Суші і роли

суші і роли

Доброго дня. Якщо чесно, то я ніколи не коштувала суші, вирішила спробувати та задати вам питання. Послугами яких доставок їжі по Києву ви вже користувалися і чому зробили такий вибір? Буду вдячна за висловлені думки та коментарі з цього приводу.

Ольга Сумская

Я обрала за відгуками доставку японської кухні і можу вам порадити зараз витратити зовсім небагато часу, щоб уважно прогулятися по сторінкам сайту доставки їжі. На сторінці sushi-jen.com.ua усе детально розписано, як можна суші і роли замовити і скільки це задоволення буде коштувати. До 16.00 знижка – 30%, доставка безкоштовна і думаю, що вам обов’язково сподобається японська кухня. За традицією по п’ятницям ми з друзями завжди суші купляємо та проводимо вечір у компанії смачної їжі та якогось фільму. Раджу вам спробувати, поєднати декілька задоволень одразу.

Ирина Ирина

Покупайте филадельфию, точно понравится.

Нина Ивановна

Ось я не знаю що вони взагалі в суші кладуть, але у мене останній раз похід в суші бар перетворився в боротьбу за виживання - Анчан прямо в барі дуже сильна алергія. Так що я потім тиждень препарати від алергії https://apteka-ds.com.ua/catalog/liky-vid-alerhiyi приймала, щоб прибрати симптоми.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 180012
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65051
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.