шукаю магазини для кондитерів

шукаю магазин

Доброго дня. Підкажіть, де можна замовити сухофрукти для випічки, якісні і бажано по нормальним цінам. Магазинний вибір, а особливо вартість оптимізму не добавляють. Буду вдячна за поради.

Леся Алексеенко

Я декілька разів замовляла цукати на сайті магазина ЕкоЛотос, це магазин для веганів, але не можу сказати що ціни там низькі, правда якість на вищому рівні.

Екатерина Семенова

А в нас вже є спеціалізовані магазини для веганів? От я відстала людина - але це ідея, бо якраз мені й потрібні цукати та горіхи. Дякую, за підказку, дуже доречна інформація.

Галина Миронова

Я нещодавно відкрила для себе магазин Тортіно, це магазин для кондитерів. До речі меня його теж на форумі порадили, коли шукала кольорову глазур, для пасок. Вибір сировини, в цьому магазині, дуже великий. Нещодавно  замовляла там насіння кіноа та кунжут, вийшло набагато дешевше за магазинну вартість. Посилка прийшла за три дні, новою поштою. Якщо зацікавила, то ось посилання на сайт  https://tortino.com.ua/product-category/suhofrukty-gorihy-nasinnya/

Ярослава

Ще зайдіть на сайт магазину Ла Торта, в них теж можна купити кондитерську сировину, горіхи та насіння, вибір великий, іноді в них замовляю фундучну муку.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 204882
Все сообщения 272258
Всего зарегистрированных пользователей 65908
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.