Свято ОУН-УПА в Сумах

Шановні, а чому це  ще ніхто не написав про смолоскипну ходу сумської молоді у день Покрови 14 жовтня вулицею Воскресенською. Коли йде чоловік триста і всі із смолоскипами, а збоку вулиці як моськи біжать комуністи з криками "фашисти", "ганьба" і т. п. - це адреналінить.

Славик

Молодець, назар. Було дуже цікаво дивитись на вас зі сколоскипами. Ми з дружиною дякуємо тебе за андреналін.

Напиши, коли ще можно порадіти такому гарному видовищу.  

Гость

Фашисти теж спочатку організовували ходу зі смолоскипами. А потім пішли на Європу зі зброєю...

Гость

Очень  слабо  заявляет  о  себе  Свабода  на  сумских  выборах!  Я  бы  однозначно  голосовал  за  Свободу.

artyukh

А при чому там "Свобода"? Мені так видається, що все це дійство Бойко організовував.

РІДНЕ МІСТО

ХОВАЙСЯ-УРОДЫ В ГОРОДЕ

artyukh

Коли я бачу у смолоскипній колоні студентів-відмінників з політеха, то у мене закрадається підозра, що уродом є швидше той, хто підписався ніком "РІДНЕ МІСТО".

РІДНЕ МІСТО

хтоб казав- Петлюра а ти шаровари надів, вусі відростив, оселедесь вирастив. Чому ж ти звешся щирим українцем. У  вашій ТОЛПІ я щось таких не примітив

nazar_ukr

Пане РІДНЕ МІСТО, повірте мені - у Петлюри ніяких шароварів немає, і вусів немає, і оселедця також немає. І українець він не щирий, а просто українець. Такий же як і я, і оті студенти-відмінники. Будь-ласка, давайте серйозніше, без цих стереотипчиків ХІХ століття, якими так люблять розкидатись наші доморощені українофоби.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 181000
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65083
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.