Завтра будет следующая попытка отставки Шапошника

На завтра Сергеем Клочком назначена сессия, на котрую вынесен вопрос по отставке Вячеслава Шапошника. А самим Шапошником эта же сессия назначена... на 9 июня.

Сотня

Интересно, а почему ссылки на некоторые сумские интернет-ресурсы остаются, а на некоторые - удаляются? Что за дискриминация, ув. т-щ Телепин?

Подробная информация по топику - на интернет-газете "Сотня".

telepin

Особых подробностей там не обнаружил. И целью топика является не предоставление информации, а пиар своего ресурса...
Измените приоритеты - в первую очередь содержательное сообщение и ненавязчиво - ссылка. И все будет ок, если не будете злоупотреблять.
Дискуссию о дискриминации поддерживать не буду.

Centroff

Давайте по теме. Кто поддерживает отставку Шапошникова?

Влад

Centroff написал:
Кто поддерживает отставку Шапошникова?

Я. Впрочем как и всего облсовета.

Сотня

Цитата:
Голова Сумської облради дав вказівку обдзвонювати депутатів і казати, щоб ті завтра не приїжджали на сесію

Голова Сумської обласної ради В’ячеслав Шапошнік не погодився з рішенням свого заступника Сергія Клочка про скликання сесії облради 2 червня. Сьогодні він дав вказівку апарату облради обдзвонювати депутатів і говорити, що сесія відбудеться не другого, а дев’ятого червня. Сергій Клочко змушений повторно передзвонювати депутатам і все-таки викликати на сесію.

Нагадаємо, що розпорядженням заступника голови Сумської обласної ради Сергія Клочка на підставі звернення однієї третини депутатів цієї ради на 2 червня призначено сесію облради. Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування», для скликання сесії у цьому випадку передбачений термін у два тижні, і оскільки голова облради В’ячеслав Шапошнік терміна не дотримався, дату сесії згідно закону призначив Сергій Клочко як його заступник.

Проте В’ячеслав Шапошнік не погодився з аргументами Сергія Клочка про необхідність провести сесію протягом двотижневого терміну з моменту звернення з цього приводу депутатів. На його думку, в законі говориться, що він повинен лише скликати сесію у двотижневий термін – тобто «скликати» він трактує як «призначити дату» сесії. Хоча, за словами Сергія Клочка, раніше В’ячеслав Шапошнік розумів цей термін по-іншому.

На думку Сергія Клочка, бажання голови облради провести сесію на тиждень пізніше викликано двома чинниками. По-перше, В’ячеслав Шапошнік сподівається на те, що депутатів з фракції БЮТ «запресують по партійній лінії». А по-друге, за інформацією Сергія Клочка, декілька депутатів вже запланували свої відпустки, і 9 червня будуть за кордоном. Відповідно, їхніх голосів може не вистачити для відставки голови облради з посади.

А от присутність на сесії самого В’ячеслава Шапошніка не є обов’язковою – законодавство не передбачає обов’язковість знаходження у залі голови ради під час розгляду питання про його відставку.

«Я сьогодні розмовляв зі своєю фракцією – усі будуть, – говорить Сергій Клочко, – так само зараз працюють й інші фракції. Довелося підключитися мені: телефоную депутатам, розповідаю, що я підписав розпорядження, пояснюю, на підставі чого це зроблено». Тож, на думку Сергія Клочка, депутати з’являться на завтрашню сесію. «Я особисто буду голосувати за відставку голови Сумської обласної ради», – підсумував Сергій Клочко.

http://100.sumy.ua

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 947
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 179956
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65048
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.