Виставка "Світ графіки", присвячена 25-річчю Галерії мистецтв "Академічна"

Галерея мистецтв “Академічна” розпочала свою діяльність у 1998 р. в Українській академії банківської справи. 941

За цей час галерея «Академічна» стала культурним центром не тільки у вищому навчальному закладі, але й у місті. В її стінах пройшло 125 виставок, на яких експонувалося майже 2500 творів образотворчого та декоративного мистецтва, фотографії.

Мистецька колекція Галереї містить твори живопису і графіки митців з Польщі, України, Хорватії та Швейцарії.

Літературна вітальня багато років плідно співпрацює з Галереєю мистецтв. Спільно організовано більше 10 виставок картин.

До експозиції виставки «Світ графіки» увійшли 35 робіт відомих авторів, серед яких: Ігор Василевський «Глівіце»; Іван Лацкович (Хорватія) «Музики»; Олександр Лисенко «Спасо-Преображенський собор у Сумах»; Олександр Шило (Харків): «Пейзаж з річкою», «Пам’ятник Т. Шевченку в Харкові», «Весінній етюд»; Олександра Трегубова «Нечесана бариня».

Художники демонструють своє уміння у створенні образу, використовуючи традиційні мистецькі матеріали (акварель, графітні та кольорові олівці, фломастер, суха голка), плідно працюючи в авторських техніках.

Відвідати виставку можна до 11 листопада 2023 року з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:30 в Літературній вітальні Бібліотеки СумДУ (БІЦ-204).

Фото
Где и когда
Jazz-fusion band "Aramis"
Jazz-fusion band "Aramis"
Концерты
С 28.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.