Захисник обвинуваченого Максим Кондратенко клопотав про більш м’який запобіжний захід, пише Суспільне.
"Жодних обставин, щоб Ген, можливо, якось впливав, можливо через когось на свідків – таких підстав прокурор не має. Ми традиційно просили б змінити на домашній арешт. Матеріали є, відповідно житло в місті Суми, що належить матері обвинуваченого. Тим паче, що місто Середино-Буда постійно знаходиться під артобстрілам ворожої Російської Федерації, тому є підстави для визначення саме в місті Суми, де буде забезпечено його утримання з електронним браслетом, що унеможливить його виїзд за територію міста Суми".
"Якщо я буду знаходитись під цілодобовим домашнім арештом у місті Суми із носінням електронного браслета, я не зможу переховуватись від судових засідань, від суду, однозначно. Я не зможу впливати на свідків, тому що це буде цілодобовий домашній арешт. Тому прошу суд обрати мені запобіжний захід інший, ніж тримання під вартою", — зазначив обвинувачений Олександр Ген.
Суддя Євгеній Янголь прийняв таке рішення: "Подовжити обвинуваченому Гену Олександру Григоровичу строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 12 лютого 2023 року включно без визначення розміру застави".
Всего тем на форумах 180439
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65064
Последний зарегистрированный пользователь beredis