Газета «Правдошукач» оприлюднила відкритий лист Віктора Шевченка до лідера «Фронту Змін» Арсенія Яценюка. В ньому зокрема йдеться:
Вельмишановний Арсенію Петровичу,
Шаную Вас як поважного лідера вагомої політичної сили, яка на останніх місцевих виборах отримала значну довіру виборців. Я давно слідкую за Вашою політичною діяльністю та за динамічним розвитком Вашої партії. З приємністю сприйняв повідомлення про об’єднання зусиль «Батьківщини» і «Фронту змін» на парламентських виборах. Проте є певні болючі питання, особливо кадрові на місцях, які потребують чіткої відповіді на чітко поставлені питання виборців - ЧОМУ?
Мої родичі та друзі на Сумщині ставлять мені ці незручні питання і я, як чемний виборець, переадресовую їх Вам.
ПЕРШЕ.
Чому колишній бютівець та колишній голова Сумської облради, а тепер депутат обласної ради від Вашої партії (де він очолює важливу земельну комісію) Володимир ТОКАР гуртує навколо себе зрадників «Батьківщини», а тепер претендує на участь у парламентських виборах від об’єднаної опозиції в якості чемного та сумлінного політика?
ДРУГЕ.
Чому Володимир ТОКАР принципово не хоче набути вищої освіти, стверджуючи, що вона йому заважатиме в його політичній і чиновницькій роботі? Який приклад він подає тисячам юнаків і дівчат, які здобувають вищу освіту у важких соціальних умовах?
ТРЕТЄ.
В інтернеті оприлюднена інформація про Володимира ТОКАРА такого змісту:
Токар Володимир Миколайович, 15.08.1956 р.н., уродженець Німеччини, м. Берлин; мешканець м. Суми.
(…)
ЧЕТВЕРТЕ.
Коли Володимир Токар, уже виключений з «Батьківщини» був обраний на посаду голови Сумської обласної ради, політолог та народний депутат України Володимир Полохало, який, нажаль вже покинув нас і якого нам так не вистачає сьогодні в українській політиці, зауважив:
«Оскільки Володимир Токар пройшов за списком Блоку Юлії Тимошенко, то правильним його вчинком після такої заяви було би просто скласти з себе повноваження депутата обласної ради і голови обласної ради. Так роблять усі політики у цивілізованих країнах – не дають себе використовувати як інструмент, як гарматне інформаційне м’ясо в чорних провокаційних технологіях. Він не усвідомлює мабуть, що його використають і викинуть. Може він навіть і з’явиться у списку Партії Регіонів 30 травня, але безпринципність є безпринципність. Я думаю, тут існують якісь корисливі мотиви, це спроба залишитися за будь яку ціну.
Це була зрада своїх виборців. Так само, як Володимир Токар зрадив своїх колег, він зрадив і своїх виборців. Я думаю, що він має зробити таку відповідальну заяву – просто скласти повноваження. Якщо людина не керується моральними принципами, відповідальністю і повагою до свого виборця, це не політик, це – політикан.
Ви знаєте, 24 грудня уже була спроба використати обласну раду з допомогою голови обласної ради в інтересах однієї політичної сили. Це не вдалося, більше половини БЮТівців, які там були присутні, проголосували за іншу резолюцію. Так само 30 грудня, коли була друга спроба Партії Регіонів і кукловодів з її боку використати облраду, БЮТівці просто не прийшли на сесію. Зараз використовують із обласної ради одну людину. Я переконаний, що це ніяк не вплине на політичні симпатії/антипатії – зрада є зрада. Ви знаєте виборців. У Володимира Токаря немає якогось там рейтингу чи авторитету – ми робили заміри. Він буде використаний просто як гарматне інформаційне м’ясо.
Зрада у вирішальний момент – це удар в спину. Все, на ньому можна ставити хрест. Більше такого політика, як Володимир Токар, на Сумщині не існує. Десь буде він аутсайдером, «лузером», можливо депутатом від Партії Регіонів, якщо стане, якщо його ще візьмуть».
У коментарі для Інформаційного Агентства НАЦІЯ експерт ЦПР Іван Гомлявий зазначив:
«Колишні бютівці (Вячеслав Шапошнік, Іван Сідельник, Геннадій Дорошенко), а також так звані демократи Медуниця, Бобиренко контролюються та направляються депутатом облради теж колишнім бютівцем Володимиром Токарем. Основне завдання Токаря розбалансувати діяльність Комітету опору диктатурі (КОД) в Сумській області і отримати округ з загальному списку мажоритарників від Батьківщини. Демонстративна відсутність вищої освіти, туманно-кримінальне минуле, неперебірливість у політичних засобах роблять проблемним єднання двох політичних сил (Батьківщина і Фронт змін на Сумщині). Якщо Арсеній Яценюк не вирішить питання з Токарем кардинально, політична гангрена взаємопоборення колишніх і теперішніх членів партії «Батьківщина» призведе до програшу на виборах. Здорові сили в КОД (Народний Рух України, Народна самооборона та інші) зацікавлені у вирішенні цього питання якнайшвидше. Найважливіше – пояснити виборцю, як може зрадник «Батьківщини» іти від «Батьківщини» до Верховної Ради» – підкреслив експерт ЦПР
Інформаційне Агентство НАЦІЯ поставило завдання своїм кореспондентам з’ясувати на публічних заходах у відповідальних осіб про їхню позицію стосовно наміру Володимира Токаря балотуватись до парламенту:
5 квітня 2012 року відбулась прес-конференція начальника Управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимира Поліщука.
