Шановні, а чому це ще ніхто не написав про смолоскипну ходу сумської молоді у день Покрови 14 жовтня вулицею Воскресенською. Коли йде чоловік триста і всі із смолоскипами, а збоку вулиці як моськи біжать комуністи з криками "фашисти", "ганьба" і т. п. - це адреналінить.
Всего тем на форумах 181000
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65083
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Славик
Молодець, назар. Було дуже цікаво дивитись на вас зі сколоскипами. Ми з дружиною дякуємо тебе за андреналін.
Напиши, коли ще можно порадіти такому гарному видовищу.
Гость
Фашисти теж спочатку організовували ходу зі смолоскипами. А потім пішли на Європу зі зброєю...
Гость
Очень слабо заявляет о себе Свабода на сумских выборах! Я бы однозначно голосовал за Свободу.
vartyukh
А при чому там "Свобода"? Мені так видається, що все це дійство Бойко організовував.
РІДНЕ МІСТО
ХОВАЙСЯ-УРОДЫ В ГОРОДЕ
vartyukh
Коли я бачу у смолоскипній колоні студентів-відмінників з політеха, то у мене закрадається підозра, що уродом є швидше той, хто підписався ніком "РІДНЕ МІСТО".
РІДНЕ МІСТО
хтоб казав- Петлюра а ти шаровари надів, вусі відростив, оселедесь вирастив. Чому ж ти звешся щирим українцем. У вашій ТОЛПІ я щось таких не примітив
nazar_ukr
Пане РІДНЕ МІСТО, повірте мені - у Петлюри ніяких шароварів немає, і вусів немає, і оселедця також немає. І українець він не щирий, а просто українець. Такий же як і я, і оті студенти-відмінники. Будь-ласка, давайте серйозніше, без цих стереотипчиків ХІХ століття, якими так люблять розкидатись наші доморощені українофоби.