Демальянс

Ну и

Провокація, чи хитра гра, «опозиційних борців за світле майбутнє»?

Скільки опозиційних партій не існує,  як би вони не прикривались великими справами а в кінцевому результаті суть одна………..

Хочу  розповісти про так звану опозиційну партію «Демократичний Альянс» яка спершу існувала як «Молодь демократичного альянсу» в статусі  Всеукраїнської громадської організації. Але суть в іншому. Ці так звані опозиціонери явно налаштовані екстремісти яких кришують  Німецькі націоналісти, що прагнуть порушити спокій в країні. Перш за Все їхній лідер Василь Гацько неодноразово приймав участь в різного роду провокаціях проти діючої влади і завжди перед цим їздив до США чи Німеччини. Зауважу також на тому що Василь займався активною вербовкою наших дівчат нібито на поїздки на тренінги до Німеччини .Також Василь згідно декларації являється мільйонером за якими задекларував 930 тис.грн. при тому що він нібито заробив 30 тис. а безробітна жінка 900 тис. Також стало відомо що їхній проект що стосується завищених цін на виготовлення закордонних паспортів являється комерційним. Так як активісти Альянсу  неодноразово звертаючись до діючої влади погрожував, що в разі не вирішення особистих питань Василя, а саме перемога його на виборах до Верховної ради України, то вони почнуть масштабні провокації по всій України, до яких залучать молодь з усіх областей України. Споюючи останніх на так званих тренінгах, котрі Василь проводив в різних містах України майже не щомісяця, завойовував у них довіру.

Також зазначу що у так званого лідера Василя є команда так званих однодумців членів правління та лідерів регіональних осередків, які, до речі в Сумах створили схему до вербовки молодих дівчат та хлопців, котрих потім охоче використовують для проведення агресивних та провокативних дій під лозунгами покращення соціального життя населення нашого міста.

Ще одна риса лідера Альянсу:  Гацько зазначав своїм однодумцям необхідність боротьби за будівництво в країні достойних доріг. А сам при цьому, вимагав через підставних осіб від керівництва Автодору хабарів в замін того, що «Демократичний Альянс» не буде проводити протестні акції у зазначеному форматі. Що це провокація, чи хитра гра, «опозиційних борців за світле майбутнє»?. Дивлячись на все це не вже ми патріоти своєї Батьківщини будемо дозволяти щоб аморальні громадські організації за рахунок молоді досягали своїх корисних цілей та використовували наших дівчат в похітливих примхах Німецькіх спонсорів? І тому звертаючись до кожного з Вас хочу спитати чи потрібні нам такі псевдо лідери, які закликають молодь до революції та йди батька на сина !!!!!!!!

telepin

Похоже, провинциального пенсионера-блогера подключили и к беспощадной критике противников режима. Получается забавно.  Smile

Гость 1

Таке враження, що цей гацько вам під дверима насрав, вибачте. 

Не переживайте! Ніякий навіть гацько сумчан не розбудить ! Спіть кріпким сном, земляки моі ! Бо як прокинетесь невчасно, так і взнаєте, що ви бидло, що вам тарифи підвищили - спіть краще ! І всі наступні роки помніть свою помаранчеву молодість - бо це був єдиний раз - більше вам таке не до снаги !

Гость  33

бредовый комент. афтар факты в студию Smile

Гость34

Детский лепет... Наче баба Палажка або баба Параска писала... 

Гость ZP

"Аффтар", вам пора завязывать c курением всякой гадости! Причем чем скорее, тем лучше 0 необратисые процессы в головном мозге уже налицо.

Гость 007

А я давно казав, що це секта. J)  Особливо коли шукали "ДУХА" табору та деякі вербовщики ховали валанчика тим самим заважали грати у бадбінтон Tongue

Гость, ну так

обідній висер, перепрошую на слові...

Гость 17

:bigsmile:Давно я так не сміялася! Автор-не ганьбіть славне місто Суми, я там навчалася і коли приїхала жити до Миколаєва, мені заздрили, що Суми прогресивне, активне і жителі можуть відстоювати свої права всі разом!

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай

Зарегистрированных 1
Гостей 1203
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 181837
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65099
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.