Блоги

5 питань до влади та Мінсдоху стосовно "Шосткинского беспределу"

5 питань до влади та Мінсдоху стосовно "Шосткинского беспределу"

5 ПИТАНЬ ДО ВЛАДИ ТА МІНСДОХУ
стосовно "Шосткинского беспределу"

Мабудь всім нам хотілося отримати читкі відповіді на питання, які після акції протесту напрошуються самі. Ось цікаво одне, чи наважиться керівництво МінсДоху області пояснити журналістам наступне:

1. Чому у робичий день була закрита податкова м.Шостки на цілий день? Хто дав такий наказ і хто візьме на себе відповідальність збою у роботі режимного підприємства? Чи відповість керівництво податкової м.Шостки за незручності людей і підприємці,. котрі намагалися увесь день "сдать отчет" чи щось інше, а можливо це був останній день для них, а наступного вже підуть штрафні санкції?
2. Чи можно вважати наспіх зібрану за день до акції протесту прес-конференцію керівниці податково Шостки Горовенк О.С., яку доречі вона проводила з тримтінням у руках та тримтячим голосом, так і не давши відповіді журналістам на їх питання. а читаючи "все з листка", відкритістю податкової? Чи це просто поспішні виправдання за неправомірні дії податкової?
3. Чи буде така "відкритість" податкової та такі прес-конференції стосовно інших звернень підприємств та підтприємців про тиск та протизаконні дії податкової в м.Шостка, а їх вже близько двох десятків? Чи всім тим колективам теж потрібно виходити на площу з акціями?
4. Правда, що керівниця податкової м.Шостка Горовенко О.С. непроходила службової перевірки та немає професійних якостей та досвіду для займання керівної посади такого рівня? Чи можно це пов"язувати з особистими "близькими" (кажуть навіть дуже) стосунками Горовенко з керівником податкової області?
5. Чи отимують працівники податкової за фактично прогуляний день своєї роботи, коли податкова була закрита на весь день під час акції? Чому ми повинні СВОЇ КОШТИ платити податківцям за те, що вони "злякалися" спілкуватися з людьми і прогуляли день - а це наші з вами податки, ми їм платимо зарплатню? Чи буде вирахованний цей день з їх зарплатні?

Фото
  • робочий день податкової в м.Шостка

Комментарии

Дарья Сафонова

Відео до теми:

strc.sumy.ua/vnews/soc/28087-pdpriyemc-shostki-vlashtuvali-bunt-pd-dverima-podatkovoyi-sluzhbi.html

Гoсть

Все таки очень жаль, что сумские журналисты не наведались в это супер-пупер современное предприятие Smile И главное почему????? Не пустили? Не интересна тема? Все заняты репортажами на животрепещущие темы и нет временги? 

Поинтересовались бы, чем конкретно занимается (каким таким производством) это высокоехнологическое предприятие? ? Возможно развивает современные технологии? Может у них огромный штат шосткинцев специалистов с большой буквы? Какие у них зарплаты? Какие у них условия труда? Сколько этот гениальный производитель дает в бюджет города и страны? От кого они получают комплектующие для своего производства и кому поставляется готовая продукция? За что конкрено "третирует" это знаменитое предприятие налоговая? Какую социальную сферу содержит хозяин данного предприятия (садики, поликлинники, социальных работников)?  

Жителям сумщины было бы очень интересно узнать ответы на эти вопросы и многие (если конечно это не секретные данные?). А с другой стороны, какие секреты могут быть у того, кто не разъединяет себя с народом и готов идти с ними в бой за светлое будущее? Правда?

Ну и отвлеченные вопросы просто так..... в прорву (совершенно не касающиеся данной теме):

С каких пор расфасовка готовой продукции, завезенной из-за рубежа является производством?

Каким образом ввоз импортной продукции способствует развитию неньки?

Может ли современное предприятие платить людям минимальную зарплату и минимизировать уплату налогов? 

Может ли предприятие, которое не обеспечивает своим работникам социальные гарантии называться таким, которое болеет за жизнь простого труженника?

Как называется на уголовном языке уход от налогов в особо крупных размерах и что за это грозит?

Гoсть

Дарья, сколько можно воровать  прикрываться митингами? Это по депутатски?

