Більше сервісу та товарів — завітай у точки продажу VELO в Києві

VELO продаються по всій Україні, то навіть перебуваючи в іншому місті, на мапі ви знайдете найближчу до вас точку продажу.


На правах реклами.  

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

18+ Цей продукт (VELO) містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

Якщо бажаєте купити нікотинові паучі, ось мапа найближчих точок продажу VELO. Це можуть бути АЗС, супермаркети, невеличкі магазини, що розташовані біля вашого будинку. Оскільки VELO продаються по всій Україні, то навіть перебуваючи в іншому місті, на мапі ви знайдете найближчу до вас точку продажу.  

Але якщо ви бажаєте замовити продукцію з безкоштовною доставкою Нової Пошти, найкращим варіантом буде купити на сайті o’go. Пропонуємо ознайомитися з перевагами купівлі на сайті. 

Асортимент та вибір в інтернет-магазині o'go 

Коли мова заходить про широкий асортимент та великий вибір, інтернет-магазин o'go беззаперечно стає однією з провідних платформ. Ми знаємо, наскільки важливо для наших клієнтів мати можливість вибрати саме те, що вони шукають, і тому постійно оновлюємо та розширюємо наш каталог. 

На myogo.com.ua, ви знайдете товари для різних потреб та вподобань. Від ексклюзивних новинок до перевірених часом класичних продуктів – у нашому каталозі представлені товари з різними смаками та міцністю. 

Ми прагнемо, щоб кожен відвідувач нашого сайту міг легко та комфортно знайти потрібний товар. Для цього створили простий у користуванні пошук за категоріями, а також докладні описи та фотографії до кожного товару. 

Шукайте найкращі пропозиції, користуючись нашим каталогом на myogo.com.ua! 

Комфортні покупки з my o'go 

Здійснюючи покупки в інтернеті, кожен із нас прагне отримати не лише якісний товар, але й приємний досвід.  

  • • На нашому сайті ви завжди знайдете актуальну і конкурентну ціну на VELO. 

  • • Незалежно від того, де ви знаходитеся, ми забезпечимо швидку та надійну доставку вашого замовлення. Ви можете бути впевнені, що ваш товар дійде до вас у найкоротший термін. 

  • • Лояльність цінується в my o'go. Ми пропонуємо долучитися до програми лояльності o’go Club для наших клієнтів. З кожним вашим замовленням ви заробляєте XP які можна обмінювати на сертифікати. 

Зв'язок із клієнтом: ваш голос важливий для нас 

В останні роки споживачі стали дуже уважними до брендів та їхньої продукції. Ось чому наша команда докладає максимум зусиль, щоб забезпечити прозорість, відкритість і надійність зв'язку з клієнтами. 

  1. VELO відгуки. Ваша думка важлива! Купуючи на сайті myogo.com.ua, ви можете залишити відгук про продукцію VELO. Ми уважно ставимося до кожного відгука, оскільки це допомагає нам вдосконалювати сервіс і продукцію. До того ж, за кожний такий відгук буде нараховано 6.5 ХР в рамках o’go Club. 

  2. Особистий кабінет. Ваш особистий розділ на сайті дає змогу слідкувати за історією замовлень, управляти налаштуваннями облікового запису, а також бачити всі активні акції та пропозиції. Саме тут ви можете легко і зручно зв'язатися з нашою командою підтримки, а також вступити в o'go Club та знайти однодумців. 

  3. Сайт myogo.com.ua. На сайті ви знайдете всю потрібну інформацію про продукцію, акції, новинки, а також контактні дані для зв'язку з нами. 

o’go Club — ваші переваги 

Завдяки o’go Club, ми пропонуємо цілком новий досвід спілкування з людьми та отримання інформації про бренд. Але що саме отримує клієнт, приєднуючись до нашого клубу? 

  1. Перший крок до отримання всіх переваг —  це проста та швидка реєстрація в o’go Club. Це дасть змогу отримати доступ до ексклюзивних пропозицій, які доступні лише для членів клубу. 

  2. Ого (o'go) спільнота. Ставши частиною o’go Club, ви приєднаєтеся до великої спільноти однодумців. Спілкуйтеся, діліться досвідом, отримуйте поради від інших членів клубу та беріть участь у спеціальних пропозиціях. 

  3. Онлайн-сервіси. o’go Club пропонує ряд онлайн-сервісів для своїх членів та можливість накопичувати XP. Моніторинг ваших покупок, участь в онлайн-заходах, спеціальні пропозиції для онлайн-замовлень — все це стає доступним після реєстрації. 

o’go Club — це більше, ніж просто програма лояльності. Це ваш шанс стати частиною великої спільноти o'go, отримати багато приємних бонусів та переваг.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.