Боршоша выкрали?

Нафига он кому то сдался???

Об этом сообщает Украинская правда:

http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/22/5821493/

Керівника Сумської облорганізації "Народної самооборони" Івана Боршоша викрали невідомі.

Як повідомляє прес-служба організації, його "схопили і посадили у мікроавтобус".

"Іван встиг лише передзвонити в.о. глави партії Сергію Луценку і повідомити про те, що невідомі вже встигли вивезти його за межі міста Суми", - йдеться у повідомленні.

"Наразі доля Боршоша невідома, оскільки мобільний зв'язок із ним перервався", - зазначили у "Народній самообороні".

Гость

Как это его выкрали и тут же дали возможность перезвонить?

Это очередной пиар, чтобы привлечь внимание.....

Славик

Заблудшего Ивана обязательно найдут. Настоящие украинцы ему помогут.  

Гость

Такую новость на форум мог выложить только пьяный друг Вани. Необходимо посетить сайт УНИАНа, если и там эта новость светится, то точно он. 

БЮТик

Гость написал:
Такую новость на форум мог выложить только пьяный друг Вани. Необходимо посетить сайт УНИАНа, если и там эта новость светится, то точно он.

Господа товарищи форумчане. Да не обращайте внимания. Кому тот Боршош, он же "Ваня - Золотые Купола", нужен? Просто, как правильно, указал гость, которого я процитировал, - Ваня Боршош с Виталием Коханом в очередном запое, вот и прикалываются. Очередная утка...

Гость77

Похоже, что запойный алкоголизм - это единственное то, что объединяет самообороновцев. Это у них "семейное"? Smile

Ване хорошего отдыха и бронзового загара. Smile

Славик

"Іван встиг лише передзвонити в.о. глави партії Сергію Луценку і повідомити про те, що невідомі вже встигли вивезти його за межі міста Суми", - йдеться у повідомленні.

Иван надеялся, что его друг прорвёт охрану, выскочит на волю и приедеть его спасать?

Обіватель

Как то мутно все. http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/60230

БЮТик

Все оказалось банально, как тут и писалось - Ваня просто набухався Smile

http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/23/5823296

Міліція заявляє, що з партійцем просто побесідували

Неділя, 23 січня 2011, 15:18

З керівником Сумської облорганізації "Народної самооборони" Іваном Боршошем було проведено профілактичну бесіду.

Про це зазначається в повідомленні СЗГ УМВС України в Сумській області.

22 січня в місті Суми патрульний наряд військової частини звернув увагу на п’ятьох осіб, які своєю поведінкою порушували громадський спокій.

"На зауваження патрульного наряду не порушувати громадській спокій, один із компанії почав сперечатися. Так як від цієї особи чувся різкий запах спиртного, військовослужбовці попросили надати документи, що засвідчують особу. Чоловік відмовився це зробити", - заявили в міліції.

Оскільки в його діях вбачалися ознаки правопорушення, передбаченого статтею 178 Кодексу про адміністративні правопорушення, його було доставлено до відділку міліції, де встановлено його особу.

"У зв’язку з малозначністю правопорушення було прийнято рішення звільнити його від адміністративної відповідальності. З громадянином було проведено профілактичну бесіду. Телефоном про це було повідомлено дружину цього громадянина, яка приїхала і на таксі повезла його додому", - уточнили в міліції.

"Ані сам голова осередку партії, ані його дружина не мали жодних претензій до військовослужбовців та працівників міліції", - зазначається в повідомленні.

Українська правда

Славик

А що це за фігура така - Бор-ШОШ? Угорський підданний? Чи западенець? А чого напився? З горя, шо дружка у Києві посадили?