1311

Обвинить Дарью (а  также кого либо другого) в воровстве можно только по решению суда, Гость ты про презумпцию невиновности не слышал?

Паша

И ещё один вопрос интересует: Почему на все жалобы налоговая игноирует, а здесь прям пресс-конференкию собрали? 

Гoсть

Почему молоток не скажет сколько налогов его предприятие заплатило за этот год?  Стесняется?  Smile

Нокиа7210

14:10 ты дебил или только за него себя выдаешь? Какие предприятия? Есть доказательства что у нардепа есть предприятия - обращайтесь в суд, прокуратуру и т.д. Осветите достойно в прессе, если у Вас таковые доказательства есть, предоставьте их народу, ведь народным депутатам запрещено заниматься предпринимательской деятельностью. Я тоже могу сказать что ты (Гость 14:10) у своего начальника *** *****, но не факт же что это правда, пока доказательств нету. Так что, если нету доказательств, то хорош 3.14здеть. Тошно уже читать Вашу лажу.

Сашка Гуру

Пришлых нам не нужно!

Анжелика Романченко

Уверена, на эти вопросы нам никто не ответит, кроми троля, короторый тут пишет клевету!

                           гость

работает схемка, гарант смешной - боремся с коррупцией, а в Шостке по ходу они её возглавили и народ пишет должность передалась половым путём, и заметьте никто не встал на защиту не разобрался - ни прокуратура, убэп, сбу - никто, а вы говорите гарантировано конституцией, может и да, если ты сам конституция   

Ленчик

Гость 13:10, если  ты такой умный....и все тебе жаль, что журналисты не наведались на  Кловин...и что жителям Сумщины очень интересно узнать технологию производства, какие зарплаты....насколько социально защищены работники этого предприятия...Все это конечно безумно интересно для ВАс...А  меня, вот... интересует, сколько Вы, лично Вы - смогли предоставить рабочих мест для граждан нашей страны...????? Думаю  только демагогствовать , не более, Вы и умеете...Вы только на это способны....

Гoсть

 
Ленчик Сегодня 19:27

не воруй, тогда не посадят Smile и манда депутата не поможет Smile

Гoсть

и брать пример с П.Мельника Smile Тому очень пригодился паспорт брата

Жека Кисель

Этот видео-совет подходходит Горовено!

Гoсть

 
Этот видео-совет подходходит Горовено!

Она грабила граждан? Она не платит налоги? Она выводит деньги за рубеж? Smile

8 няничек из районной больницы заплатили больше налогов, чем кловин Smile Не позорься, Игорек, вместо идиотов флудерров найди адвокатов и иди защищайся в суде. 

Жека Кисель

Она грабит чесные предприятия!
Гость, с какого перепуга тебя, человека из Сум интересует то, что происходит в Шостке?

Сэмэн

Жека, как это с какого? :bigsmile:  С такого, что Семченко&Ко уже сидят задом на раскаленных углях и писать хоть что-то нужно. Но текст у них выходит еще хуже чем в пресс-релизе для журналистов 14.08.13.

Ребята, я просто рыдал над Вашими перлами... Кстати, великие оформители документов: в Word (либо чем Вы там пользуетесь) есть функция подчеркивания, а Вы по старинке пастой из ручки подчеркиваете.

Алена 81

Видила пресс-релиз в инете от ГореВенко с подчеркнутой ручкой фразой мол ее заказали - смешно. неужели Вы думаете люди лохи и будут читать то что вы начеркали? Мы что бараны не понимаем что область поставили план и задачи порвать Шостку и поехать дальше на новое место работы, вот и Горовенко работает так усердно, но не тут то было Шостка это вам не тити-мити. Вот и получили отпворот - поворот. А то что Молоток пречастен так это бред. Он ее же и назначил, иначе был бы на акции и пиарился. Так что замести следы что винеовати власть в покращенни ну не удастся. Всю налоговуб приезжую нужно вернуть восвояси. 

Орел

shostka.info/news_shostka/arkadiush_zhanovskij_v_evrope_takoj_problemy_by_ne_bylo/

Да, быдло которое коментирует за деньги, понося всех и вся. Узнайте у шефоф своих кто действительно хозяин завода Кловиг - Украина. Это Поляк. Легко проверяеться в инете на сайте Минюста та регистрационных служб. Ведь с принятием щакона про доступ до публичной информации это сделать не сложно.

