Батьківщина ліва партія? Чи права?

Мінаєв у фейсбуці стебається над депутати від "Батьківщини" Фірсовою і Лисенко.

http://www.facebook.com/notes/геннадий-минаев/вибори-вибори-кандидати-314и/315506818536609

Вибори, вибори! Кандидати – 3,14...и!

Автор Геннадий Минаев, написано 21 июня 2012 г. в 12:09

Виборчий процес в місті Суми вже почався на повну котушку.

Дуже дякую дуже спритній Олені Адаменко за те, що вона витягнула цей «шедевральний» опус депутата Фірсової з глибин фейсбуку в супергостру новину на сайт мною шанованою ще доки газети «Данкор»:

http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/79995

***

Бідна недалека жінка ця п. О. Фірсова. Вона навіть не знає, що партії бувають ліві, праві і центристські. Якщо їй сказати, що партії ще бувають ультраліві, ультраправі, лівоцентристські і правоцентристські, то вона зовсім з глузду з’їде. А ще є партії популістичного толку. Це для п. О. Фірсової взагалі, думаю, недосяжно. Так от, сьогодні «Батьківщина» – це ультраліва популістична партія. Навіть лівіше за комуністів!

***

Фото 1

Орфографія автора (чи то п. О. Фірсової, чи то її помічника якогось п. О. Зайця) збережена.

***


Відкритий лист до Сумського міського голови п. Г.Мінаєва


20 червня присутні на сесії міськради і і глядачі, що дивилися її трансляцію, були вже вкотре шоковані Вашою поведінкою, пане Геннадій Мінаєв. Ви, мабуть, забули, що посада Сумського міського голови – це не «корона самодержця всесумського», і що вона не дає Вам права «карати й милувати», а зовсім навпаки – накладає на Вас певні зобов’язання і обмеження, у першу чергу етичні!

Либонь, Ви гадаєте, що поведінка Ваша є взірцево-еталонною для офіційної особи? Вимушена Вас розчарувати: вона навіть до норми не дотягує. Бо Ви поводите себе не як серйозна людина з вищою освітою, а, перепрошую, як гопник. Бо саме гопникові личать такі прилюдні словесні «пуки» на кшталт Ваших знаменитих «дві Б, три П». Або згадайте той Ваш невігласький «підпиздесь», який увійшов до історії Сумської міськради як найбільша дурниця, устругнута її посадовою особою.

Але все це можна було б вибачити Вам, як Ваш авторський КВН-ський креативчик, коли б не Ваша хамсько-босяцька манера ставлення до інших людей, особливо до представників депутатського корпусу. З якого це дива, пане Мінаєв, Ви ляпнули, ніби вони, «нехороші», «гуляють по міській раді»? До речі, більше Вам у міськраді нічого не ввижається, окрім «гуляй-депутатів»?

Та найбільше, пане Мінаєв, мене обурила Ваша відверта зневага до партії «Батьківщина», яку Ви дозволили собі обізвати «лівою», та ще й прилюдно нахвалялися «погуляти на костях» її депутатів. Отут Ви, пане поки що міський голова, надто вже захопилися своєю роллю придворного блазня, кинутою Вам, немов кістка, зі столу провладної більшості. Надто Ви загралися, треба Вам трохи остудитися і скочити по розум.

Фото 2

Отже, «для тих, хто на бронепоїзді», нагадую: ВО «Батьківщина» є не «лівою», а парламентською партією. На відміну, до речі, від отого смішненького кишеньково-ЖЕКівського клубу за інтересами «Рідне місто», до якого Ви приписані. І навіть Вашої безмежно роздутої самовпевненої пихи не вистачить, щоб цю очевидну істину заперечити.

Вам, либонь, не дають спокою сумнівні лаври вашого київського брата по діагнозу Льоні Космоса? Хочу Вас заспокоїти: скоро Ви не тільки наздоженете його за популярністю, але й перехопите в нього ангажемент, ставши такою ж зіркою на небосхилі політичних блазнів «Ю-тюбу».

Ви взагалі пам’ятаєте, кому закон не писаний? Щось не схоже на це. Або згадайте, що заважає поганому танцюристові! Бо Вам, либонь, заважають сумʼяни та обрані ними депутати. Але «не в ногу» в міськраді йдете саме Ви, а не депутатський корпус. Тож, поки не пізно, записуйтесь на кастинги до юмористичних телешоу. Виступаючи там під сценічним псевдонімом (наприклад, «містер Г.»), на своїй популярності політичного блазня Ви заробите набагато більше, ніж на посаді Сумського міського голови.

Депутат-мажоритарщик Сумської міськради

від ПП «ВО «Батьківщина»

Ольга ФІРСОВА

Геннадий Минаев Керівник партії «Батьківщина» Олександр Лисенко на початку сесії міської ради 20 червня зробив істеричну заяву про те що нібито депутати фракції «Рідне місто» збираються голосувати картками інших депутатів. На фотографії все стало на свої місця. Чи не так?
***
Крім того депутат з фракції «Батьківщина» обурюється коли партію «Батьківщина» називають лівою.
***
Згоден. Які ліві? Які праві? ВАЛЕНКИ!
***
Фото буде нижче.

Фото 3

http://img24.imageshack.us/img24/337/valenki.jpg

Геннадий Минаев «Мы не правые и не левые потому что мы ВАЛЕНКИ!» © Николай Фоменко, «Русское радио».

Barmaley

Сумская БЮТ - была, есть и будет СИТУАТИВНЫМ клубом по интересам. 

Идейных в горсовете мало... Ярчайшая - Диана Рахманова. Еще несколько "идейных". Остальные... 

Гость

бармалейка,ярчайшую Диану не выбрали в этом созыве,она по этому поводу себе волосы нв жопе оборвала и уже забила на общественный совет

Славик

Руки прочь от Дианы!

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 177739
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65015
Последний зарегистрированный пользователь pavelgichko

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.