Годовщина Октябрьской революции

В день 93-й годовщины Октябрьской революции возле памятника Ленину в Сумах собрались сторонники Компартии и националисты.
Гость - 1

Комуністи і регіонали продають інтереси народу. Вони вже здали Севастиополь і газ Росії, пенсіонерів  - МВФ, Америці - стратегічний уран. І ніщо не заважає союзу "партії пролетаріату" з партією великого капіталу. Бо господар у них один - Кремль.

Андрей_Сумы

А где можна найти этих унсовцев? Уже несколько лет ищу их в Сумах, хочу присоединиться. По-моему, только национал-патриоты должны быть у власти. Слава Украине!

Софья

Навіки слава! То шукайте, то приєднуйтесь вже, тоді як безапеляційними овинуваченнями на кшталт "продають інтереси народу" вже набридли. Дозвольте нагадати, Гостю - 1, що відвертий націоналізм свідчить про недосконалість особи, яка його сповідує. А також про те, що ті, хто все життя працював в Україні, але святкував сьоме листопада, також є представниками народу. Подобається вам це або ні. Припускаю, з великою вирогідністю, що тим, кого ви так щиро не поважаєте, ви однаково щиро неприємні. Але людські взаємовідносини - річ вкрай складна, тому й історія також. То єднайтеся, наче партії та об"єднання, але свої закиди лишайте товаришам за разумом

Мамай з УНСО

Мої вітання!

Пані Софья! перепрошую за те шо поправляю Вас, але, на мою думку, ознакою недосконалості особи (громадянина)  є не націоналізм (ідея національної солідарності), а шовінізм та гомофобія, якими, як не дивно хворіють комуністи (соціальна нетерпимість та ненависть до "інакомислячих"), УПЦ МП (релігійна нетерпимість), неонацисти ( націонал-соціалісти, тобто прихильники народного соціалізму А. Гітлера чи то Мао - нетерпимість за расовою та національною ознакою). Акцією 7 листопада ми якраз і хотіли показати свій осуд людиноненависницьким ідеологіям на кшталт комунізму та фашизму. Основною тезою було "Сталін = Гітлер!"

Пане Андрію! Знайти нас легко. Заходьте на сайт unso.sumy.ua Там є всі необхідні контакти.

Слава Україні!

Софья

Дякую за корегування, пане Мамаю. Спокійно, поважно, аргументовано. Саме до цього (до такого тону під час розмови) я й намагалася закликати першого гостя цієї гілки. Можливо, вислів про недосконалість особистості не був вельми коректним, але мені не подобаються агресори загалом. Яку б ідею вони не відстоювали. Тоді як далі дискутувати можна і потрібно

Олександр Бойко

Зійшлось два "клуби" - "кому за 70" і "кому за 16". Показово.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 1051
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 179653
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65031
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.