Гость111

Во и фотки с завода, да не кислое оборудованние стоит. Я в Германии у фашистов такое видел, когда учился там. СТоит бабла не меренно - во лохи что вложились в Украину - это вам не Польша Го хоум поляки не хер тута делать.

Шинкаренко Денис

Дарья проплаченная Молотком журналистка, при чем очень небольшими деньгами. Даже если предприятие и функционирует под эгидой Молотка и губернатора, налоги все равно платить надо. А иты Даша кого же ты защищаешь одного вора *(Молотка) от друкгого ( налоговой) так пусть сожрут друг друга.Сколько Даша тебе заплатили за статейки. мне например Молоток подарил Тойоту Секвою, а ты наверное обошлась ему гораздо дешевле. ..

умник

ахаахах, да у вас блин тут все куплено)) народ что за бред) Единственное что тутупроплачено так это троли обсырающие молотка

жека

хотите сказать что люди бы говорили об этом просто так, такой резонанс на всю украину тоже просто так?? а вот ничего подобного. Люди заговорили потому что "Терпець урвався". И то что там что-то проплачено, даче читать смешно.

Дарья

Цікава думка. Від Тайоті Сіквої я би не відмовилася. Але на жаль у нас в Україні так журналісткий промисел не проплачується ;)  На жаль..... 

Але якщо серьйозно, то це повний брєд! Де я і де цей Молоток!

Мені все одно хоть Молоток, хоть Медуниця. хоть хтось інший. Я буду  висловлювати свою думку вільно, бо живу в демократичній країні (хочу на це розраховувати і буду це відстоювати). А якщо цей ваш Молоток щось там краде, то це ваша провина, бо ви його обрали. Але ж люди висловили свою думку на виборах....... А ця тема касається тиску податкової і її непрозорості у відношеннях з людми, ось і все.

Паша

на эти воросы нам не ответят никогда. ибо "покращення"

Гость, которому стыдно

http://rama.com.ua/andriy-derkach-u-shosttsi-miskiy-byudzhet-nedootrimuye-kolosalni-koshti/


Народний депутат Андрій Деркач просить Генерального прокурора України розібратися з фактами контрабанди, ухиляння від сплати податків і митних зборів в особливо великих розмірах.

Депутатське звернення

У порядку виконання депутатських повноважень мені стали відомі факти контрабанди, системного розкрадання державних коштів у сфері ЖКГ, ухиляння від сплати податків і митних зборів в особливо великих розмірах, які потребують перевірки.

Так, власники і засновники деяких підприємств м. Шостки Молоток І.Ф. і Комар А.Д. створили мережу підприємств: ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт» (надалі ХАЕР), ТОВ «Харківенергоремонт Т», ТОВ «Віст груп», ТОВ «Віст груп Днепр», ТОВ «Віст груп Крим», ТОВ «Террамаркет», ТОВ «Логістик груп», ТОВ «Вант лтд» і низку фіктивних фірм (ТОВ «ДоМіом», ТОВ «Норд Техиододжі», ТОВ “Глобалсервіс ЛТД», ТОВ «Українські торговельні шляхи», ТОВ «Сімферон», ТОВ «Еквітек», ТОВ «Термоприлад», ТОВ «Основа-еко» та ін.), через які, за інформацією, що потребує перевірки, ухиляються від сплати податків та митних платежів, оформлюють безпідставні податкові кредити, легалізують товари, ввезені контрабандним шляхом, розкрадають бюджетні кошти в особливо великих розмірах, незаконно виводять значні кошти із підприємств ЖКГ
м. Шостки.

Лише у 2009-2011 рр. зазначені фірми ухилились від сплати податків на суму понад 40 млн грн. та митних платежів на суму понад 50 млн грн., але за даними фактами відмовлено в порушенні кримінальних справ, незважаючи на те, що вже протягом 2011-2012 рр. набрали чинності декілька рішень адміністративного та апеляційного судів щодо правомірності донарахування сум податків зазначеним підприємствам на десятки мільйонів гривень.

Судові рішення, про які зазначено вище, не виконуються, відсутнє прокурорське реагування за даними фактами.