Гость77

К радости или горю (кому как) выяснилось, что Борш был задержан за появление в нетрезвом виде на улице и начал пререкаться с патрулем. Попросту бухарик возобнил из себя "бога" (что вполне по плечу любому алкашу-самооборонцу :)  ) и оказался в "бобике". После чего с пьяным в ж0пу депутатом провели беседу и передали из рук в руки жене. Она его домо еще скалкой вопитывала.  Задержание типичного сумского бычка-быдлячка Smile

Славик

Гость77 написал:
Задержание типичного сумского бычка-быдлячка

Ну, всё же он б-а-а-альшой человек.

Проо тебя и про меня здесь не пишут, а он напился - и все єто обсуждают. Молодец!

БЮТик

Гость77 написал:
После чего с пьяным в ж0пу депутатом

Разве Ваня-Золотыекупола депутат? Какого совета?

Гость

Насколько мне известно, у Ивана, были серьезные проблемы со здоровьем, после которых, питье для него жизненно опасно. С тех пор, поговаривают, он не пьет. 

Гость

Гость написал:
С тех пор, поговаривают, он не пьет.

Тебя обманули. Бухает и бухает по черному. Потом начинают видиться чертики и будто кто то его похищает Smile

Гость

Гость написал:
Тебя обманули. Бухает и бухает по черному. Потом начинают видиться чертики и будто кто то его похищает

Может и обманули. Но мне довелось быть с ним знакомым, где то (2007г.). Безусловно, я могу ошибаться, но скорее всего, Иван умело спровоцировал работников милиции, а они вместо того что бы посоветоваться с руководством (все таки их уровень профессионализма повыше), купились, как ему и было это необходимо.  И теперь фамилия Боршоша будет стоять в одном ряду с писательницей,  у которую такие же профи пошли проводить обыски.

БЮТик

Гость написал:
Насколько мне известно, у Ивана, были серьезные проблемы со здоровьем, после которых, питье для него жизненно опасно. С тех пор, поговаривают, он не пьет.

Ага, это же и про Минаева тут один гость писал. Бухает Ваня конкретно и часто Smile Можете у Витальки Кохана спросить Smile Он на шарка к Ване каждую неделю присоединяется Smile

житель

Вообще все как то обсуждают все что попало только не дело. А дело в том что после праздника 9между прочим государственого) стоят хлопцы никого не трогают поют песни-подходит патруль и -предьявите паспорта. А скажите горожане кто из вас носит в штанах паспорт. Ну предупредили и пошли бы дальше аж нет надо показать что менты хозяева на улице. ЛУЧШЕ БЫ ПО ПОДВОРОТНЯТ ШПАНУ ЛОВИЛИ, так нет СТРАШНО

Гоша

Имею информацию из неофоциальных, но  достоверных источников, что Ваню Боршоша похитило ФБР в сотрудничестве с МОССАД для внедрения на Кубу с целью сроздания "Народной кубинской самообороны" и развала экономики и уклада страны изнутри.

Стоимость операции- 10.000.000 долларов, из которых:

-на подкуп наших правоохранителей- 50 000

-на переброску Вани в Кубу- 50 000

-гонорар Вани- 1 000

- остальное на изучение украинского языка агентами двух разведок. 

Славик

Гоша написал:
Имею информацию из неофоциальных, но достоверных источников, что Ваню Боршоша похитило ФБР в сотрудничестве с МОССАД

А это уже явная деза. ФБР здесь не причём. Приложили руку, скорее всего, британцы.

Гость77

Славик написал:
А это уже явная деза. ФБР здесь не причём. Приложили руку, скорее всего, британцы.

