Свободівцям не потрібні байстрюки?

ось така пригода в Умані сталася: поматросив - і кинув дівча. з двійнею.
25-річна уманчанка Ірина Деркач рік зустрічалася з головним уманським свободівцем Юрієм Ботнаром Жили в цивільному шлюбі. 3 лютого минулого року Ірина народила від нього близняток – Мирославу та Оксану. Батько не визнає, що діти його. У партії жінці сказали: "Партії позашлюбні діти не потрібні".

З жінкою зустрічаємося у двокімнатній квартирі її матері в Умані, біля магазину "Ельдорадо". Квартира без ремонту, затісна. В одній кімнаті стоїть великий диван, дві кроватки, столик для пеленання. Тут живе Ірина з дітьми. В іншу закриті двері – там живуть мати з братом.

Ірина має довге темне волосся,худа. Говорить російською, швидко.

- Малі у мене яблука люблять, грейпфрути. – сміється. – Великі м'ясоїди. За тиждень кілограмів зо два перетираю їм м'яса. В тиждень дві пачки памперсів іде по 50 штук кожна. Важко мені...

Ірина живе з дітьми, матір'ю та братом. Мирославу тримає на руках мама, Оксану гойдає на руках бабуся. Діти морочать.

- В 2009 році познайомилися з Ботнаром. – розказує Ірина. – Йшла по вулиці, він у палатці стояв в центрі Умані, агітував за "Свободу". Я підписалася, що прихильник. Тоді переймалася цими ідеями. Так познайомилися. Хлопець мені сподобався. За кілька днів запросив на побачення. Так почали зустрічатися.

Спочатку Юрій був дуже люб'язним.

- Такий милий. І спілкувався на усі теми – не тільки про політику чи партію, але й про кіно міг поговорити, про музику. – каже Ірина. – Двічі квіти дарував. Приходив до нас додому – моїй мамі шоколадки носив.

За три місяці Ірина та Юрій почали разом жити. Пізніше Ірина дізналася, що у чоловіка є колишня дружина та донька. Першу дружину Ботнар також покинув вагітною.

- Як завагітніла – спитала у нього що будемо робити. – розказує жінка. – Запевнив, що народжуй, все буде добре. Сам почав пропадати, міг нагрубити. До шостого місяця, коли аборт було вже пізно робити, стосунки взагалі зіпсувалися. У мене шостий місяць, УЗІ показало що буде двійня, а він мені заявив – роби аборт. Я вже побачила діток на моніторі, почула, як сердечка б'ються, а він мені – давай роби аборт. Десь достав 650 гривень мені на аборт. Потім передумав давати, купив собі кросівки, кілограм слив і кілограм творогу. Я тоді його просила аби штани мені купив з бандажем, бо живіт був дуже великий, відказав. Народжувала жінка сама. Юрій Ботнар завів інші стосунки. Нічого не пояснив, просто зник.

- Я на Черкасах народжувала. 9-голютого їхала на Умань. З роддому ніхто не забирав. Добиралася сама автобусом. З двома свитками на руках. Побачила в центрі Черкас, як "Свободівці" мітингують, а він стоїть обіймається з своєю новою пасією. Обідно стало, до сліз. Я його на мобільний набрала. Він як відскочить від неї, почав по сторонах роззиратися. Але мені тоді не до того було. Думала, як народити – бо важу сама мало, а носила двійню. Живіт такий був, мабуть, як сама.

Після пологів Юрій почав заходити і до жінки і до дітей. Прізвище своє відмовився дати. Пояснив, що не хоче, аби його дітьми маніпулювали в політичних цілях, що жінка буде отримувати більше допомогу від держави, як мати-одиначка.

- Не приховував, що зустрічається з дівчатами. – каже Ірина. – Але я на те махнула рукою. Думала, якщо він такий – аби хоч до дітей признавався. Грошей ніколи він не мав. Побачила, що потрапив під вплив своєї керівнички – Тетяни Олександрівни Чорномаз.

До розмови підключається мати Ірина – Людмила Леонідівна, 55 років.

- Грається з дітьми на дивані. – обурюється. – Дзвонить на мобілку Тетяна, він геть дітей розштовхує.

9 вересня Мирославу та Оксану охрестили. Юрій прийшов на хрестини, подарував тисячу гривень. Після того сказав, що діти йому не потрібні, йому треба робити кар'єру.

- Я тоді допомоги на дітей оформити не могла. Лізуть зуби. Температура в обох дівчат за тридцять дев'ять. Пішла у штаб партії, аби з ним поговорити. Мене почали виганяти і матюкати, що я тут ніхто, народила від непонятно кого. Тетяна Чорномаз мені сказала, що якщо мені важко з дітьми – аби здавала їх в дитячий будинок.

Жінка просила зробити ДНК-експертизу на батьківство, але у партії їй відмовили.

- З Юрком могла поспілкуватися тільки у присутності решти членів і керівництва. Вони йому помагали мене цькувати. – перебирає довге волосся Ірина. – І погрожували мені, і дзвонили, і в соціальних мережах мені матюччя кидали. Сусіди казали, що підходили до них, аби підтвердили, що я психічно ненормальна. Ходила до юристів, спитати як можна змусити Ботнара ДНК-експертизу провести. Але ніхто не хоче мати справ з "Свободою". Прямо кажуть – та нас же зацькують, як у це вліземо.

Телефонуємо тоді ще голові уманського осередку партії "Свобода" Тетяні Чорномаз. Та каже, що Ботнара зараз немає, буде згодом. Передзвонює колегам із "Газети по-українськи", скаржиться, що журналісти на неї тиснуть і доводять її.

Юрія Ботнара знаходжу за два дні. Погоджується на зустріч у штабі. Під час розмови у кабінеті сидить голова уманського осередку Тетяна Чорномаз, решта членів партії. Слова Ірини називають політичною провокацією. На питання, поставлені Ботнару відповідає і Юрій і Тетяна Чорномаз.

- Я знаю цю громадянку. – каже Ботнар. – Спілкувалися, дружили. Діти не мої, не знаю чиї. Помагав їй з ними, бо ж мати-одиначка. ДНК-експертизу буду робити тільки за рішенням суду.

Виходимо з штабу партії під обурення "свободівців", чого пишемо про їх партію, а не про губернатора чи про владу. 
За матеріалами: Народна правда
Гость

Началось мочилово, закупаем попкорн  Big smile

Но свободовце не люблю всех. Начиная с их недоврача Тягнивбока...

Ира

Глупая заказная статья :

1. Подобный Ботнар есть , думаю, в каждой партии и среди беспартийных тоже.

2. Дело происходит В Умани , а Сумы - здесь причем? Здесь свои 5%, на которые Тягнибок рассчитывает,  итак не получит и без подобных жалостливых статеек.

3. Детишкам больше года , а взывать к совести не сколько нерадивого папаши, сколько - к совести его однопартийцев мамочка решилась только сейчас - перед выборами.

Не стоит спекулировать детьми - это недостойно.

Гость

нашим дєфачкам (з сумської Свободи) це не загрожує. Вони самі поматросять і бросять ))) здається. Інфопорн викладував фотопідбірку з особистих сторінок Юлі "Українки".... просто ульот )))) обліко морале )))

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 181289
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65089
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.