Як наслідок, лише за грудень 2011 — січень 2012 рр., за інформацією, яка потребує перевірки, підприємствами ТОВ «ШП «ХАЕР», ТОВ «Віст Груп», ТОВ «Хімекал інвест Ліметед» у взаємодії з суб’єктами господарської діяльності, які мають ознаки фіктивності та використовують у своїй господарській діяльності схеми ухиляння від оподаткування (ТОВ «Пасмар Лот». ТОВ «Зарсет», ТОВ «Броксид». ТОВ «Укрмедбудсервіс», ТОВ «ЛоранІк»), сформовано податковий кредит на суму ПДВ 7085 млн грн. (загальний обсяг оборудки по «схемному» податковому кредиту 42 514 млн грн.).

Ймовірні втрати бюджету за результатами податкової декларації з ПДВ — 6 434 млн грн., з податку на прибуток — 7 744 млн грн., загальні ймовірні втрати державного бюджету за грудень 2011 — січень 2012 рр. — 14 179 млн грн.

Також необхідно надати оцінку доцільності передачі Шосткинською міською радою в оренду ТОВ «ХАЕР» цілісного майнового комплексу Шосткинської ТЕЦ, внаслідок чого міський бюджет не отримує колосальні кошти. Рішенням Шосткинської міської ради від 23.06.06 р. «Про оренду цілісного майнового комплексу по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії» з порушенням чинного законодавства, під тиском обласної влади в оренду ТОВ «ХАЕР» передано цілісний майновий комплекс по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії терміном на 10 років за заниженою ціною оренди. Він включає Шосткинську ТЕЦ, тепловий район, котельну, теплові мережі та нежитлові приміщення, які є комунальною власністю територіальної громади м. Шостки. Хоча в той же час виконкомом міськради створене комунальне підприємство «Шостка ТЕЦ», яке може самостійно обслуговувати цілісний майновий комплекс, надавати послуги мешканцям міста, реалізовувати електричну енергію, зменшивши тарифи на опалення. Однак зазначене комунальне підприємство використовується лише для передачі влітку нерентабельного майна цілісного майнового комплексу з метою зменшення орендної плати для ТОВ «ХАЕР», яке взагалі не має ніяких власних виробничих потужностей, обігових коштів та кваліфікованого персоналу.

За шість років неефективного використання ТОВ «ХАЕР» комунального майна цілісного майнового комплексу Шосткинської ТЕЦ накопичилась достатня кількість причин для розірвання орендних відносин. Такими фактами, які потребують додаткової перевірки, є порушення чинного законодавства керівництвом ТОВ «ХАЕР», а саме:

- у період 2010-2011 рр. підприємство ТОВ «ХАЕР», використовуючи фіктивні фірми: ТОВ «Альфа-Скрін», ТОВ «Українські торгівельні шляхи», ТОВ «ДоМіом», ТОВ «Глобалсервіс лтд», ТОВ «Акцент Нова», ТОВ «Олтим літ», ТОВ «Бест Сейлер лтд», ТОВ «Стімтрейд», ТОВ «Логістик груп лтд», ТОВ «Струменеві — нишова технологія», ТОВ «Хемікал інвест Лімітед», — вивели кошти, сплачені за послуги теплопостачання мешканцями м. Шостки на суму понад 30 млн грн., при цьому ухилились від сплати податків в особливо великих розмірах.

- розроблена та реалізована злочинна схема, метою якої є несплата за газ та незаконне отримання субвенції ТОВ «ХАЕР» шляхом завищення та заниження суми витрат під час виробництва електро- та теплоенергії. За період з 2009 по 2011 рр. за даною оборудкою державі завдані збитки понад 9 млн. грн.

- у серпні 2008 р. був проведений тендер, предметом якого є проведення робіт з реконструкції системи теплозабезпечення м. Шостки, переведення парових і водогрійних котлів на альтернативні види палива. Переможцем тендера стало ТОВ “ХАЕР”. Вартість договору на закупівлю котла, що працює на альтернативних видах палива, становить 3,7 млн грн.

- ТОВ “ХАЕР”, користуючись контрабандною схемою, завезло з Росії на територію України через Глухівську митницю поза митним контролем, контрабандою запчастини до котла, що працює на альтернативних видах палива, придбані у виробника за ціною 400 тис. грн., з приховуванням від митного контролю та без декларування.

