5 причин спробувати петинг з парнером

Взаємні пестощі та дотики є важливим складником гармонійних стосунків.

Взаємні пестощі та дотики є важливим складником гармонійних стосунків. Йдеться саме про петинг – пестощі, які не супроводжуються статевим актом. У цій статті, сумісно з експертами “Дюрекс”, ми розглянемо 5 причин приділяти більше уваги тілу партнера та практикувати петинг. 

Яким буває петинг

До петингу відносять різні пестощі та дотики до тіла партнера у процесі прелюдії або як окремий вид задоволення. Сюди відносять еротичний масаж, палкі обійми, дотики та погладжування тіла через одяг, взаємну мастурбацію та використання дорослих іграшок. Й бентежить таке “дозвілля” не менше, ніж звичайний коїтус.

Петинг буває різної інтенсивності. Зокрема, під час некінгу партнери не спускаються нижче пояса, вкриваючи поцілунками та дотиками шию, плечі, груди. Під час глибокого петингу відбувається стимуляція статевих органів та у дію пускають дорослі іграшки. А дотики через одяг називають поверхневим петингом, який практикують здебільшого за межами дому.

Чому варто спробувати петинг у парі

Звісно, основна задача петингу – отримати задоволення та подарувати насолоду пасії. Але аргументованих причин займатися таким ділом більше. Ось на чому наголошують експерти компанії “Дюрекс”.

Зміцнення емоційного звʼязку у парі

Такий ніжний та водночас пристрасний акт дозволяє парі проявити весь вир почуттів та емоцій, кохання та турботу одне про одного.

Перевірка сумісності

Перш ніж лягати у ліжко, варто перевірити інтимну сумісність з партнером. Наскільки приємні дотики, поцілунки, чи є іскра? Це корисно для пар, які тільки починають стосунки та ще не мали повноцінного інтиму.

Дослідження тіла

Петинг дозволяє глибше пізнати тіло, знайти нові ерогенні зони, відчути різні види стимуляції. Й, разом з тим, зрозуміти вподобання один одного у ліжку, а також намацати кордони, за які не варто переходити.

Розпалювання пристрасті

Після багатьох років подружнього життя скарги на зниження бажання не рідкість. Петинг допоможе запалити пристрасть, наче в юні роки, повернути близькість та насолоджуватися один одним знову.

Будь-яке місце за межами спальні

Перевага петингу у тому, що не обовʼязково рушати у ліжко, коли на вас наринула пристрасть. Ви можете почати торкатися один одного на кухні, у душі, в автівці. 

Чи потрібен інтимний гель для стимуляції

Якщо ви переходите до глибокого петингу та використовуєте секс-гаджети та дорослі іграшки, інтимна змазка потрібна обовʼязково. Гель компенсує нестачу природного зволоження, гарно зволожує інтимні зони та полегшує ковзання, запобігає травмуванню ніжної шкіри.   

Обирайте інтимний гель з гіпоалергенним складом, який легко змивається, не має смаку та яскраво вираженого аромату, аби він не відвертав вас від головного.

Зважайте, що кожна пара унікальна й має свої вподобання щодо інтиму. Тож якщо петинг вам не зайшов, не зупиняйтеся й пробуйте інші техніки для отримання задоволення удвох.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.