Блоги

Чому сумно у Сумах...

"Мєр неудавшийся КВНщик, но чтобы с ним не ссориться, все тоже шутят неудачно. / Газета "Панорама" 28.11.12/

Якщо не помиляюсь, 26листопада який-то місцевий телеканал , чи-то АТВ ЧИ РТВ показав сюжет ,У якому заступник міського голови Полтави розповів про міський транспорт: купили 10 тролейбусів Луцького заводу. 26 млн. грн. надала міська рада а 4 млн.грн. обласна рада. Пропорційно із збільшенням тролейбусів- зменшується кількість приватного транспорту, тобто маршруток. А ще . ви б чули, яким тоном він розполвідав : спокійно, виважено, без будь-яких образ, а саме головне -він жодного разу не сказав "я".

Цікаво, так !? місто Полтава - поруч, по розмірам - подібне Сумам, а живуть по-іншому ? Отака підозра з,явилась.

Як же порівняти ? А порівняємо давайте новини на Міському порталі Полтави та міському порталі Суми за 28.11.12 :

СУМИ

Заботливые родители не заметили исчезновения ребенка, бойцы МЧС дважды за сутки тушили пожары, спиртное под запретом, контрабандный груз изъяли, жестокое убийство сумчанина посреди улицы, часть города без воды, Сумижитло не будет обслуживать проблемные дома, исчез мотоцикл, скорая станет экстренной...

Полтава

У Полтаві нагородили учасн. конкурсу проти насилля в сім,і, відеокамери допомагають ДАІ,подякували студентам, Полтава в роки Голодомору, у Полтаві - найнижчий тариф з обл. центрів на вивіз сміття, вітали переможців міського туру Всеукраінського конкурсу..., 17 пригод Хрюнчика презентували полтавцям..., почався різдвяний пост, ремонтують лікарню...

Загальний тон новин відчуваєте ? При тому, що це - дійсні новини двох обласних центрів за 28 листопада !

А ми вертаємось у наше сумне місто , читаємо цитату з газети Панорама і намагаємось вирахувати хто ж це робить нам сумно ?

Деякі приклади знаходимо в останніх сумських газетах. Ви пам,ятаєте всю істерію з приводу провалів на Соборній ? Називали 7млн.  10млн. , грн., хто більше, Шилов , ваш хід -15 млн. грн. ! І що ?  Попросив голова Зарічноі в м. Суми адміністраціі у кого-то машину піску, у кого-то - цементу, хто-то дав робітників і тихенько залатали кляті дірки!

Наступний ажіотаж з приводу регулювання мешканцями теплових лічильників- а виявляється , що Сумижитло (  батько- Куц,  мати-Min Golova ) не виконало один з головних обов,язків по підготовці до зими - не повірило теплові лічильники більш ніж у 50 будинках ! ? Тепер люди платять не по лічильнику а по нормі! І мовчать ! ЛЮДИ ! МОВЧИТЕ ? А тим часом Сумижитло повідомляє наступну новину : вони не будуть обслуговувати проблемні будинки !? А хто ж буде ? Може ви і нарахування знімите з цих будинків ?

Ще одна новина:  у непридатній ні до чого "Романтиці", яка знаходиться у аварійному стані , виявляється можна займатися боксом , при чому на шести рингах одночасно !!! А які суми просили з бюджету на порятунок ! Мільони !

Наступний скандал з Генпланом м. Суми : він для нас з вами чи для двох людей , які на нас в черговий раз будуть заробляти ? Цікаво, скільки ж коштує домовитись про бокс ? Це ж не теніс ! це ж дорожче ! ?

Отакі новини, малята!

Ви ще не відчули потреби сконцентруватись на позитиві, А це і є мета нашоі розмови !? А хто повинен концентрувати на позитиві ГРОМАДУ ? Створити цей позитив при мінімумі грошей, тобто іншими засобами ?

Проф. Д, Гільберт натрапив на таку загадку : дивлюсь на натовп на вулиці і розумію, що половини людей там насправді немає. " Він виявив таку штуку, як блукаючий розум : місце тіла менш важливо,  аніж місце розуму, і перше має дивним чином малий вплив на останне.

В умовах інформаційноі цивілізаціі, у багатьох краінах пропонуютьнову політику людських зв,язків, підштовхування до просоціальноі поведінки та ін. використовуючи віртуальні компоненти. ЗМІ, інтернет, кіно а в нас і чиновники, формують тип комунікаціі. Тих, що спонукають людей до агресивноі поведінки - рекомендують лікувати. Тим. що не вважають себе хворими, прем,єр великобританіі Д.Камерон , звертаючись до місцевих влад порекомендував :

" Не втручайтесь. Не лізьте. Не робіть проблем , там, де іх нема." ( Ах уж эта Англия !)

           Думаю , пора начать шутить удачно .ХАЙ БУДУТЬ СУМИ БЕЗ СУМУ!

view counter

Комментарии

Гость АЛИК

Хай Камерон не каже так !!!! Бо Миняев без куска хлеба залышыться без понтов он не может козляра гребанный... В народе незря его Гендон Миньетов звуть.Таке погоняло ще никому  не прикалывали.А  запобижник вин багаторазового выкорыстання  и миньетчик подзаборный.....

По тематике

Олег Медуниця
Нові хазяї «Сумижитла»

На роботу КП «Сумижитло» завжди було чимало нарікань. Мешканці скаржилися на неякісні послуги, що надавав МЕГАжек, журналісти - на закритість... 19

Олег Медуниця 10.09.2013 13:10
Barmaley
Голосуйте за фантомов, или идёт охота на лохов?

«Рідне місто»… А есть ли партия такая?... 83

Barmaley 11.10.2010 11:24
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.