В Сумах депутаты горсовета поругались с бывшим губернатором

Сегодня, 22 апреля, на базе СумГУ проходит спартакиада депутатов всех уровней.

Во время соревнований повздорили два депутата Сумского горсовета из фракции «За Україну!» с экс-губернатором Сумщины времен Януковича Юрием Чмырем. Об этом на своей странице в фейсбуке написал депутат Андрей Крамченков.

«Тільки що сталося таке, що я досі не можу прийти в себе.

Зараз триває спартакіада з різних видів спорту між депутатами різних рад області, в якій я теж беру участь. Переодягнувся, вийшов розминатися, аж тут назустріч іде екс-очільник нашої області Юрьпалич Чмо. Іде і тягне руку мені і Чепіку!
Між нами вийшла подібна розмова на підвищених тонах.

Я кажу: "Ти що, зовсім адекватність втратив??"
А він такий тіпа: "А що сталося?"
Я: Нє, нічо не сталося - тільки ти сидів в адміністрації Овоща, коли гинула Небесна Сотня (за деякими даними саме він координував тітушню в найгарячіші моменти).
Чмо: Вєдітє сєбя прілічно!
Чепік: Ти вбивця! Через тебе гинули люди!
Чмо: Ето вам кто-то сказал. У вас єсть доказатєльства? Да, у вас єсть мнєніє, оно імєєт право на существованіє.
Я: Мова не про думку і не про різні політичні погляди, мова про державну зраду таких як ти! Через тебе і твого шефа ми ховали і досі ховаємо друзів. 
Чмо: Я понімаю, такоє мнєніє у вас может бить.
Я: Відійди, не доводь до гріха. 
Чепік: Ніколи до нас не підходь і не тягни руку!

Уявіть собі, для них ж нічого не сталося! Для них це ніби просто інші партії прийшли до влади. Для них це тіпа просто різниця в політичних поглядах! Вони не усвідомлюють, скільки людей лежить в землі через їх неприховану державну зраду!

Те, що вони досі не в тюрмі чи еміграції - справжня ганьба для нинішньої "правоохоронної" системи!» - написал депутат.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
telepin

Зарегистрированных 2
Гостей 1042
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 179664
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65031
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.