Потрібна допомога

Потрібна допомога

Дівчата, мені потрібна ваша допомога... Де для чоловіка купите нормальне взуття? Він ходить вже п'ятий рік в одних черевиках та не збирається купляти нові, бо йому в цих добре. Але вони вже в жахливому стані і якщо погода мрячна, то він приходить з мокрими ногами. Мене це не влаштовую, бо він може таким чином застудитися. Де придбати гарні і не дуже дорогі зимові чоботи

Nino

Напевно є типи дуже економних чоловіків, адже мій теж взуття до дірок зношує. І тільки тоді купує нові. Я цього якщо чесно не розумію, я вже в останній раз зважилася сама на покупку, пішла в магазин і підібрала йому на свій смак, а з продавцем домовилася, що якщо не підійде, то прийду і обміняю на шнший розмір

Зоя Рейфман

Ви рішуча жінка, я б не стала купувати чоловікові сама взуття, адже я йому догодити не зможу Він у мене дуже педантичний, і тільки сам собі купує, бо у нього багато критеріїв для відбору, а я не така прискіплива. У мене все швидко, якщо сподобалося взуття і підійшов за розміром, то я купую.

Анишина Кристина

Мі найчастіше купуємо взуття в місцевих магазинах, кілька разів брала участь у спільних покупках і замовляла чоловікові кросівки. Але він не особливо був задоволений, прийшли не дуже хорошої якості. Але два сезони відносив, і то добре. Він вважає , що краще купувати якісне взуття, щоб воно була обов'язково шкіряним, також щоб за стилем підходило. Ми останній раз замовляли на інтернет сайті шкіряні чоловічі чоботи і хоч ретельно виміряли повноту і довжину стопи, дуже переживали, чи підійде за розміром, чи буде якість, яка заявлена на сайті. Але даремно, чоботи виявилися хороші і зручні.

Алина Быстрова

Ви рішуча жінка, я б не стала купувати чоловікові сама взуття

А що мені залишаешся робити? 

Ми останній раз замовляли на інтернет сайті

Ooo,  дякую вам. 

Марго Жізневська

попробуй пошукати на stileo ua. завжди там купляю. якісні брендові речі по адекватних цінах. хоча на деякі товари і є ціни захмарно. но то все залежить від бренду

Кристина

Я в интернете тоже заказываю обычно вещи, но муж предпочитает сперва примерить обувь.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай

Зарегистрированных 1
Гостей 486
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 180352
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65060
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.