Володимир Токарь та Коля Клочко є зрадниками які мріють не допустити кандидата від Батьківщини до виборів по Сумському району

ФЗ веде війну з Кодом

Газета «Правдошукач» оприлюднила відкритий лист Віктора Шевченка до лідера «Фронту Змін» Арсенія Яценюка. В ньому зокрема йдеться:
Вельмишановний Арсенію Петровичу,
Шаную Вас як поважного лідера вагомої політичної сили, яка на останніх місцевих виборах отримала значну довіру виборців. Я давно слідкую за Вашою політичною діяльністю та за динамічним розвитком Вашої партії. З приємністю сприйняв повідомлення про об’єднання зусиль «Батьківщини» і «Фронту змін» на парламентських виборах. Проте є певні болючі питання, особливо кадрові на місцях, які потребують чіткої відповіді на чітко поставлені питання виборців - ЧОМУ?
Мої родичі та друзі на Сумщині ставлять мені ці незручні питання і я, як чемний виборець, переадресовую їх Вам.
ПЕРШЕ.
Чому колишній бютівець та колишній голова Сумської облради, а тепер депутат обласної ради від Вашої партії (де він очолює важливу земельну комісію) Володимир ТОКАР гуртує навколо себе зрадників «Батьківщини», а тепер претендує на участь у парламентських виборах від об’єднаної опозиції в якості чемного та сумлінного політика?
ДРУГЕ.
Чому Володимир ТОКАР принципово не хоче набути вищої освіти, стверджуючи, що вона йому заважатиме в його політичній і чиновницькій роботі? Який приклад він подає тисячам юнаків і дівчат, які здобувають вищу освіту у важких соціальних умовах?
ТРЕТЄ.
В інтернеті оприлюднена інформація про Володимира ТОКАРА такого змісту:
Токар Володимир Миколайович, 15.08.1956 р.н., уродженець Німеччини, м. Берлин; мешканець м. Суми.
(…)
ЧЕТВЕРТЕ.
Коли Володимир Токар, уже виключений з «Батьківщини» був обраний на посаду голови Сумської обласної ради, політолог та народний депутат України Володимир Полохало, який, нажаль вже покинув нас і якого нам так не вистачає сьогодні в українській політиці, зауважив:
«Оскільки Володимир Токар пройшов за списком Блоку Юлії Тимошенко, то правильним його вчинком після такої заяви було би просто скласти з себе повноваження депутата обласної ради і голови обласної ради. Так роблять усі політики у цивілізованих країнах – не дають себе використовувати як інструмент, як гарматне інформаційне м’ясо в чорних провокаційних технологіях. Він не усвідомлює мабуть, що його використають і викинуть. Може він навіть і з’явиться у списку Партії Регіонів 30 травня, але безпринципність є безпринципність. Я думаю, тут існують якісь корисливі мотиви, це спроба залишитися за будь яку ціну.
Це була зрада своїх виборців. Так само, як Володимир Токар зрадив своїх колег, він зрадив і своїх виборців. Я думаю, що він має зробити таку відповідальну заяву – просто скласти повноваження. Якщо людина не керується моральними принципами, відповідальністю і повагою до свого виборця, це не політик, це – політикан.
Ви знаєте, 24 грудня уже була спроба використати обласну раду з допомогою голови обласної ради в інтересах однієї політичної сили. Це не вдалося, більше половини БЮТівців, які там були присутні, проголосували за іншу резолюцію. Так само 30 грудня, коли була друга спроба Партії Регіонів і кукловодів з її боку використати облраду, БЮТівці просто не прийшли на сесію. Зараз використовують із обласної ради одну людину. Я переконаний, що це ніяк не вплине на політичні симпатії/антипатії – зрада є зрада. Ви знаєте виборців. У Володимира Токаря немає якогось там рейтингу чи авторитету – ми робили заміри. Він буде використаний просто як гарматне інформаційне м’ясо.
Зрада у вирішальний момент – це удар в спину. Все, на ньому можна ставити хрест. Більше такого політика, як Володимир Токар, на Сумщині не існує. Десь буде він аутсайдером, «лузером», можливо депутатом від Партії Регіонів, якщо стане, якщо його ще візьмуть».