На запитання журналіста ІА НАЦІЯ: «Громадськість Сумщини звернулась до нашого видання запитанням, чому від Фронту змін до Верховної Ради буде балотуватись людина з туманно-кримінальним минулим Володимир Токар. Що робитиме МВС, щоб не допустити цього у Сумах і подібного по всій Україні?»
Представник МВС відповів: «Потрібно було робити люстрацію, щоб люди з складним та кримінальним минулим не рвались і не потрапляли у владу. Насправді це не пізно зробити, але сьогодні це залежить не від нас, міліціонерів, а від влади. Буде політична воля – ми виконаємо завдання».
Всего тем на форумах 179637
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65030
Последний зарегистрированный пользователь beredis
без ника..
Сижу и представляю как Чмырь с Минаевым и Медуницей руки от счастья потирают читая все это.
ЗЫ. Сука, тупорылое опозиционное быдло, если сами себя не изничтожите то я уже не знаю что должно ещё произойти. Клочко и Лысенко должны понимать, что это только начало, Волков и Токарь сами сольються и этих партфукционеров в говно за собой утянут.
Гость
гость...
Цікаво.....Відкритий лист ймовірно неуснуючої людини в давно не функціонуючій газеті
Розповсюджена інформація через агентство Кухарука - дружбана Волкова, який прикормив кухарука грошиками для його нікчемних книжок
Одразу зрозуміло, звідки ноги ростуть
Волчара то "бля...ками" ФЗ називає, то пробачення просить, а сам продовжує і надалі сварити опозиційне кобло
НЕпоклонникПР
Кстати, этот самый Кухарук в этом тексте выступает "экспертом" Гомлявым. В конце 90х - начале 2000-х этот товарищ со своим проектом альтернативного союза писателей пытался пиарить Кучму, правой рукой которого и был Волков
Гость
Если по сети поискать что ж такое ЦПР и Иван Гомлявый, то выдает всего десяток ссылок на его "экслюзивные" комментарии агентству "Нація". Комментирует на все темы - от литературы до высокой политики. А тут - и в сумские расклады залез. Стрррашного ума человек
НЕпоклонникПР
"Журналистская" тусовка Кухарука вызывает рвотные порывы в среде порядочных журналистов своей продажностью и беспринципностью
Гость
Токар від всіх піар-маневрів Волкоффа Бурсаком бути не перестав. Як і Волкофф - Волкоффим після благословення Турчиновим. Льору в нардепи! він хоч не приховує, що він - кримінальний авторитет )
Гость
без ника.. написал:
А я не бачу жодних поганих фактів саме про Токаря, та він район свій вже вигравав по мажоритарці з величезним відривом від конкурентів від ПР, навіть без п****чого коду та батьківщини. Для чого тут матючливе чмо волков просто не зрозуміло. Крім того, правильним буде висунути Медуницю по місту Суми, оскільки він набагто потужніший за Лисенка, який є маршруточним клептоманом.
Гость
Первое. За что Токаря и большинство Бютовцев исключили из БЮТ знают все. Тогда в БЮТ боролись с корупционерами. Все помнят историю с окнами в администрации. Где сейчас Шапошник, тоже известно. Может в этой ситуации надо Турчинова из БЮТ исключить, а Токаря пригласить возглавить штаб и в БЮТе будет полный порядок.
Второе. У Токаря - есть высшее образование. И не мутите, господин Волков. Пользуйтесь проверенной информацией. А то зайдете далеко в своих мыслях и заказухах.
Третье Токарь действительно родился в Берлине в семье военнослужащего, фронтовика. Отец в то время проходил службу в Германии. Для Волкова, оказывается это большой грех.
Четвертое. Если Токарь развалил один весь БЮТ, тогда он опроверг известное изречение. Один в поле не воин. Чего стоит ваша кадровая партийная работа всем понятно.
Похоже, что страшный и опасный на первый взгляд Волоков здулся и просто боится Токаря. Признайте Волков, вы уже слабый и боитесь Токаря, единственного человека, которого вам не удалось подкупить. Вправду, как Чисора. Плюнуть, нагадить и ПРОИГРАТЬ!
Гость
Ребята успокойтесь) В коде ложили болт на этот форум) Его к сожалению никто не читает)) инфа верняк )
Гость
Гость написал:
Верняк в чем.