Под письмом стоят подписи депутатов от разных политических сил – В.Дубинко (внефракционный, экс-Батькивщина), Петра Нечмони (Батькивщина), Андрея Божка (внефракционный, экс-УКРОП), Игоря Ганненко (Батькивщина), Лилии Рычкиной (внефракционная, экс-РПЛ), Виктора Ладухи (Батькивщина), Родиона Дученко (Батькивщина), Вячеслава Бершов (Відродження), Елены Сердюк (Свобода) и Миколая Быркуна (Свобода).
Однако депутаты пошли в отказ, заявляя, что подписи подделаны, а некоторые фамилии написаны с ошибками.
"Так, справді, на мою думку, в Україні має існувати реальний механізм відставки президента, адже завдяки цьому ми могли б (і, вірогідно, зможемо уникнути) багатьох болючих проблем. Стосовно цього питання я неодноразово заявляв та брав участь у обговорення на круглих столах. Якби мені справді запропонували підписати подібний документ, я підписав би, як і багато інших депутатів обласної ради.
АЛЕ! На цьому документі : 1. Підписи підроблені; 2. Прізвища депутатів (в тому числі моє) написані з помилками.
Кому це вигідно і хто це зробив - питання тепер до компетентних органів", - написал Игорь Ганненко.
«Офіційно заявляю, що жодного відношення до даного документа не маю. підпис, поставлений під останнім від імені Божка А.В., підроблено!!!» - написал Андрей Божок.
«Задолбала эта политическая грязь! Не имею ни какого отношения к данному обращению!» - написал Вячеслав Бершов.
Всего тем на форумах 180359
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65060
Последний зарегистрированный пользователь beredis