Доброго дня. Шукаю інтернет магазин де можна купити форму для сирної паски, а також форму у вигляди невеличких яєць.
Всего тем на форумах 179782
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65038
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Леся Алексеенко
Так подивіться по магазинах що торгують товарами для дому, напередодні Великодня такого добра багато.
Маришка Горохова
Та от саме таких форм не бачила, а мені стрельнуло в голову — хочу зробити великодневі крашанки з шоколаду і прикрасити ними сирну паску.
Леся Алексеенко
Задум прекрасний, я думаю, що повинно вийти дуже гарно.
Натали Вредная
Хочу порадити вам заглянути на сайт інтернет магазину “Тортіно”, там багато всякого кондитерського краму, форми там точно є, не можу гарантувати, але вибір там дуже великий. До речі я там закуповую натуральний шоколад, якщо ви задумали зробити крашанки з шоколаду, то ця сировина вам знадобиться. Дуже багато всякого оздоблення, особливо зараз напередодні Великодня. Ось посилання https://tortino.com.ua/product-category/pasha/
chernyavyy
Сейчас на каждом углу продают все, что надо для выпечки пасок.
irapopova
Я покупала прикольные керамические формы для кексов в магазине ВИлла Грация - посмотрите там, кстати, там же есть и пасхальный декор, если вам нужно для украшения стола. Я себе планирую там еще заказать супницу в форме рыбы, чтобы поставить на праздничный стьол. Вот ссылка villagrazia.ua на этот магазин, заходите и выбирайте.