- 30.12.2008 р. на територію України на вантажних автомобілях, що належать ТОВ “Вант лтд” (реєстрація: м. Шостка, вул. Привокзальна 1-а), ввезена установка водогрійна твердопаливна УВТ 4000 для централізованого теплопостачання. Відправник — ТОВ “Ковровські котли”, вантаж змитнений на митному посту “Ковровський” Володимирської митниці РФ. Товар вивезений через митний пункт-пропуск “Крупець” Курської митниці 30.12.2011 р. В Україну даний товар був ввезений через митний пост “Катеринівка” Глухівської митниці. Товар був прихований від митного контролю, а вантажні автомобілі були оформлені як порожні. Дані автомобілі оформлював інспектор митного поста “Катеринівка” Глухівської митниці Костюченко І.Ф.

- 27.01.2010 р. на територію України на вантажних автомобілях, що належать ТОВ “Вант лтд” (реєстрація: м. Шостка, вул. Привокзальна 1-а), ввезені:

-плити мінеральні теплоізоляційні (відправник — ЗАТ “СМИ”, вантаж змитнений на митному посту “ГАЗ” Нижегородської митниці);

-склад палива (відправник — ТОВ “Ковровські котли”, вантаж змитнений на митному посту “Ковровський” Володимирської митниці РФ).

Під час проходження митного контролю на українському митному посту “Катеринівка” водій надав неправдиві документальні відомості, що перевозить лише плити мінеральні теплоізоляційні, а склад паливний не вказує — отже даний вантаж пройшов з приховуванням від митного контролю і не був обкладений митними платежами. Сприяв водієві інспектор митного поста “Катеринівка” Глухівської митниці Костюченко І.Ф., який знав, що водій подає завідомо неправдиві дані.

Таким чином, вищеперераховане технічне обладнання ввозилось на митну територію України з приховуванням від митного контролю, тобто контрабандою.

Але по підроблених документах вважається, що ТОВ “ХАЕР” придбало запчастини до котла у ТОВ “Еквітек”, ТОВ “Профіт Лайт”, ТОВ “Украсофтпро” та ТОВ “Термоприлад” (які є фіктивними підприємствами, створеними для здійснення однієї господарської операції) за завищеною ціною в розмірі 2,2 млн грн.

На даний час котел та паливний склад встановлені на Шосткинській ТЕЦ, однак не використовуються у зв’язку з нерентабельністю.

Крім того, у порушення законодавства ТОВ “ХАЕР” винно державній компанії “Нафтогаз України” та її структурам за спожитий природний газ близько 10 млн грн., хоча розрахунок населення за спожите тепло становить 93%. 100% бюджетних коштів ТОВ “ХАЕР” отримує з державного бюджету в якості субсидій для малозабезпечених верств населення.

Виходячи з вищенаведеного прошу ВАС:

- дати відповідні доручення щодо захисту інтересів територіальної громади м. Шостка, розірвання договору оренди між Шосткинською міською радою та ТОВ “ХАЕР” і повернення цілісного майнового комплексу Шосткинської ТЕЦ у комунальну власність міста;

- забезпечити ретельне розслідування фактів контрабандного переміщення товарів через митну територію України;

- взяти під особистий контроль розгляд викладених у зверненні фактів порушення законодавства та вжити необхідних заходів відповідно до ст. 97 КПК України.
Про результати розгляду цього депутатського звернення, вжиті заходи та прийняті рішення прошу повідомити мене згідно ст.16 Закону України “Про статус народного депутата України”.

З повагою народний депутат України А.Л. Деркач

Гость, которому стыдно

http://from-ua.com/politics/fdf78f15f072b.html

"Сумы: последние дни губернатора Чмыря" или "Меняю кресло на Молотка!"

[22.10.2012]

Губернатор Сумщины Юрий Чмырь попутал политическую ориентацию

В преддверии избирательной кампании состоялась XVIII конференция Сумской областной организации Партии регионов, которая была посвящена предстоящим выборам в Верховную Раду. 

«Ми знаходимося перед головним випробуванням – на міцність, стійкість, згуртованість. Командно ми повинні показати свою силу… Разом, я впевнений, зусиллями мобілізації усього партійного активу вибори до Верховної Ради на Сумщині пройдуть у кращих традиціях демократії», – сказал председатель областной организации Партии регионов Юрий Чмырь.