Думаешь? Я тоже так подумал, слишком уж любил Ваня вискач хлестать Smile

МИ-6 они такие, сначала бабки выделят, потом сами между собой и королевой поделят.

artyukh

Панове, версія міліції про мотиви затримання Боршоша цікава. Але не забуваймо,  що вона й самооправдовувальна. А ось давайте станемо на бік Боршоша й пофантазуємо з точки зору його інтересу. Отже, чоловіка затримали нібито за п'янку й порушення тиші (це о 17.00). Ну, і де протокол про затримання з підписом самого Боршоша? Його звинувачують у п'янстві. Ну, і де висновок лікаря-нарколога? Його ж ні в який наркодиспансер не возили і ніякої експертизи з різними там диханнями у трубочку не проводили. Коротше кажучи, оббрехали чоловіка.  Говорять, що з ним провели якусь там виховну бесіду у віддліленні міліції. Так його ж через 30 хвилин після затримання відпустили. Знову брехня. Не знаю як там із рішучістю у Боршоша, але зараз м'яч на його полі і пропіаритись йому можна славно. Уявіть собі: заява у прокуратуру, пресконференція, заява з підписами предствників опозиційних партій  на підтримку жертви мєнтовської сваволі, ну і т. п.

Як ви зрозуміли, не дуже я вірю у версію міліції. Моя власна версія така: виступив Боршош на мітинзі у сквері Шевченка (різко так проти теперішньої влади) та й пішов собі погуляти з хлопцями. Ось тут його і зацапали. Чому його? А кого ж іще. Він же з партії колишнього головного мєнта Луценка. Чому б місцевому начальству зайвий раз не вислужитися і не засвідчити свій ну повний уже розрив із колишнім помаранчевим міністом. Не заарештовувати ж справді Катерину Білолюбську чи Олексія Шевченка (які теж виступали на мітинзі). Як на мене, Боршоша від подальших неприємностей врятував запасний мобільний телефончик, якого  патруль не помітив і тому не вилучив. Один дзвінок і все змінилося, тепер уже на користь Боршоша.

Ну, і на завершення. Ви хоч мене і вбивайте, а я все одно скажу. Не тим займалися наші доблесні правоохоронні органи у великий день Соборності України, не тим.

Оплот

Petlyura написал:
аява у прокуратуру, пресконференція, заява з підписами предствників опозиційних партій  на підтримку жертви мєнтовської сваволі, ну і т. п.[/quote

Пройшло більше суток, і де, 

заява у прокуратуру, пресконференція, заява з підписами предствників опозиційних партій на підтримку жертви мєнтовської сваволі, ну і т. п.

artyukh

Якщо б Ви уважно читали, то побачили б, що я просто фантазую. А якщо немає заяви й досі, то або Боршош засцяв, або його партія щось там комбінує. Мені так видається.

Гоша

Petlyura написал:
Якщо б Ви уважно читали, то побачили б, що я просто фантазую. А якщо немає заяви й досі, то або Боршош засцяв, або його партія щось там комбінує. Мені так видається.Отправить комментарий

Ну, це вже більше схоже на реальність. А то якось негоже, п.Петлюро ліпити з Боршоша героя. Не в тему. Чим більше таких "героїв", тим менше довіри і авторитету у націонал- патріотичних і демократичних сил.  

artyukh

Та ніякого героя я з Боршоша пане Гошо не ліплю. Я просто припускаю можливість подальших подій. Є непередбачуваний при плануванні затримання Боршоша прокол міліції, яким самому Боршошу гріх не скористатися. Це мені так видається. І не більше.

artyukh

Між іншим, забрів ось тут на сайт "Народної самооборони" і знайшов таку інформацію:

Лідер самооборонців Сумщини подає скаргу до прокуратури на міліцію за наклеп

24.01.11 16:11

Керівник Сумської обласної організації «Народна самооборона» Іван Боршош готується подати скаргу до прокуратури на УМВС України в Сумській області за наклеп.

Як ми повідомляли раніше, у суботу ввечері після мітингу до Дня Соборності у Сумах невідомі схопили Івана Боршоша і посадили в автомобіль. Іван встиг лише передзвонити в.о. голови партії Сергію Луценку і повідомити про те, що невідомі особи вже встигли вивезти його за межі міста Суми.

