Медуница политик, нардеп и БРАКОНЬЕР.

У себя на странице в Фейсбук, нардеп Медуница похвастался своим браконьерством.

Олег Медуниця

Ловили на Пслі з кумом, вудка поплавкова, гачок трійник (у кума двійник), наживка гірчак (Rhodeus). Час рибальства з 5.15 до 10.30. Гірчака ловили на місці "паучком".

Мало того что ловили на "тройники" , так еще и живца на "паука" Кому как не ему знать что на территории сумщины ловля рыбы в нерест вообще запрещена. Но, как он прокоментировал, что зная про рыбалку все, по другому он не может.  

http://luganskriboohorona.com.ua/2011-04-25-12-32-08/60-2013-02-20-10-31-08/203-2013-03-20-14-25-33

Эколог

Любопытен диалог Медуницы и Моисеенко...

Дмитрий Лазненко а "паучок" - це таке бракон'єрське знаряддя?  4 ч. назад ·  

Олег Медуниця Чистив я "асабіста", а "паучок" це такий пристрій для ловлі живця, метр на метр. куплений вчора в маг."Рона" за 74 грн. 4 ч. назад ·

Дмитрий Лазненко на жаль у нас продають і сітки, і інші браконьєрські снасті. Я не зустрічав градації між паучком і пауком, мо-моєму це приблизно як хабарік відрізняється від хабаря.  3 ч. назад ·  

Дмитрий Лазненко я це не в упрьок, а для інформації  3 ч. назад ·  

Олег Медуниця дякую, все що стосується рибалки я в курсі, просто іншого способу наловити живця не існує. 3 ч. назад  

Виталий Моисеенко Олег Медуниця " іншого способу наловити живця не існує."... Для браконьерів точно. http://fisher.sumy.ua/?article_id=195 Та ще і на "трійник (у кума двійник)" Хоча нардепам Закон не писан, вони самі його пишуть.

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у Сумській області fisher.sumy.ua Заборонити промислове та любительське рибальство на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах, підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області, у такі строки... 2 ч. назад ·  

Олег Медуниця При чом тут нардепство? Ловлю як завжди. Правила читай: 6. В нерестовий період дозволяється любительський лов риби однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в межах населеного пункту, за винятком місць нересту риби.  2 ч. назад ·  

Виталий Моисеенко А, один гачок, це тройник, а живца на "паука" Ні, нардепсто тут не до чого. Просто іншого такого "ловця" інспекція оштафувала б. 2 ч. назад ·  

Олег Медуниця Аааааа! Ти один трійник, за три рахуєш!? В рибінспекції зробив би карьєру.)))  2 ч. назад ·

Виталий Моисеенко Олег, а де ловили? З кумом... 2 ч. назад ·  

Олег Медуниця Хочеш протокол виписати і за межі населенного пункту? Дульки. В межах. А ловили на Пслі, я ж написав.  около часа назад ·  

Виталий Моисеенко Та ні, то я так шоб ти краще третій пункт Наказу прочитав 3. Оголосити нерестовищами всі річки, водосховища, придаткові водойми та інші рибогосподарські водні об’єкти Сумської області, які підконтрольні Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області. около часа назад ·  

Виталий Моисеенко Ти краще, як там у Бердяева, не согрешишь не покаешься, не покаешься не спасешься ... около часа назад ·

Олег Медуниця Для чого тоді вони п.6 в наказі писали? За твоєю логікою рибу можна ловити лише у себе у ванні і то однією вудкою.))  около часа назад ·  

Виталий Моисеенко По перше то їх логіка і вона базуеться на законі, а по друге, це вже за моею логікою, коли іде неріст, рибалять тільки браконьери. около часа назад ·  

Олег Медуниця Це логіка цілком дурна. Якщо миньок віднерестився у лютому, чому його не можна ловити? Чи приміром щуку і окуня зараз.  около часа назад ·  

Виталий Моисеенко http://www.rybalku.ru/prognoz/?city=4 Подивись доки нерист тієї риби що у тебе пожарина на тарільці Сумы рыбалка. Прогноз клёва. www.rybalku.ru Сумы рыбалка. Прогноз клёва рыбы на пять дней. Узнайте, стоит ли ехать на рыбалку. около часа назад ·

