Доброго дня, форумчани та форумчанки, э у мене, до вас питання — де можна замовити форми для шоколаду, бажано фігурні ы бажано не дуже дорого. )))
Всего тем на форумах 180921
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65083
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Бамбина
Можна звісно, походити по магазинах, але саме фігурні ви навряд чи знайдете. Я взагалі такі речі завжди замовляю у Китаї, там і вибір великий і ціни значно менші.
Анютка-Анютка
Та я якось не дуже хочу замовляти на китайських сайтах, поки воно прийде, та й взагалі чи прийде, ще питання. Нема в мене довіри.
Бамбина
Ну не скажіть, це досить надійний спосіб замовляти товари. Від несподіванок ми ніде не застраховані, все ж таки подивіться на АліЕкспресі.
Маришка Горохова
Ви знаете, якщо не довіряєте китайським майданчикам, то зайдіть на сайт інтернет магазина Тортіно, там товари для кондитерів, я нещодавно там замовляла форму у вигляді жіночої туфлі, вибір форм для шоколаду, там дійсно великий. Ось посилання на сторінку з формами https://tortino.com.ua/product-category/formy-dlya-vypichky/sylikonovi-formy/dlia-shocoladu/
Леся Алексеенко
А я пару місяців назад на промі замовляла, прийшло швидко і по цінам досить непогано. Так шо можна і на цьому торговому майданчику подивитися.