Салат, або феномен сумського ідіотизму

П'єса трагедія в чотирьох діях. 16+ Ненормативна лексіка

Дійові особи.
Салат, голова облради.
ЮрПалич, колишній цар.
Привид Майдану, вмотивовані активісти.
Вікторія, руда дівка.

Дія перша.

Обласна Рада. Чути розбещені крики сумських активістів, ревіння зєвак, а також інші звуки, іздаваємиє різною депутатською сволотою. За лаштунками стоїть Салат, вдягнутий в зручний приємний пінжак і такі самі красиві штани. Він підперезаний тонкою краваткою, бородатий та пацаватий. В руках у нього блокнот та олівець.

Салат :
Як остопизділо мені головувати. Чи може потриматись? Знімуть чи не знімуть? Блядські ці питання зайобують. То може, не вагаясь, заяву написати? Скинути пінжак та з криком патріота с’їбтись у натовп активістів, АТОшників та інших побратимів? Хм…….., про наслідки можливі не подумать? ЮрПалич спусте враз штани. Проштрафлюсь тільки раз і вже крадеться піздець зі своєю усмішкою хижой. Прокуратура, геморой, чіряк на сраці, дядяВова хтивий (своє він не упустить….ой-ой-ой)….. і могила. . На ній брудний портрет та купка маргариток, а під нею лежить той фраєр, що корупціонерів любив ловити. Такіє варіанти єбав я в рот і в носа.

ЮрПалич:
Мон шер, Салат! Ходімо на трибуну. У мікрофона дам тобі я поорати…

Привид Майдану:
Не вір, Семен, тому регіоналу. Мікрофона того тобі в жопу встромить!

ЮрПалич:
Ааааааа!!! (тікає)

Привид Майдану:
От бач, злякався, йобаний сцикун. Отпиздив він мене на Майдані, коли я міцно спав. Помсти хочу! Побачить цю падлюку на параші, за грою в півника з неголеним убивцей, або в канторі сраним інженером, або в суді без адвоката і грошей!

Салат:
Не можна мститись. Повинні ми любити всіх регіоналів, відродження і опоблок. Бо кожний з них народ, всі богоносці. А я , як голова, латентним маю бить…. тєрпілой тобто….. чи толєрантним?…..йобана риторика.

Привід Майдану (іронічно):
То може ти і м'яса не їси?

Салат:
Ні, не їсу я м'яса принципово. Я тільки випить іноді люблю, бо ми народ широкий і гостинний і випити ми можем дохуя, намного більше інших інородців, жидів та бусурман.

ЮрПалич (СМСкой):
Хуйова мода. Коли я був царем, єбав я в жопу всіх тих активістів. Но це конєшно в смислє переносном. Бо підорасів, з дєтства не любивши, посилав їх на хімію єбошить на благо «Батьківщини». О часи, о Сумщина нещасна!

Вікторія:
Ну годі, Сєня, сцятись в коридорі. Нам пора.

Входять до зали. Грає гімн. Салат складає руку в кулочок та тисне до серця, що має символізувати любов до країни та партійну приналежність.

Василий Деризад

Говорят, есть желтая пресса. Но это пресса цвета поноса и такого же вида и запаха ,  другими словами не назовешь. 

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 613
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 181312
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65089
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.