Виталий Моисеенко І в кінці кінців внеси зміни до закону і лови Ну, так шоб ні при чому нардеп був:) около часа назад

Олег Медуниця Окунь вже віднерестився і у нього пішов післянерестовий жор.  28 мин. назад ·  

Виталий Моисеенко Головне щоб окунь про це знав І, ще раз.., Закон не діє?, Наказ, УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ від 15 березня 2013 року № 31, втратив свою силу?...Ні! Ну, тоді Ви, Олег - Браконьер! Можете на мене за це в суд подати. Я і в суді підтверджу що Ви браконьер. 19 мин. назад ·  

Виталий Моисеенко  Браконьєрство — Вікіпедія uk.wikipedia.org Браконьє́рство (від фр.braconnage, англ.Poaching, пол.Kłusownictwo) — недозволене добування об'єктів тваринного світу, незаконне полювання на рідкісні видитварин, або полювання поза сезоном полювання чи рибальство у недозволених місцях під час нересту та зимовального періоду. Браконьєрство зараз час... 15 мин. назад ·  

Виталий Моисеенко І, ще.., Оце коли читаю Вашу реакцію на свої коментарі, складаеться враження, що Ви з мером Сум Мінаєвим рідні брати. Остонній мене вже "забанив" і не тому що я його ображав чи погрожував (Ви розумієте, що від мене цього не могло бути), а тому що я правду в очі говорив. Поцікавтесь, у ньго, як що йому від цього стало краще, то і Ви мене "баньте" 5 мин. назад · 

Эколог

Продовження 

Олег Медуниця Віталій раз я браконьєр то ти мудак. Ти смайлики прибирай, а то в суді розкажеш шо ти так жартував. Закон під час нересту простий - на одну удочку і один гачок ловити дозволено, окрім спецобмежень. Вони витримані під час сьогоднішньої риболовлі. Показать перевод 39 мин. назад · Нравится · 1

Виталий Моисеенко "Віталій раз я браконьєр то ти мудак" - Точно рідні брати ( Оце коли читаю Вашу реакцію на свої коментарі, складаеться враження, що Ви з мером Сум Мінаєвим рідні брати.) 33 мин. назад · Нравится · 1 Володимир Брюховецький Підтримую думку Віталія, оскільки, в умовах коли в акваторіях Чорного та Азовського морів на сьогоднішній день знищено практично всю рибу, ця тарілка окунів, яких наловив Медуниця, неабияк позначиться на екологічній ситуації в країні. А Вам, Олеже В`яч...Еще Показать перевод 30 мин. назад с мобильный · Не нравится · 2

Олег Медуниця от через таких мудаків як ти Єпіфанов вибори програв, гнать тебе треба було із його штаба, борєц з браконьєрством Показать перевод 26 мин. назад · Нравится

Виталий Моисеенко Володимир Брюховецький Супер пропозиція для нардепа. І, що головне, йому сподобалась 26 мин. назад · Нравится

Виталий Моисеенко "от через таких мудаків як ти Єпіфанов вибори програв, гнать тебе треба було із його штаба, борєц з браконьєрством" -  На привиликий жаль, я не був в його штабі. А, як би був то нардеп Єпіфанов під час неристу рибу б не ловив 24 мин. назад · Нравится

Володимир Брюховецький Виталий Моисененко, дякую за схвалення мого відгуку! Ви, навіть, не уявляєте як приємно знати, що в Україні ще залишають люди, які люблять природу так, як її любити Ви, які здатні так палко захищати тих нещасних окунів,з яких так познущалася пан Медуниця, користуючись статусом Народного депутата ))) Показать перевод 11 мин. назад с мобильный · Не нравится · 1

Виталий Моисеенко Володимир Брюховецький, коли у людини є чуство гумору, то навіть штучне зведення до обсурду проблеми, сприймається позитивно (з чуЙством гумору)Smile 6 мин. назад · Нравится

Гoсть

Ну шо ви додолбались да Затоптыша тьху ты, самого чэсного кандидата апазиционера  Big smile