«Ми з однопартійцями поверталися із мітингу. У цей час до нас підійшли люди у чорній спецформі та звинуватили мене у порушенні Закону «Про тишу». Я попросив їх представитися, але вони робити це відмовилися, також як і показувати документи. Потім до них підійшла допомога, загалом стало 12 міліціонерів. Мене посадили у «воронок», забрали барсетку з телефоном, після чого кудись повезли, нічого не пояснюючи. У пуховику в мене був другий телефон, із якого я подзвонив партійному керівництву і повідомив, що мене викрали. Возили мене хвилин 25, але де саме - сказати не можу, тому що не було видно. Потім машина зупинилася на вулиці Першотравневій, неподалік від міськвідділу міліції, викинули барсетку і мені сказали виходити, після чого поїхали. Я негайно зателефонував керівництву обласного УВС і зажадав пояснень. На місце прибув один із заступників начальника УВС, який викликав командира, що мене затримував. Проте пояснень у зв'язку з чим мене затримували, мені так і не надали. Також не було ніяких повісток або протоколів. Наступного дня - у неділю - мені зателефонували від імені керівника обласної міліції Петра Дяченка і пропонували зустрітися, поговорити, мовляв, правоохоронні органи намагаються залагодити конфлікт. По тому я прибув до кабінету начальника Сумської міської міліції Володимира Пахомова, але розмови не відбулося: я зажадав вибачень за незаконне затримання, на що отримав відмову. Натомість, через кілька годин на офіційному сайті УМВС України в Сумській області з’явилась інформація, начебто я був напідпитку, без документів і т. д. Насправді ж я був тверезим, а особам, що мене затримували, я показав свій паспорт громадянина України. Наразі я проводжу консультації з юристами для подання скарги до прокуратури на міліцію Сумщини, яка поширила відверто брехливу інформацію, що була розтиражована ЗМІ по всій Україні. Мені також цікаво, чи не було це затримання замовним, адже на мітингу з нагоди Дня Соборності України я різко критикував діючу владу», - розповів Іван Боршош.

За його словами, заява до прокуратури буде подана вже найближчим часом.

Ми тримаємо ситуацію навколо Івана Боршоша під пильною увагою і про розвиток подій повідомлятимемо на нашому сайті.

Гость

А на якому Вашому сайті? 

Гость77

Petlyura написал:
Натомість, через кілька годин на офіційному сайті УМВС України в Сумській області з’явилась інформація, начебто я був напідпитку, без документів і т. д. Насправді ж я був тверезим, а особам, що мене затримували, я показав свій паспорт

Вах! Где то это все я уже слышал. Аааааа, вспомнил,  нет так давно гер-полицейские так же "незаконно" задержали еще одного нашеоборонцЯ - известного драчуана и алкаша. Он тоже говорил, что все поклеп, что воно нэ пыло и телефонами не бросалося. Только вот верить в этот бред Югы-алконавта никто желает Smile

Как и в Б>Т  - банду педофилов и гомиков не берут "нетолерантных" так и в самооборону не берут тех, кто не дружит с зеленым змием и имеет хоть какие то признаки адеквата Smile

artyukh

Гость писав:

А на якому Вашому сайті?

Мається на увазі сайт Народної Самооборони: http://www.nso.org.ua/ua

Гость

Petlyura, а ты фантазируй ближе к действительности. Всем известный тип Иван Золотые Купола Боршош давно известен своим сумасбродным характером (можно вспомнить его историю с таксистом на Косовщинской и др.) и проблемы со здоровьем  насколько извесно его не особо останавливают на пути к зеленому змию. Так что удивительного  ничего нет. Ты вот грамотный человек понимаешь про пиар, так другие люди тоже немножко грамотные и понимают что к чему. Сейчас под фишкой оппозиции легко и дома будет грабить. Но всем же понятно что должна быть мораль. Прикрывать свою быдловость флагом оппозиции просто аморально.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 186006
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65289
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.