Анекдоти породжує життя.
Отримавши платіжку за воду біжу на кухню і відкриваю кран - знову іржава вода. Дивлюся в рахунок: сума, наче в кранах в мене тече Хеннесі.
Ось такі реалії заставляють мешканців Сум все критичніше ставитися до рахунків, які вони отримують. І заставляють хитрувати. На нашому форумі вже неодноразово рекламувалися магніти для гальмування лічильників. Це не бажання жити на халяву, а спосіб звести доходи і витрати до однієї суми. А як ви реагуєте на зростаня цін за ЖКХ?
Всего тем на форумах 181385
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65091
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Switlanka
Хотілося б подивитися на того, хто скаже, що його влаштовують тарифи... Це вже така збита тема. Я. особисто, дуже не задоволена зростанням тарифів. Також вже не раз зупинялася на рекламі магнітів. Поки що стримує клікнути по рекламі те, що віриться з трудом в таке гальмування. Якби було так просто, то вже давно кожен сам собі вирішував скільки треба платити і не було б мови про тарифи. Хоч по імператорському червінцю! А поки люди обурюються черговим зростанням, значить магніти не допомагають. Такий мій висновок.
kWitKa
Так, навіть самі надавачі послуг не скажуть, що їх влаштовують тарифи.
Дякую, Квітко, що відгукнулися. Бачимо, що люди готові йти на обман, тільки б не платити графіжницькі рахунки!
Majstryk
Плата за світло, газ, воду справді стає тягарем! Кожен шукає, як зекономити! Законно, незаконно – стає не важливим, коли поставлений на межу виживання. Собі здається і не бідуєш, але все ж шкода переплачувати.
Пробував і я магніти… Точно – дурня! Товариш мені порадив: в нього апаратик, що лічильника зупиняє зовсім! Практично. Якщо тільки лампочки працюють – лічильник крутить. А ввімкнув сушку-духовку, зразу ж і апарата ставиш біля лічильника – і лічильник стоїть. Взяв я собі на спробу, а в мене не зупиняє. Запитав на сайті http://econom-ia.com.ua Виявляється, кожна марка лічильника гальмується по різному. Там розпитали мене про буковки на лічильнику і сказали, що саме треба мені ставити. Дорогувато, звичайно… Але за рік з лихвою окупиться!
Основне, що нічого незаконного! Прилад для відлякування гризунів. А зупинка лічильника – так, побічний ефект! Головне, що цей ефект можна застосувати до будь-якого лічильника – газ, вода, електрика!
Ant04ka
А РЕС??? Вони що, не бачитимуть що різко скоротилися платежі? Як зробити непомітно, якщо лічильник на вулиці???
Siuzi
а кого могут устраивать вообще тарифы?! Никого
Анна7
Конечно же тарифы не устраивают. Той зарплаты, которую нам платят не хватает их опатить, это при том, что ни есть, ни пить и одежду не покупать...
Evelinka
Тарифы - это наказание. У меня стиральная машина с сушкой https://comfy.ua/wash-machines/load__frontalnaja/ так иногда страшно сушку включать. Когда подумаешь о счете, то хочется побыстрее выключитьи морозилку, и бойлер, и... Да все выключить, купить свечи, покуда не подорожали. Дал бы кто гарантию, что остановка счетчика действительно возможна и прибор не обнаружат, купила бы не задумываясь! Ради машины с сушкой!