Но слова у господина губернатора и председателя областной организации Партии регионов, как показало время, расходятся с делом. Юрий Павлович проявил «згуртованість», не с кандидатами в депутаты от Партии регионов, а с самовыдвиженцем по 160 избирательному округу Игорем Молотком (главой наблюдательного совета Шосткинского предприятия «Харьковэнергоремонт»). Почему Юрий Чмырь открыто симпатизирует сопернику своего однопартийца - кандидата в народные депутаты по 160 избирательному округу и мэра Шостки Николая Ноги? 

"Меняю кресло на Молотка!"

О крепкой дружбе Чмыря и Молотка красноречивее всего свидетельствует информация, собранная членом комитета Верховной Рады по вопросам борьбы с организованной преступностью и коррупцией Григорием Омельченко. 

Цитата из обращения №12.4/571-182 к президенту Украины Виктору Януковичу:

«Мною получена информация… об умышленном доведении до банкротства промышленного гиганта ПО «Свема»(г. Шостка), главным виновником которого является бывший руководитель завода, ныне глава Сумской ОГА Чмырь Ю. П. Хозяйственный суд Сумской области через полтора года после назначения Юрия Чмыря директором, начал процедуру банкротства предприятия.

Также была собрана информацию о том, что некие шосткинские предприниматели Молоток и Комар «под руководством Сумской ОГА и при содействии правоохранителей» создали целый ряд фирм, в том числе «Харьковэнергоремонт», ООО «Вист Груп», ООО «Терамаркет» и целый ряд фиктивных фирм (в т.ч. ООО «До Миом», ООО «Норд технолоджи»), которые уклоняются от уплаты налогов и совершают прочие незаконные действия». 

Далее в запросе описана ситуация, в которой власти подписали с ООО «ХАЕР» договор на поставку и монтаж оборудования на сумму 10 млн грн. Однако средства были переведены на компанию, зарегистрированную в Британии, а без уплаты таможенного сбора было ввезено оборудование на сумму 2 млн. грн…

Если Григорий Омельченко говорит о деятельности господина Чмыря, то другой депутат Андрей Деркач выдвинул серьезные обвинения предпринимателю Игорю Молотку.

Из интерв’ю народного депутата Андрея Деркача (Выдержка из газеты «Полісся» за 5 июля 2012 года).

«- Вы, Андрей Леонидович, опубликовали в прессе свой депутатський запрос к генеральному прокурору Украины, в котором речь идет о коррупции и многомиллионных финансовых злоупотреблениях на Шосткинской ТЭЦ. В Шосткинских СМИ сразу же розвернулась информационная война, и вас обвинили, мягко говоря в неправде.

- Да , о моих наполеоновских планах по переделу сфер влияния в Шостке писала одна газета. Только будем говорить правду: та газета, которую контролируют те же лица, что и хозяйничают на местной ТЭЦ (имеется в виду газета «Перекресток» и Игорь Молоток). Почему- то эта «война» скорее похожа на конвульсии. На сегодняшний день есть 3 или 4 уголовных дела по разным моментам указанным в моем запросе. Выявленны фиктивные фирмы, доначислены огромные суммы в бюджет. Ясно одно, что нынешние арендаторы запутались в своих финансовых експериментах… Ответственность еще понесут и те, кто годами закрывал глаза на вопиющие нарушения… И если у них завелась «крыша», которая толкает их на преступления и гарантирует при этом неприкосновенность – этого не буде».

Подобные факты доказывают, что господина Чмыря и Игоря Молотка связывают бизнес-интересы, поэтому не удивительно, что собственные интересы Юрий Павлович ставит выше интересов партии. К тому же бизнес-интересы приносят конкретный доход. 

Пошел публично против партии: открыто поддерживает другого кандидата.

Неприкрытая поддержка Молотка, как кандидата в депутаты продолжилась в разгар предвыборной кампании. Председатель Сумской областной государственной администрации и руководитель Партии регионов в Сумской области Юрий Чмырь, открыто стал поддерживать кандидатуру депутата самовыдвиженца Игоря Молотка. 

