Тут ось Вітя Бобиренко видав кілька рефлексій з приводу специфіки виборчої кампанії в політесі і на території, що до нього прилягає. А Ви що про це думаєте?
Боротися з режимом можна по-різному. Можна йти на барикади, протестувати. А можна "піти в режим" і розкласти його зсередини. Так пояснюють свої дії нині багато людей. Можливо, приблизно так думає і дуже шанований мною і багатьма у місті ректор СумДУ Анатолій Васильович Васильєв. Не можна сумніватися в його любові до прекрасного вузу.
Тут ось Вітя Бобиренко видав кілька рефлексій з приводу специфіки виборчої кампанії в політесі і на території, що до нього прилягає. А Ви що про це думаєте?
Боротися з режимом можна по-різному. Можна йти на барикади, протестувати. А можна "піти в режим" і розкласти його зсередини. Так пояснюють свої дії нині багато людей. Можливо, приблизно так думає і дуже шанований мною і багатьма у місті ректор СумДУ Анатолій Васильович Васильєв. Не можна сумніватися в його любові до прекрасного вузу.
Ніхто не сумнівається в його здатності ефективно управляти такою "махіною". Ніхто не сумнівається, що на вибори ректор може йти лише для того, щоб лобіювати інтереси вузу у владних коридорах.
Але є але.
Проводячи зустріч зі студентами в робочий час, що власне законом заборонено, він наголошував деяким єхидним студентам (кляті все випитували, від якої партії він іде), що партійність тут ні до чого, студенти (якщо вони патріоти вузу, звичайно) просто мають голосувати за свого ректора.
Воно то наче логічно, але… Кілька питань і моментів.
Висновок: при всій повазі до Анатолія Васильовича, голосувати за нього – невігластво. Йому це не потрібно, його вмовили, за ним ховаються, він заручник.
Що я знаю точно – своїх треба виручати. Я живу в Зарічному районі.
Я, з поваги, не голосуватиму за Васильєва.
Хто там в регіонах 13-й?
Кури бамбук, пролітай мимо ради.
Сумчани тебе не оберуть.
http://www.sumynews.tv/index.php/sumynews/politics/1399-2010-10-09-10-01-57
Всего тем на форумах 179970
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65049
Последний зарегистрированный пользователь beredis
nazar_ukr
Хитрий цей Васильєв, але себе не перехитриш. Менеджер ніби нормальний. На тлі будівельника Єпіфанова чи фізкультурника Кудренка, звичайно, виділяється. Вся біда в тому, що у нашій славній Україні одним із елементів професійного управлінця є вміння нагинатись перед кожною черговою владою. Пригадується 28 червня 2004 року. Якщо хто забув, це коли студенти біля пам'ятника Шевченку палатки ставили. Ви б бачили "страждання" цього тоді ще першого проректора. Актор, однако. Мbстецтво нагинатися він засвоїв професійно. Це дійство вдається, коли ти не маєш ніяких світоглядних переконань. Справді, дивіться: був чоловік у комуністах, потім при допомозі Хомутинника опинився у регіонах. Потім у обласну раду пройшов від соціалістів. Потім від БЮТу. А зараз іде від партії регіонів. Більше стрибків у протилежні боки здіснив мабуть тільки такий наш землячок як Гриша Дашутін. І все ж це під прикриттям лозунгу "ТАК ПОТРІБНО УНІВЕРСИТЕТУ", я ж не на себе, я ж на університет пахаю. Головне, що найпечальніше, така безхребетна стратегія в наших умовах спрацьовує