Сьогодні, в будинку за адресою Коротченка, 10. о 14-10 зустрів двох студентів 4 курсу інженерного факультету Сумського державного університету Сидоренка і Пашко, які розносили по під`їздах ось цей комплект агітації. Вручили і мені.
Остання листівка закликає порівняти життєвий досвід і справи кандидатів.
Я вже порівняв. А Ви?
Гость
Шановні, студенти! Дійсно, зробіть првильний вибір. Але Медуниця - це не єдиний варіант правильного вибору.
Гость
Шо це за кіно? Якась машина в багнюці у лісі, може десь в Бурині чи під Сумами, чи бо зна де. Мужики якісь ходять. Їхали з Сум, застрягли. Той хто знімав каже було п*ять, а зараз чотири - мо з*їли когось по дорозі? Шо це за Тарантіно? Хто ці люди, де вони були, що роблять, що буде далі?
Друга серія - такаж фігня. Корови пасуться. Їде вже інша машина. Зупиняється біля Клочка. "Привіт - привіт". І все. Якийсь андеграунд. Де зав*язка, розвиток сюжету і хеппі-енд?
Гость
Я вообще молчу
http://mnk.org.ua/news/novina/article/mnk-zaklikaje-pidtrimati-olega-medunicju/
Нога ГосДепа
Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний націоналістичний конґрес».
mnk.org.ua
Что нацюцюрники из Лондона мовнякают?
Гость
Гость
нУ шо, риги, скуштували х....я?
Гость
Во-во! Суми-це вам не Макєєвка!
Гоу ту нах...р!
Олександр Бойко
А ви бачите що риговські боти пропали? Проплати скінчились, інтернет воїни?
Гость
Война закончилась, главное сражение на Сумщине проиграно. Кто же за пустую болтовню платить будет?
Гость
Вы Вообще адекватный??????????????
тоесть город стал хуже с УАБС,Библиотекой, Манежем, Олимпийским,Барсой,Тюзом и т.п. в конце концов Пентагон и крупска....
Артурчик
Неадекваты выбрали себе подобного)))
Гость
Посмотрим как вы будете плеватся желчью после на следующих выборах! Когда Медун немного поцарюет! Люди вы Тупые! ну просо слов нет как как можно голосовать за Медуна, человека который за всю свою жизнь ничего не сделал! Быдло!
Гость
Одно слово СУМЧАНЕ!