У Сумах зареєстровано один летальний випадок внаслідок коронавірусної хвороби

В управлінні охорони здоров’я повідомили, що у сумській громаді фіксують зростання кількості нових випадків захворювання на COVID-19, епідеміологічна ситуація має тенденцію до погіршення.

За інформацією управління охорони здоров’я за минулий тиждень у сумській громаді захворіло 294 мешканці. Медики пояснюють погіршення епідеміологічної ситуації зростанням кількості захворювань, що протікають у легкій формі, тож інфіковані люди не звертаються за допомогою до медичних установ.

Серед вже захворілих інфекційне захворювання найбільше виявлено серед дорослих - 95%, серед дітей зареєстровано 15 випадків захворювання, зниження на 5% (минулого тижня серед дітей було зареєстровано 24 випадки).

Станом на 23 серпня у лікарнях з коронавірусною хворобою знаходилось 52 хворих (на попередньому тижні – 46).

Лікарі наголошують, що єдиним дієвим засобом боротьби з інфекцією є вакцинація. Особливо актуальним є щеплення проти COVID – 19 осіб віком від 60 років та інших в груп медичного ризику, у яких можуть розвинутись тяжкі ускладнення стану здоров’я.

Щеплення можна отримати звернувшись до свого сімейного лікаря, повідомили в мерії Сум.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 182178
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65110
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.