткові рахунки або конверти. 

При цьому, створити новий конверт дуже просто і, в першу чергу, треба перейти до відповідного меню. Далі потрібно обрати назву рахунку, його валюту та додати короткий огляд. І насамкінець вказується кінцева мета збору та підписується заява на створення рахунку.

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.