Об этом красноречиво свидетельствует его приезд в Шостку 13 октября на матч, который состоялся на стадионе «Химик» между командой ветеранов ФК «Шостка» и ФК «Динамо». Организация подобного матча стала частью активной предвыборной агитации кандидата в народные депутаты Украины Игоря Молотка. Хотя участие Юрия Павловича в таком спортивном мероприятии противоречит статусу Партии Регионов, но это не остановило губернатора.

В статуте Партии Регионов пункт 4.2 сказано: «Член Партії регіонів зобов’язаний брати активну участь у виборах, підтримувати Партію регіонів та кандидатів, які висуваються Партією регіонів». Получается, что принимая участия в подобном мероприятии, Юрий Павлович нарушил устав Партии Регионов. Вместо поддержки кандидата от Партии Регионов, который по оценке оппозиции является самым рейтинговым кандидатом в округе, Юрий Павлович благоволит самовыдвиженцу Игорю Молотку, принимая участие в его избирательной кампании. Да и сам Игорь Федорович не раз, во время выступлений в СМИ, говорил о прекрасном взаимопонимании с губернатором Юрием Чмырем. 

С точки зрения и логики и закона такие неофициальные визиты на спортивные мероприятия в период активной предвыборной агитации, являются не допустимыми. Можно подумать, что губернатор совсем не дорожит своим креслом. По-видимому, цена губернаторского кресла далеко не эквивалентна цене бизнес интересам с господином Молотком, раз Юрий Чмырь пошел публично против партии.

Алексей Абрамов

Гoсть

Сейчас молоточки поднимут набат Smile))

Даша с Гришей сойдутся в экстазе Smile

ЛОЛ

Да-да Big smile   Нужно же на Ваши свежие новости реагировать Big smile   Хоть бы не позорились с чернушным первоисточником Big smile   Алексей Абрамов - супер журналист, который опубликовал аж целую одну статью Big smile   И маразм Деркача перед выборами тоже удался Big smile   Что там возбудили по факту супер обнаружений Деркача? Big smile   Ох уж бОянисты.... Big smile По факту можно что-то, ну кроме пустого трепа? Big smile

Гость 87807

Это несерьезно!

Все знают, что нардепы, а ОСОБЕННО, такие регионалы и с таким влиянием. как Андрей Деркач, получают ответ на запрос в течении 10 дней. И он его получил по этому запросу (указанному выше). Это был просто пиар ход на выборах, так как ДЕРКАЧ поддерживал НОГУ и бил этим по МОЛОТКУ.

Но тут вышла незадача, ответ пришел что все в порядке и налогово там заплаченно несколько миллионов. И на этом эта шумиха по-поводу запроса

Деркача утихла - ибо больше нечего было пиарить.

Неужели Вы думаете Деркач успокоился бы, если бы там было что-то незакононное, да он просто бы не слез, со своими КГБ связями и папой головой СБУ (бывших там не бывает)?

Посему не стоит переводить данную дискусию в войну между Молотком и Деркачем. сейчас это не актуально.

1) Не выборы, никому это не надо

2) Деркач находится в БЕГАХ В АМЕРИКЕ и с мая живет уже там, наверное что-то с семьей не поделил. А может просто набокопорил где-то

3) Не получивши место "хозяина" в Энергоатоме, Деркач потерял почти все и стал политическим трупом. Потому как поставил на эту войну все. Ему и Молоток мешал лишь тем, что он независимый человек. а он хотел иметь ЕЩЕ ОДИН ГОЛОС во фракции в виде Ноги (так как полностью вел его компанию и Петрович от него зависим).

P.S.

Напрашивается один вывод: кому это выгодно пытатся создать илюзию войны между Молотком и Деркачем - если это 100% не Деркача рук дела (смотрите выше)???????????

Наверное криативные люди (троли как их называют) Семченка и его любовницы Горовенко хотят таким образом отвести внимание от самого главного - взяткочниства в налоговой Сумской области. А то что это дело рук налоговиков во главе с Семченко говорит один факт, ники и ІР адресса с которых они пишут - это Днепр. область - МИЛЫЕ МЕНЯЙТЕ АЙПИШНИКИ НЕ ПАЛИТЕСЬ Smile

Семченко с Горовенко едте домой, хватит тролить в Сумах!

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Мелодії любові та життя
Мелодії любові та життя
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.