форми для шоколаду

форми

Доброго дня, форумчани та форумчанки, э у мене, до вас питання — де можна замовити форми для шоколаду, бажано фігурні ы бажано не дуже дорого. )))

Галина Миронова

Можна звісно, походити по магазинах, але саме фігурні ви навряд чи знайдете. Я взагалі такі речі завжди замовляю у Китаї, там і вибір великий  і ціни значно менші.

Анна Голубова

Та я якось не дуже хочу замовляти на китайських сайтах, поки воно прийде, та й взагалі чи прийде, ще питання. Нема в мене довіри.

Галина Миронова

Ну не скажіть, це досить надійний спосіб замовляти товари. Від несподіванок ми ніде не застраховані, все ж таки подивіться на АліЕкспресі.

Маришка Горохова

Ви знаете, якщо не довіряєте китайським майданчикам, то зайдіть на сайт інтернет магазина Тортіно, там товари для кондитерів,  я нещодавно там замовляла форму у вигляді жіночої туфлі, вибір форм для шоколаду, там дійсно великий. Ось посилання на сторінку з формами  https://tortino.com.ua/product-category/formy-dlya-vypichky/sylikonovi-formy/dlia-shocoladu/

Леся Алексеенко

А я пару місяців назад на промі замовляла, прийшло швидко і по цінам досить непогано. Так шо можна і на цьому  торговому майданчику подивитися.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 648
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 180921
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65083
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.