В Сумах з' явився новий Фюрер , з мандатом ?

Іде інформаційна війна в Сумах між Лідером Правого Сектора Сурженком Миколою та депутатом від Батьківщини Олегом Медуницею .

Під час передвиборчоі мерськоі кампаніі в Сумах двоє Сумських політичних лідерів , це Микола Сурженко лідер "Правого Сектора " на Сумщині та депутат ВР Олег Медуниця від Батьківщини розпочали інформаційну війну .

Яка ніяк незавершиться , війну розпочав Олег Медуниця з наклепів та образ на адрессу Миколи Сурженка .

Я небуду перераховувати всі слова , якими пан Олег Медуниця намагається відстоювати свою позицію.

Бо ці слова недозволяє мені повторювати внутрішня моя освіченність та самоцензура .

Надам лише цитату пана Олега Медуниці, а Ви Шановні самі вирішуйте хто з них правий .

Медуниця Олег В'ячеславович - " Я завжди безпощаден до таких ворогів рейху , які нам Фюрерам заважають піліть бюджет ." 

Повний текст дискусіі можете прочитати на сторінці Микола Сурженко у Фейсбуці .

Слава Украіні .

електрик

Их будет столько , сколько Фюрер- Медцница , захочет .Главное , что Сумская Свобода и Сумская Батькивщина девствуют в тесной криминальной связке .

Им уже невыборы , не Майдан ненужен .

Нужно думать о новом Сумском Майдане ......

Я призываю или перерегистрировать Сумской Майдан .Или разогнать этих балаболов .

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 183634
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65168
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.