У коментарі для Інформаційного Агентства НАЦІЯ експерт ЦПР Іван Гомлявий зазначив:
«Колишні бютівці (Вячеслав Шапошнік, Іван Сідельник, Геннадій Дорошенко), а також так звані демократи Медуниця, Бобиренко контролюються та направляються депутатом облради теж колишнім бютівцем Володимиром Токарем. Основне завдання Токаря розбалансувати діяльність Комітету опору диктатурі (КОД) в Сумській області і отримати округ з загальному списку мажоритарників від Батьківщини. Демонстративна відсутність вищої освіти, туманно-кримінальне минуле, неперебірливість у політичних засобах роблять проблемним єднання двох політичних сил (Батьківщина і Фронт змін на Сумщині). Якщо Арсеній Яценюк не вирішить питання з Токарем кардинально, політична гангрена взаємопоборення колишніх і теперішніх членів партії «Батьківщина» призведе до програшу на виборах. Здорові сили в КОД (Народний Рух України, Народна самооборона та інші) зацікавлені у вирішенні цього питання якнайшвидше. Найважливіше – пояснити виборцю, як може зрадник «Батьківщини» іти від «Батьківщини» до Верховної Ради» – підкреслив експерт ЦПР
Інформаційне Агентство НАЦІЯ поставило завдання своїм кореспондентам з’ясувати на публічних заходах у відповідальних осіб про їхню позицію стосовно наміру Володимира Токаря балотуватись до парламенту:
5 квітня 2012 року відбулась прес-конференція начальника Управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимира Поліщука.
На запитання журналіста ІА НАЦІЯ: «Громадськість Сумщини звернулась до нашого видання запитанням, чому від Фронту змін до Верховної Ради буде балотуватись людина з туманно-кримінальним минулим Володимир Токар. Що робитиме МВС, щоб не допустити цього у Сумах і подібного по всій Україні?»
Представник МВС відповів: «Потрібно було робити люстрацію, щоб люди з складним та кримінальним минулим не рвались і не потрапляли у владу. Насправді це не пізно зробити, але сьогодні це залежить не від нас, міліціонерів, а від влади. Буде політична воля – ми виконаємо завдання».

без ника..

Сижу и представляю как Чмырь с Минаевым и Медуницей руки от счастья потирают читая все это.

ЗЫ. Сука, тупорылое опозиционное быдло, если сами себя не изничтожите то я уже не знаю что должно ещё произойти. Клочко и Лысенко должны понимать, что это только начало, Волков и Токарь сами сольються и этих партфукционеров в говно за собой утянут.

Гость
гость...

Цікаво.....Відкритий лист ймовірно неуснуючої людини в давно не функціонуючій газеті

Розповсюджена інформація через агентство Кухарука - дружбана Волкова, який прикормив кухарука грошиками для його нікчемних книжок

Одразу зрозуміло, звідки ноги ростуть

Волчара то "бля...ками" ФЗ називає, то  пробачення просить, а сам продовжує і надалі сварити опозиційне кобло

НЕпоклонникПР

Кстати, этот самый Кухарук в этом тексте выступает "экспертом" Гомлявым. В конце 90х - начале 2000-х этот товарищ со своим проектом альтернативного союза писателей пытался пиарить Кучму, правой рукой которого и был Волков

Гость

Если по сети поискать что ж такое ЦПР и Иван Гомлявый, то выдает всего десяток ссылок на его "экслюзивные" комментарии агентству "Нація". Комментирует на все темы - от литературы до высокой политики. А тут - и в сумские расклады залез. Стрррашного ума человек Smile

НЕпоклонникПР

"Журналистская" тусовка Кухарука вызывает рвотные порывы в среде порядочных журналистов своей продажностью и беспринципностью

Гость

Токар від всіх піар-маневрів Волкоффа Бурсаком бути не перестав. Як і Волкофф - Волкоффим після благословення Турчиновим. Льору в нардепи! він хоч не приховує, що він - кримінальний авторитет )

Гость

без ника.. написал:
Сижу и представляю как Чмырь с Минаевым и Медуницей руки от счастья потирают читая все это. ЗЫ. Сука, тупорылое опозиционное быдло, если сами себя не изничтожите то я уже не знаю что должно ещё произойти. Клочко и Лысенко должны понимать, что это только начало, Волков и Токарь сами сольються и этих партфукционеров в говно за собой утянут.

А я не бачу жодних поганих фактів саме про Токаря, та він район свій вже вигравав по мажоритарці з величезним відривом від конкурентів від ПР, навіть без п****чого коду та батьківщини. Для чого тут матючливе чмо волков просто не зрозуміло. Крім того, правильним буде висунути Медуницю по місту Суми, оскільки він набагто потужніший за Лисенка, який є маршруточним клептоманом.

Гость

Первое. За что Токаря и большинство Бютовцев исключили из БЮТ знают все. Тогда в БЮТ боролись с корупционерами. Все помнят историю с окнами в администрации. Где сейчас Шапошник, тоже известно. Может в этой ситуации надо Турчинова из БЮТ исключить, а Токаря пригласить возглавить штаб и в БЮТе будет полный порядок.

Второе. У Токаря - есть высшее образование. И не мутите, господин Волков. Пользуйтесь проверенной информацией. А то зайдете далеко в своих мыслях и заказухах.

Третье Токарь действительно родился в Берлине в семье военнослужащего, фронтовика. Отец в то время проходил службу в Германии. Для Волкова, оказывается это большой грех.

Четвертое. Если Токарь развалил один весь БЮТ, тогда он опроверг известное изречение. Один в поле не воин.  Чего стоит ваша кадровая партийная работа всем понятно.

Похоже, что страшный и опасный на первый взгляд Волоков здулся и просто боится Токаря. Признайте Волков, вы уже слабый и боитесь Токаря, единственного человека, которого вам не удалось подкупить. Вправду, как Чисора. Плюнуть, нагадить и ПРОИГРАТЬ!

Гость

Ребята успокойтесь) В коде ложили болт на этот форум) Его к сожалению никто не читает)) инфа верняк )

Гость

Гость написал:
Ребята успокойтесь) В коде ложили болт на этот форум) Его к сожалению никто не читает)) инфа верняк )

Верняк в чем.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 179637
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65030
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.