ЧИТАЙТЕ ДУЖЕ УВАЖНО!
Привіт,почитайте про роботу,яку пропонує мій друг і я також.Я заробив за 2 тижні 850 гривень,тому вже нічого не втратила. Відписуватися не потрібно,просто для себе подумайте,варто ризикнути за 21 гривню чи ні.
Для досягнення результату потрібно добре попрацювати близько 2 тижнів по 3 години на день (це мінімум). Ви можете заробляти в залежності від ваших зусиль. Натрапив я на ЦЕ ОГОЛОШЕННЯ, коли шукав роботу для додаткового заробітку на дому. Знайшов статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО В 21 ГРИВНУ. Я подумав, що це має бути черговий фішкою для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися, що за нісенітниця МЕНІ пропонують ... Далі там говорилося, що треба послати по 3 гривні на 7 Internet-гаманців системи «WebMoney», які нижче перераховані. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим, змістивши список на один рядок вгору. В результаті чого сьома рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Internet-гаманця. Потім Ви закидаєте дане повідомлення, але вже з вашими даними на сьомому рядку, на 100 різних форумів - Ніяких хитрощів! Ну, я подумав, що, в принципі, нічого не втрачаю - крім 21 гривні, гроші невеликі, ЗАТЕ У МЕНЕ З'ЯВЛЯЄТЬСЯ ШАНС ЗАРОБИТИ. І цей шанс КОШТУЄ ЦІЄЇ невелику суму, яку я, звичайно ж, можу собі дозволити. І я вирішив спробувати. Зареєструвався в WebMoney Keeper Mini і створила собі Інтернет-гаманець, перелічив всім учасникам акції по 3 гривні і почав розсилати ці оголошення на різні форуми і дошках оголошень. Протягом 4-х днів я зареєструвався на більш ніж 60 бізнес форумах і безкоштовних дошках оголошень. Минув тиждень, заглянув у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО?! Надійшло всього лише 12 гривень! А інші учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 100, хто по 300 у.о. .. Пиши пропало, подумав я, потрапила в черговий розвод, бажаючи заробити за пару тижнів тисячі доларів, наївний. Ну і кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 100 форумів. Ще через тиждень (задля цікавості) заглянув у свій Internet-гаманець. Дивлюся, вже побільше - 90 гривень. Так, думаю, справа не варта уваги, дрібниця. Ще через 2 тижні я все-таки знову відкрив свій Інтернет гаманець, а в ньому вже близько 1000 гривень. Звідки? Незрозуміла картина, але однаково за 1 місяць 1000 гривень. Це дуже мало, як пишуть попередні учасники - вони за 1 місяць заробили 8000-9000 гривень. І раптом, після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші КОЖЕН ДЕНЬ, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було більше 8000 гривень. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 150 форумів. Результат був приголомшливий! По закінченні всього 2,5 місяців я заробив приблизно 25000 гривень. І гроші йдуть щодня. Кожні кілька хвилин на мій рахунок надходить хв. по 10 гривень. І це все тільки за ціну в 21 гривню!
ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1 КРОК. Увійдіть у системі WebMoney Keeper Mini, яка знаходиться за адресою http:www.webmoney.ru. Якщо у Вас не виходить зареєструватися - подивіться відеокурс, який представлений внизу на сторінці реєстрації. Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює.
Далі створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAN (тобто валюта гривня) і покладіть на свій рахунок 23 гривні, (21 гривню для перекладу по 3 гривні на 7 запропонованих інтернет гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система знімає 0,8%). Як це можна зробити? Всі способи описані за адресою: http:www.webmoney.ru/rus/addfunds/.