Сказал не браконьерил - значит не браконьерил. А паук... То такое, рядом стоял немного в воде, а рыба сама туда заплыла. Есть свидетели  Smile

Гoсть

страшно представить что Медун мог бы сделать с Дурневым  Big smile

Гoсть

Эколог

Не нравится · 1

Палишься, Виталик, ох и палишься  Big smile

Эколог

Палишься, Виталик, ох и палишься 

Big smile

Гість

Не там браконьеров ищите товарищи, - http://ecoethics.ru/campaigns/cherniy-spisok/

коловрат

був би Медунятко розумний - хоча б не хвалився тим, на чому можна спалитися. паучок блін... на таких дрібницях якраз і паляться.

коловрат

спецом для Медуниці питання: а що, Януковича повалено, реформаторські закони прийнято, Юля на волі, що можна рибалочкою серце потішити "опозиційному політику"?

чи може, ТЕЦ здали, мінаєвське віскі випили, маршруточні 3 грн освятили - можна і рибку половить?

Слідопит

Проосто у цій маленькій і, як здається, дрібній історії, як у дзеркалі весь наш політикум. Медуниця будує свою політичну кар"єру на тому, що він звинувачує владу, яка порушує закони. В той же час він приймає умови гри "для своїх (для себе) все- для чужих -закон".

Коловрат правий-це не від великого розуму. Бо завтра прокуратура порушить справу за фактом незаконного вилову жмені окунців, подасть до ВР, та зніме недоторканість- і черговий депутат-опозиціонер нейтралізований.

І хоча б нардепи, що приймають закони, повинні твердо вірити, що закони потрібно виконувати. І "павучок"- то браконьєрське знаряддя. Не бери його в руки, тим більше під час нересту.

І ще одне. Щось багато уваги політики і депутати відводять особистому піару через соціальні мережі. І вже не один на цьому спалився. Особливо ті, хто пише в фБ ввечері під впливом парів алкоголю. Краще панове закони пишіть і фахову літературу читайте. 

бабай

мдя, лучше б Медунятко сходило половило Минаеффа или Чмыря на коррупцыи ) или написало законопроэкт экологической направленности ) интересно, в первый отпуск нардеповский куда оно умандрует атдыхать от ловли рыбца и бухания мэрским виски?!

Сумчанин

Читаю посты Медуницы и вижу какие дебилы становятся нардепами. И проблема не в количестве рыбы, а в прямом нарушении закона нардепом. И его тупое бахвальство этим. Лучше бы скотина проблемами ТЭЦ занимался и маршрутками с генпланом. Ни хера не далает и получает 20 000 каждый месяц из нашего кармана. Нет бы защищать Сумчан от Минаевского беспредела. А он млядь рыбку пойманную выставляет на фейсбуке. Дебил этот "помаранчевый" нардеп, но хуже те кто его пиарил на этом сайте, зная, что это за говно.

Сумчанин

Еще понравилось, что Медуница будет обжаловать в суде обвинения в незаконной ловле рыбы. Для Медуницы на мой взгля правильные обвинения Моисеенко серьезнее вопросов с ТЭЦ и генпланом, там же он в суд не обращался. Принципиальность аж прет их жиртреста. Что с него взять идиот. Ждем иска и судебного позора для "помаранчевого" нардепа.

Гoсть

Дебил этот "помаранчевый" нардеп, но хуже те кто его пиарил на этом сайте, зная, что это за говно

Умным людям это было понятно еще до выборов, когда он декларацию подал. А уж когда Кличко отказался его выводить на сцену - представлять как единого кандидата - сомнения окончательно рассеялись  Big smile

Гост

Гля, по Пслу плывет судак!

а над Пслом сидит рыбак!

присмотрелся, что за птица?

блин, да это  Медуница,

браконьерствует, мудак!

Гoсть

Big smile

гость

Гля, по Пслу плывет судак! а над Пслом сидит рыбак! присмотрелся, что за птица? блин, да это  Медуница, браконьерствует, мудак!

Слава героям. Слава Олегу Медунице. Защитнику вдов, нищих и сирот. Борцу против вертикали.   

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 204038
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65872
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.