Твір в школу

домашні завдання

Шановні матусі, мені цікаво, ви допомагаєте своїм дітям з уроками? Моя дочка прийшла і сказала, що їм дали завдання написати твір на тему Пісня душа народу. Вона не може нічого придумати. Я вирішила спробувати, в результаті у мене твір на три сторінки. Як його написати лаконічно, по суті і коротко?

Алина Быстрова

Я не вважаю правильним писати твори за школярів. Ви можете просто наштовхнути на думку, а основну роботу повинен робити учень сам.

Nino

Частково я згодна з попереднім коментатором. Не вважаю правильним писати свої думки для шкільного твору. Але при всьому розкладі є завдання, з яким школяреві складно впоратися. Що стосується того, про що пише автор, то можна спробувати скористатися підказками за рішенням домашніх завдань. Там же є і начерки творів. Ось, наприклад, твір на тему Пісня - душа народу, можна подивитися тут Можливо це допоможе вашшй дочці зробити домашнє завдання.

Ирина Пионова

А за мене все життя твори писала бабуся. Нічого. Школу закінчила і в житті нічого не втратила. Якщо є час і можливість допомагати, то допомагайте.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 206633
Все сообщения 272258
Всего зарегистрированных пользователей 65967
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.