Розваги з лімітом по витратах

Азартна гра – розвага, що здатна сильно захоплювати. В момент, коли гравець втрачає контроль над собою, йому варто негайно припинити грати.

Якщо ж гра «з’їдає» всі кошти, необхідні на оплату комунальних послуг чи продуктів, людині вже необхідно звернутися за допомогою до спеціаліста. 

Фінансовий план

Щоб не опинитися в полоні азарту варто скласти конкретний алгоритм дій і дотримуватися його. Перш за все варто правильно розпланувати бюджет. На жаль не всі люди правильно трактують це поняття. В азартній грі казино сайту https://b-p.com.ua/onlajn-kazyno-z-vyvodom-groshej-na-kartu/ варто робити ставки на кошти, котрі ніяким чином не вплинуть на гаманець. 

Щоб спростити завдання складання фінансового плану варто дотримуватися наступних рекомендацій:

  • • Визначитися з власним бюджетом, використавши метод двох стовпців. На аркуші зліва вписати всі джерела доходу, з правого боку – перерахувати витрати: від плати за оренду житла до витрат на мобільний зв'язок. Сума грошей зліва повинна бути більша ніж права. Якщо ж ситуація зворотна, то гравцю необхідно або збільшити власний дохід, або скоротити витрати. доведеться або збільшити дохід, або скоротити витрати. Чітке розуміння бюджету допомагає визначити, скільки грошей можна витратити на азартні ігри;

  • • Заощаджуйте частину грошей: надзвичайні ситуації ніколи не можна передбачити. Заощадження дозволяють вирішувати несподівані ситуації, без необхідності зариватися в боргову яму. Регулярна практика заощадження змінює погляд людини на гроші. Формує новий підхід до фінансів. Гравець стає більш обережними щодо витрат. Гемблер, що має вкорінену звичку економити двічі подумає перш ніж легковажно витратити кошти;

  • • Встановлення денних лімітів: аналогічно бюджету з тижневими та місячні витрати, повинні бути і обмеження в азартних іграх. Важливо встановити три види лімітів: втрат, виграшу та часу гри. Це допомагає зберігати абсолютний контроль;

  • • Регулярне оновлення бюджету: кожні кілька місяців перевіряйте джерела доходу і витрати (важливо для моніторингу змін). Під час перевірки бюджету переконайтеся, що не витрачаєте зайвого на неважливі речі. 

Дотримуйтеся порад спеціалістів щодо безпечної гри. При дотриманні вищеперерахованих пунктів кожен гемблер зможе насолоджуватися азартними іграми, не ризикуючи потрапити у скрутне становище.

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.