Дівчата, мені потрібна ваша допомога... Де для чоловіка купите нормальне взуття? Він ходить вже п'ятий рік в одних черевиках та не збирається купляти нові, бо йому в цих добре. Але вони вже в жахливому стані і якщо погода мрячна, то він приходить з мокрими ногами. Мене це не влаштовую, бо він може таким чином застудитися. Де придбати гарні і не дуже дорогі зимові чоботи
Всего тем на форумах 180352
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65060
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Ninno
Напевно є типи дуже економних чоловіків, адже мій теж взуття до дірок зношує. І тільки тоді купує нові. Я цього якщо чесно не розумію, я вже в останній раз зважилася сама на покупку, пішла в магазин і підібрала йому на свій смак, а з продавцем домовилася, що якщо не підійде, то прийду і обміняю на шнший розмір
Зоя Рейфман
Ви рішуча жінка, я б не стала купувати чоловікові сама взуття, адже я йому догодити не зможу Він у мене дуже педантичний, і тільки сам собі купує, бо у нього багато критеріїв для відбору, а я не така прискіплива. У мене все швидко, якщо сподобалося взуття і підійшов за розміром, то я купую.
Анишина Кристина
Мі найчастіше купуємо взуття в місцевих магазинах, кілька разів брала участь у спільних покупках і замовляла чоловікові кросівки. Але він не особливо був задоволений, прийшли не дуже хорошої якості. Але два сезони відносив, і то добре. Він вважає , що краще купувати якісне взуття, щоб воно була обов'язково шкіряним, також щоб за стилем підходило. Ми останній раз замовляли на інтернет сайті шкіряні чоловічі чоботи і хоч ретельно виміряли повноту і довжину стопи, дуже переживали, чи підійде за розміром, чи буде якість, яка заявлена на сайті. Але даремно, чоботи виявилися хороші і зручні.
Алина Стрим
А що мені залишаешся робити?
Ooo, дякую вам.
marg0
попробуй пошукати на stileo ua. завжди там купляю. якісні брендові речі по адекватних цінах. хоча на деякі товари і є ціни захмарно. но то все залежить від бренду
Chikka
Я в интернете тоже заказываю обычно вещи, но муж предпочитает сперва примерить обувь.