У Суми привезуть ліки від байдужості

До Всесвітнього дня пам’яті людей, які померли від СНІДу, що традиційно відзначається у третю неділю травня, у Сумах презентують унікальні «Ліки від байдужості».

Цього року Всесвітній день пам’яті присвячено посиленню боротьби за здоров’я та права пацієнтів, адже зараз при ранньому виявленні та відповідній терапії ВІЛ-позитивні люди можуть жити повноцінним життям!

17 травня о 17:00 на площі Покровській (орієнтовно біля Сумського прес-клубу) у Сумах громадська організація Клуб "Шанс" / Club Chance проведе акцію «Ліки від байдужості». Акція дає старт Європейському тижню тестування, який в Україні проводить Центр Громадського здоров’я МОЗ України.

Учасники заходу отримають символічні «ліки від байдужості» — Bono Animo, діюча речовина яких: толерантність, розуміння та небайдужість.

Окрім цього, під час акції сумчанам проведуть тестування на ВІЛ-інфекцію за допомогою швидких тестів на базі мобільної амбулаторії громадської організації Клуб "Шанс" / Club Chance.

Серед учасників заходу:

- Представники громадської організації “Клуб “Шанс”;
- Представник “TBpeopleUkraine” в Сумській області;
- Представниця БО БФ “Всеукраїнське об’єднання людей з наркозалежністю”;
- Представники Сумської державної адміністрації;
- Представники відділення профілактики та боротьби зі СНІДом Сумського обласного наркологічного диспансеру;
- Представники Сумського обласного центру громадського здоров’я.

Контактний номер: 099-977-68-67, Олександра.

Не будьте байдужими – протестуйте себе та коханих!

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 179905
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65044
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.