Шо то за вибори без "Свободи"

Перша пятірка кандидатів у депутати до СУмської обласної ради:

1. Ігор Мірошниченко – голова Сумської обласної організації ВО "Свобода", відомий журналіст, спортивний коментатор;

2. Данило Бідний – член ВО "Свобода", лікар;

3. Богдан Козенко – старший благочинний прот. Сумської єпархії;

4. Валентин Ковальчук – член ВО "Свобода", головний фахівець Інституту цукрових буряків;

5. Олександр Пілягін – голова Тростянецької районної організації ВО "Свобода", приватний підприємець.

До першої п’ятірки свободівського списку кандидатів у депутати Сумської міськради увійшли:

1. Іван Мозговий – голова Сумської міської організації ВО "Свобода", професор державного вищого навчального закладу "Українська академія банківської справи";

2. Дмитро Амосов – член ВО "Свобода", фахівець бібліотечної справи;

3. Віктор Дубинко – член ВО "Свобода", лікар;

4. Олег Овчаров – член ВО "Свобода";

5. Олександр Петренко – член ВО "Свобода", експерт з місцевого самоврядування, громадська організація "Усвідомлений вибір".

Гoсть

А тебе що у политеке придурков НЕ ХВАТАЕТ?

Кат Українофобів

Ти,  Москаль на Українців зуби не скаль, і хай земля тобі буде пухом!!!!

Barmaley

Шо то за вибори без "Свободи"...

Ну да... Неофашизм по всему миру голову подымать начинает, как же без последователей махрового неофашизма в Сумах...

Если Вы не в курсе, то Донцов, на основе опусов которого строит идеологию Тягнибок -  считал народ серой массой, способной лишь трудиться на отведенном участке земли. Именно по его версии народ – это «гречкосеи», нуждающиеся в жестком руководстве и кнуте. Именно Донцов убеждал националистов в необходимости «победить собственное общество. Объезжать его как дикого коня. Прутом и шпорами».

Интересно? Ну так я продолжу. Донцов настаивал на том, чтобы националистические идеи перенести в кровь нации, возродить частную собственность на средства производства и землю. Его «самостійна Україна» – это тоталитарное государство военной диктатуры, которое должно обеспечить национальную однородность, полную дискриминацию других национальностей и «иерархию социальных сословий», т.е. утвердить социальное неравенство.

И именно Дмитрий Донцов идеализировал фашизм и лидеров этого движения – Гитлера и Муссолини, не только перевел на украинский язык, но и переиздал «Майн кампф». 

По видению Донцова, в Украине ОУН должна быть аппаратом власти, состоящим из «лучших людей» во главе с вождем, который соединит в себе функции лидера движения и главы государства. Все эти установки легли в основание первой (1929) и второй (1939) программ ОУН.

Как дети, чесслово.

Но вот то, что профессор УАБД вкладывает эти идеи в неокрепшие подростковые мозги - вот это уже вызывает беспокойство...

кракадил

а підараси в списку є? помню, колишні сумські свободівці писали, шо у тягнирядна свій підарас єсть в політраді! З Олі Ляшко штанці вже зняли Smile))

artyukh
Barmaley писав:

Если Вы не в курсе, то Донцов, на основе опусов которого строит идеологию Тягнибок -  считал народ серой массой, способной лишь трудиться на отведенном участке земли. Именно по его версии народ – это «гречкосеи», нуждающиеся в жестком руководстве и кнуте.

Якщо Ви не в курсі, то я Вам скажу, що не тільки Донцов чи Тягнибок так вважав, але ще й Янукович.

Гоша

Так воно і є.

А Юлія Тимошенко та Віктор Ющенко вважали народ найвищою цінністю для себе і заради інтересів народу поступалися своїми амбіціями.

Заради інтересів народу відмовлялись від взаємних суперечок та боротьби за владу і гроші відповідно.

Заради інтересів народу відкинули образи та непорозуміння і об"єднали Україну.

В кінці-кінців заради народу зняли з себе останню сорочку і , якщо вірити декларації, особливо пані Юлі, пішли з влади бідними, але гордими людьми.

І народ то зацінив.

Імена тих вождів навічно залишились в пам"яті вдячного народу.

Слава Героям!!!!

artyukh

Пане Гошо, я не знаю що там твориться на душі в Ющенка чи Тимошенко, але у них вистачало розуму ВГОЛОС не ляпати щось там про "бидло". А ось  Янукович "автентичні глибини" своєї зневаги до цього самого народу демонстрував не стримуючись. У цього наїва що в душі, те відразу і на язиці. І тут він, принаймні, чесний.

Гоша

Та я зовсім не в захваті від Януковича.Він недалекий і безідейний. Наступає на ті ж граблі, що і Ющенко.Як би він не налаштовував собі повноваження, що б не витворяв з Конституційним судом, все рівно він поки що є президентом половини України.І мудрості не вистачає, щоб об"єднати країну і бути повноцінним президентом.

Просто я, особисто, не сприймаю нещирих і лукавих людей. Я готовий зрозуміти людські слабості і недоліки, але не готовий сприймати лицемірів, людей в овечих шкурах. Брехунів, тобто. 

Гость

Petlyura написал:
Якщо Ви не в курсі, то я Вам скажу, що не тільки Донцов чи Тягнибок так вважав, але ще й Янукович.

ТАК!! УРА!! ГАНЬБА!! БУДЬМО!! ГЕЙ!!

п.с.  Мозковий  - рідкісне мудило. інших не знаю,  знати не хочу і не  буду.

artyukh

Хотілося б ще й деякі аргументи почути на користь тези, що "Мозковий  - рідкісне мудило"

AWASS

Петлюра, посмотри в ЗЕРКАЛО и не тяни сюда Мозгового.

Ты думаешь ученые звания дают ум?

Дают тем у кого своего нет

artyukh

Я можу погодитися з Вами, що наявність у людини наукового ступеня і особистий розум  - це речі справді інколи різні. Але ж це не стовідсоткова закономірність.  Тому я і запитав у Гостя, що він розуміє під "мудилом" незалежно від того чи має той Мозковий якісь наукові ступені і звання чи не має. Якщо аргументів на користь цієї тези не буде надано, то зрозуміло, що це пустопорожня брудна лайка і не більше.

ПРОТИВ ХАПУГ

Petlyura написал:
Petlyura

Пан Петлюра - а що ваші "За Українські! - тіпа команди нацюцюрника Качура" ВО "Свобода" відсотки голосів виборців забере - так вас це колбасить ага пан Медуниця.

Як по мені оті бігморди з зубастою ухмилкою качура надо спалити - олеже ви б фото йому краще зробили, щоб хоть не улыбался, а то отвратительная у него улыбка. А СВОБОДУ НЕ ТРОЖЬ ГАД!!!

nazar_ukr

А це вже цікаво. Це що ж виходить, ПРОТИВ ХАПУГ - за "Свободу"?

бандерівка

Ото знайшлися націоналісти! Мозковий та Амосов! хахаха!!! Та там не всі й українською говорити здатні. І де подівся Барденюк. який на виборах президента хапнув з партійної каси 50 тисяч гривень?! 

А Мозковий був членом КПРС, бо інакше ніхто не давби йому викладати науковий атеїзм

Гость

А це вже цікаво. Це що ж виходить, ПРОТИВ ХАПУГ - за "Свободу"?

Ні, проти свободи за хапуг.

Гость

Мозковий був агітатором товариства "Знання". Це таж сама "Просвита", тіки навпаки. ))

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 180894
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65082
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.