Андрій Крамченков: «За Україну!» – За чесну владу!

Шановні друзі, колеги, однодумці! Дякую всім, хто підтримував і підтримує мене. Я зареєструвався кандидатом на посаду Сумського міського голови від політичної партії «За Україну!».

До Сумської обласної та міської ради веду за собою команду людей, яким довіряю, і з якими маю намір реалізовувати свою програму розвитку громад. Це громадські діячі, викладачі, підприємці, юристи – люди, які хочуть змінити наше життя на краще. Люди, які розділяють мої погляди, розуміють і готові впроваджувати мою програму.

Головними критеріями у процесі формування моєї команди були непричетність до колишньої злочинної влади і спеціалізація та професіоналізм у певній сфері. 

Отже, першочергові дії команди партії «За Україну!»: 

• Виключно конкурсні умови оренди та продажу комунального майна і землі.
• Забезпечення рівних конкурентних умов для бізнесу.
• Направлення не менше 30% бюджету розвитку на будівництво і капітальний ремонт доріг, тротуарів, розвиток мережі велосипедних доріжок.
• Розроблення і впровадження у життя системи електронного врядування: надання адміністративних послуг (прийом заяв та видача довідок, витягів із реєстрів тощо), електронні закупівлі, онлайн-приймальня, інтерактивна карта проблем і т.п.
• Впровадження програми енергозбереження та енергоефективності. Встановлення лічильників тепла на виході з котелень і на вході в багатоквартирні будинки. Компенсація банківських відсотків із місцевих бюджетів на кредити з енергозбереження (теплоізоляцію фасадів, вікон, дверей, дахів). Участь у фінансуванні спорудження нових котелень, що працюють на альтернативному паливі. 

♦ Передвиборна агітація

Презентую громаді частину своєї команди «За Україну!»: 

(з повним списком команди кандидатів від політичної партії «За Україну!» до Сумської обласної та Сумської міської ради ви можете ознайомитись на моїй публічній сторінці у Фейсбуці та в наших агітаційних наметах)

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 181578
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65093
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.