Шановні Патріоти Украіни почалась Президенська кампанія в Украіні , від Вашоі активноі діяльності буде залежати хто буде наступним Лідером Украіни.
Ви запитаєте чому я звертаюся до Вас тих хто був на різних майданах по всій Украіні , хто був в Автомайдані , в Самообороні, в перших рядах на лініі вогню .
Ви є УКРАІНСЬКА ЕЛІТА , а є біомаса це ті аморфні прошарки суспільства які обов' язково прийдуть і будуть голосувати або шлунком - за ковбасу , або як зомбі за  месію яку створять Телеканали .
У кожного з Вас є свій кандидат обо кандидати за кого Ви можете віддати свій голос , Ви я впевнений будете голосувати Розумом а не шлунком і не як зомбі за месію.
Нам потрібно незважаючи хто підтримує якого кандидата , зробити так щоб Лохів які поведуться на зомбоящик було як можна менше .
Як це зробити : 1) Особисте спілкування з потенційними Зомбі , виявлення серед цього прошарку якомога піддатливих Екземплярів і через них агітація за особисто Вашего кандидата .
2) Створення слухів, міфів і розповсюдження іх серед Лохів з метою невілювання аналогічноі роботи яка ведеться олігархічними та Московськими силами серед біомаси. 3) Посилювати серед проросійсько настроєних зомбі агресію стосовно компартіі та олігархів , а також будьякими засобами агітувати іх не приймати участі у виборах. Так як Лохи і біомаса на форумі рідко з'являється то в НАС є великі шанси на ефективну роботу. Слава Украіні.G
Всего тем на форумах 205330
Все сообщения 272258
Всего зарегистрированных пользователей 65921
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR
турист
"Ви запитаєте чому я звертаюся до Вас тих хто був на різних майданах по всій Украіні , хто був в Автомайдані , в Самообороні, в перших рядах на лініі вогню ."
Я так понимаю все остальные, кто работал, учился, по старости да и по убеждениям не был с вами это Лохи?
Kant
Не будемо ж біомасою - Голосуємо за Добкіна !!!! Це наш лідер!!!
Беркуту Слава !!!
ГостьШT
по больше Шариковых на выборы)))!
ПАТРІОТ UA
Якщо Допкін не олігарх і ваш вибір свідомий то голосуйте, хоча я в цьому сумніваюсь, що свідомий.
Що до Беркуту., то Слава ім кричати пізно бо іх вже немає як структури.
.
Слава Украіні.
ПАТРІОТ UA
Вчора відбулося массове промивання мізків на висуванні Іі ВОНА іде в Президенти , Вона спасе Украіну , Вона домовиться з Росією , Вона поверне Крим , Вона переозброіть Армію , Вона підніме економіку ,Вона знає і вміє і знає все ,Вона змінилися на гінетичному рівні , Вона , Вона ,Вона , Вона,Вона,Вона,Вона................................................................ до безкінечності .
Єдиний антидот проти цього це , інформаційна контратака такаж примітивна на рівні міфів , слухів , адже логічне роз' ясненя Лохам , і Зомбі , не ефективне а Біле Братсво - БЮТ тільки поченає створення Друге Іі Пришестя .
СЛАВА УКРАІНІ.
турист
"Вона переозброіть Армію , Вона підніме економіку"
Мне кажется это взаимоисключающие её обещания. Современная армия это высокотехнологическое оборудование, которое требует больших капиталовложений, к примеру в России на 2015г. заложено 3078млд. рублей. В таком случае на экономику денег не остаётся.
Вот прошмандовка, что народ хочет услышать она это и говорит. Не стыда не совести