2 КРОК. Тепер потрібно перевести по 3 гривні на кожен з нижчеперелічених гаманців. Для цього необхідно увійти в свій Гаманець і вибрати функцію \ "передати WM \" - потрібно вказати номер гаманця, на який буде здійснений переклад, суму - 3.00, потім в полі «примітка» ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно написати «прошу внести мене до списку WebMoney» і тоді мережеві модератори включать вас в систему, інакше ви не зможете зняти дохід, потім натиснути на кнопку: OK. У новому вікні Вас попросять підтвердити переказ грошей КОДОМ, натисніть кнопку «відправити» і Вам відразу прийде СМС
повідомлення з необхідним кодом, яке Ви введете у вікно, позначене червоною крапкою. Натисніть ОК. Повторіть так з кожним з 7-і гаманців, наведених нижче. Отже, відправте по 3 гривні на кожен з таких рахунків:
1. U174069594879
2. U422041272522
3. U352867008461
4. U100431105806
5. U134122318559
6. U352867008461
7. U147237425145
Щоб одержувати дохід, необхідно відправити НА КОЖЕН із цих 7 гаманців по 3 гривні, інакше мережними модераторами «WebMoney»-гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти дохід.
Тепер УВАГА!
Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли,3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ой-на місце 5-го, 7-ий на місце ШОСТОГО! А в 7-ий номер, який звільнився, впишіть НОМЕР Вашого гаманця!
3 КРОК. Розмістіть цю статтю (або оголошення з посиланням на сайт зі статтею, який ви без праці можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад: http:www.ucoz.ru/). Статтю і посилання на Ваш сайт розміщуйте на сайтах про роботу, але не менше ніж на 100-150 форумах і новинних стрічках новин (News Groups). ЗАПАМ'ЯТАЄТЕ - ЧИМ БІЛЬШЕ ви розмістите, тим вищим буде ваш дохід. І цей дохід буде прямо залежати від ВАС. Розміщення цієї статті на 100-150 форумах, навіть на самих мало відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! Протягом 2,5 місяців. Більше розміщень - більший дохід (при тому в геометричній прогресії).
А тепер я Вам поясню, чому Ви в будь-якому випадку нічого не втрачаєте, а тільки виграє! Скажімо, з 100 розміщень я отримаю тільки 5 відповідей (дуже низька цифра). Значить, я зароблю 15 гривень, перебуваючи на 7 позиції в списку. Тепер ці 5 людей роблять знову ж 100 розміщень із моїм гаманцем на 7 позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим 5 - це вже 75грівен. Далі ці 25 людей роблять по 100 розміщень із моїм гаманцем на 5 рядку і тільки 5 відповідають - мій дохід 375 гривень. Тепер ці 125 людей, розмістивши й одержавши тільки по 5 відповідей, дають мені 1875 гривень. (я на 4позіціі). Далі в геометричній прогресії - ці 625 людей роблять мінімум по100 розміщень зі мною на 3 рядку і тільки 5 людей відповідають кожному - це 9375 гривень. Найцікавіше це те, що ці 3125 людей зроблять ще по 100 розміщень, ну а якщо їм дадуть відповідь тільки 5 людей, то я вже отримую 46 875 грівен. (я на 2 позиції). 1-й рядок порахуйте самі - я думаю вам буде приємно! (ми вважали по мінімуму). Чим більше зробите реклами, тим більше дохід.
P.S. Деякі почали писати, що вже пробували себе в цьому виді заробітку, і надходжень було мало.
ЦЕ НЕ ТАК!
Це найдієвіша і найнадійніша на сьогоднішній день система.
Учасник нічого не заробляє тільки в двох випадках:
1. Якщо він не відправив суми на 7 зазначених гаманців;
2. Якщо не розіслав цю статтю по форумах, дошках оголошень і т.д.
Я також думав,що це розвід,але оскільки вкласти треба було 21 гривню(поповнив на 30,бо комісія),то вирішив ризикнути,крім того я довго думав,обдумував де ж тут підвог і реально,ну немає його тут,подумайте самі, і не прогадав і Ви не прогадаєте,це точно.
Удачі
Всего тем на форумах 180060
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65052
Последний зарегистрированный пользователь beredis