— Микола Якович Березiн мiсяць тому став моїм помiчником як народного депутата, i його трудова книжка лежить в Верховнiй Радi України... Я дуже пишаюсь, що Березiн став моїм помiчником. За великим рахунком, це чудовий, професiйний менеджер. Ми сьогоднi вiдiйшли вiд полiтичних моментiв i амбiцiй, якi були ранiше, бо вiн дiйсно брав актину участь у виборчiй кампанiї. Це була його особиста тенденцiя, i вiн, як керiвник одного з районiв, пiдтримував ту владу. Це реально. Покажiть менi сьогоднi нового керiвника адмiнiстрацiї, який не буде пiдтримувати владу... Тому, ставши помiчником народного депутата, вiн буде виконувати функцiю помiчника народного депутата. I цi моменти в мене зникли, в особистих стосунках врахованi. Тому знову ж таки, можна було брати Березiна, можна було не брати, Березiна ми бачили у великiй кiлькостi iнформацiйних повiдомлень, в iнтернетi, по телебаченню. Це справа журналiстiв, пiарщикiв, як зараз модно говорити. Але я його взяв помiчником, тому що вважаю: користь вiд цього для роботи депутата буде.
У минулiй президентськiй кампанiї Тростянецький район, який очолював тодi М.Березiн, був одним з найбiльш вiдомих центрiв виборчих порушень. На всю країну М.Березiн, який палко пiдтримував Вiктора Януковича, прославився пiд час вiзиту до Тростянця знiмальних груп кiлькох київських каналiв, яким вiн намагався закривати камери, а потiм викликав мiлiцiю. Мiж турами голосувань у Тростянцi побили громадян, якi приїздили до мiста як наглядачi вiд Вiктора Ющенка, декiлька чоловiк отримали важкi травми. Також був розгромлений мiсцевий штаб «Нашої України».
Це подiї набули такого розголосу, що керiвника району звiльнив як раз перед власною вiдставкою ще Президент Леонiд Кучма. Пiсля цього М.Березiн очолив районну раду, але невдовзi був усунутий i звiдти. Тепер ця досить одiозна постать сумської полiтики стала помiчником нардепа i (з недавнiх пiр) соцiалiста Григорiя Дашутiна. Здається, що на Сумщинi Соцпартiя обрала шлях залучення до своїх лав колишнiх прихильникiв старої влади.
Владислав Iвченко, газета "Данкор"
vit
Хороший менеджер...
Скажи - кто твой друг,господин Дашутин!?
Cумчанин
Дашутка,не смеши народ, своим лепетом.Ты что думаеш теперь социалисты тебя на плечах отнесут в депутаты.Cомневаюсь однако.Ждет тебя судьба щербаня.
прохожий
Я думаю, что это Дашутин платит по векселям которые раздавал перед выборами 2002 и 2004 года. Не мог же он остаться в должниках и оставить без работы человека.
павел недвед
просто жопа... я на самом деле в трансе... я разное думал о мордовце, клочко. мол, люди подневольные, им винский сказал надо, они тупо промычали "есть". возможно, даже, без энтузиазма. все-таки оба сохранили какую-то честь, чего-то такое достойное. в конце концов они точно не дураки. неужели они не понимают, какая вонь будет стоять во время выборов? неужели не могут донести до винского мысль о существовании какого-то предела, после которого социки понесут реальные убытки на выборах? торговля интересами всегда есть, но не до такой же степени...
было бы очень забавно посмотреть на лицо пресс-секретаря комитета избирателей украины и журналистов, которые выхватили в тростянце этого "чудового, професiйного менеджера", а потом "пиарщики" сделали березина плохим мальчиком. оскорбили прямо таки человека...
дашутин, готовься к священной и народной люстрации!
читатель
А не с подачи ли г-на Дашутина творил весь тот беспредел Березин,возможно он отрабатывал бабки того же Дашутина и теперь Грише ничего другого не остается,как взять своим помошником этого негодяя и таким образом заткнуть ему рот.
Андрій
Вся эта грязная история наводит на одну неутешительную мысль -Г-н Дашутка крышует бандита Березина. Но в этом есть и положительный момент --Открывайте свои карты,господа,-ВЫБОРЫ НЕ ЗА ГОРАМИ,избирателям нужно делать выводы!
Комитет избирателей Украи
"было бы очень забавно посмотреть на лицо пресс-секретаря комитета избирателей украины и журналистов"
Лично мне более забавно посмотреть на лицо (и послушать) Мордовца и Клочко, и напомнить им их же высказывания полугодичной давности.
Что я, пожалуй, и сделаю...
seMEN
Одной фразой Дашутин сказал все: "Але я його взяв помiчником, тому що вважаю: користь вiд цього для роботи депутата буде."
Тоесть, польза, для него, депутата, будет, а избиратели....
будет теперь береза пресовать мягче и вежлевей. так сказать, по социалистицки...
ВД
Социалисты хорошо работают на свой имидж, превращая партию в отстойник для всяких ....., Интересно, приняли бы они в свою партию Сталина, Гитлера и им подобных. Так извращается хорошая идея.