Сировина для кондитерки

кондитерка

Дівчатка, де можна купити гарні барвники для випічки? Почала пекти на замовлення і потрібні якісні? Якими краще користуватись - гелеві чи порошкові?

Марта

Вам для тіста чи для кремів? А то тісто можна і натуральними барвниками підфарбовувати  - сік буряка, наприклад. Я пробувала, виходить непогано, бо я не люблю хімічні кольори. 

Катерина Нок

Вам для тіста чи для кремів? А то тісто можна і натуральними барвниками підфарбовувати  - сік буряка, наприклад. Я пробувала, виходить непогано, бо я не люблю хімічні кольори. 

Ні, такі не підходяь- я спробувала вже, колір блідий, негарний. І для крема,  і для тіста не підходить. 

Анита

Так для різних кремів підходять різні барвники, тому якщо будете готувати різні вироби треба мати і порошкові, і гелеві. Для кремів з жиром , наприклад, треба порошкові жиророзчинні. Для бісквітів підходять рідкі. 

Людя

Вам треба купувати такі барвники на сайтах, де продається кондитерська сировина https://tortino.com.ua/product-category/kondyterska-syrovyna/  Там і вибір великий, і якість гарна. Я в цьому магазині замовляла форми для торту, ціни адекватні.

view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 928
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 180048
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65051
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.