Женская обувь

Женская обувь

Я бізнес-вумен, у мене свій магазин одягу та взуття. Живемо в невеликому населеному пункті і дорогі товари попитом майже не користуються, у нас чим дешевше, тим краще. Порадьте, де можна закупити жіноче взуття, літо-осінь, за найдемократичнішими цінами, там де я купувала теж стали ціни загинати.

Nino

Це вам однозначно треба китайську брати, якість не на вищому рівні звичайно, але зате ціна найдоступніша. Це італійське взуття вважається якісною і дорогою.

Асис

У мене навпаки магазин дуже дорогий ексклюзивного взуття, ціни на неї звичайно високі, і буває що за день не продається ні однієї пари, але мені приносить задоволення цим займатися і я дуже пишаюся своїм магазином.

Ирина Пионова

Даже дешевая женская обувь может быть качественной. Покупатель сам для себя определяет какая для него обувь дешевая или дорогая. Но, если в впшем городке именно так, что чем дешевле тем и хорошо, тогда это сознательный выбор самого покупателя. А купить женскую обувь оптом дешево можно тут https://engros.com.ua/zhenskaja-obuv

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 682
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 181155
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65087
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.