Ректор Васильєв вчергове прогнувся перед ригами ... через Медуницю

На своїй сторінці у фейсбуці Олег Медуниця повідомив, що ректор СумДУ Васильєв відмовив йому провести зустріч із членами трудового колективу вишу. Чому? Мій варіант відповіді у назві допису.

Васильєв відмовив

Гость

А цитований Бузина - крутить попою в прямому сенсі слова, тому що підарас. знайшли кого цитувати ))) кумир, так? Party

Гость

А цитований Бузина - крутить попою в прямому сенсі слова, тому що підарас. знайшли кого цитувати ))) кумир, так?

Ты психуешь, а значит ты неправ! Бузина рулит! Что не фраза, то попадание в яблочко. Ну или в очко такому, как ты Smile

Гость

ой, видно добре тобі Бузина в очко зарядив Big smile але не поспішай ділитися своїм щастям - не всі тебе зрозуміють. массуй простату далі )))

Гость

массуй простату далі )))

Якый маладэць, хлопчыку. Ну все знает. Видимо с тобой хорошо поработали педофилы из батькивщины Smile)))

Гость

коли я був маленький, Юля ще не крутила порнушку по камсамольських відосалонах ) тому - не суди по собі, жертва педофілів і Бузини Big smile

Гость

Вот так вот Олесь Бузина собрался давить альфонсов, педерастов и педофилов:

Олесь

А что предложит медунок? Своровать у детей очердную партию гуманитарки?

artyukh

Розділ IX 
ПЕРЕДВИБОРНА АГІТАЦІЯ

Гость писав:

Стаття 68. Форми і засоби передвиборної агітації

10. У разі якщо будинок (приміщення) незалежно від форми власності було на договірній основі за рахунок коштів відповідного виборчого фонду надано для проведення передвиборного публічного заходу чи передвиборної агітації одній партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, або кандидату у депутати в одномандатному окрузі, власник (володар, користувач) цього будинку (приміщення) не має права відмовити в його наданні на тих же умовах іншій партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, або кандидату у депутати в одномандатному окрузі. Зазначена вимога не стосується приміщень, що перебувають у власності чи постійному користуванні партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, або кандидата у депутати в одномандатному окрузі.

Будинки (приміщення) державної або комунальної форми власності надаються для проведення передвиборного публічного заходу чи передвиборної агітації без проведення конкурсу.

Дякую, пане Гость. Я думаю, що Медуниця це побачить.

Гость

смішне ти, Петлюрятко. То риглинетком дражнисся, то - дякую, пане Гость :party: 

суть в тому, повторююсь, що принаймі текст Закону Медунятко мало б знати ледь не на пам"ять, а ще - уміти цим знанням трішки користуватися, бо зрештою написати з кожної фігні купу скарг, заяв і судових позовів, і не забути вести процес до фіналу по кожному папірцю, - це і є КОНКРЕТНА ДІЯ.

натомість, писати в інтернет - це вроджена або свідома БЕЗПОРАДНІСТЬ, тупість і недолугість.

Що ж, хай Медунятко хоча б почитає закон )))

підказка: Васильєву слід було писати - прошу ляляля на тих же умовах, що й такогото числа Корлевській і тд Big smile

artyukh

А, так це той Гость, що я його назвав Регіоналятком. Ну й чому, пане Гость, якогось ніка не придумаємо, чи Гость - самий вигідний нік?  

Відразу видно, що ви у проблемі виборчого законодавства шарите.  Я вас попрошу хоч і таким чином (тобто через образи, лайку і плювання), але продовжуйте допомагати Медуниці.

Гость

Party

Петлюро, краще ніж тут писати комплімани, біжіть уже Медуницю носом тикайте  уже написане, хай ділом займеться. Але якщо до кінця тижня не буде ні заяв, ні скарг, ні судових позовів з окресленого кола питань - 220%, що Медунятко планово зливає вибори піфу

Гость

Я захоплююсь Медуницею. Ви розповідаєте, що він жує соплі, не пише скарги, не добивається зустрічей. Він ПАХАЄ, зранку до ночі, бо в нього немає накрадених тисяч, щоб платити таким уїбанам, як "коментатори Гості". Скажіть ще, що слабак, що не накрав. Молодець, що розповідає людям, дає для людей їжу для мозку, найдорожче, що може дати людина, а не мости плиткою викладає!   

гость

Продажному и вороватому миллиардеру - ПРимату Епифанову не обмануть сумчан!!!

Гость

дає для людей їжу для мозку

Бачу вас уже нагодував, а народу не потрібно його епать (мозок), а краще, щось би зробив.

гость

Все эти чмыри сделают на копейку, а воруют миллионами. Чмыри, ежайте в свою Макеевку. 

Гость

во-во! гоу нах Макєєвка!...

Гость

Медуниця - Чмирь, без варіантів. Тільки не такий повороткий, у вишиванці і завжди не перший.

саме завдяки таким ряженим націоналістам, як Медуниця, у нас при владі Яник і Ко.

Гость

Саме завдяки таким як Медуниця ще э якась надія на зміни. Тому голосуватиму за нього. Знаю, що він не продасться

Гость

100%

Пролетарий Семен

А можно ссылку на документ,то уже потёрлось? Smile  

artyukh

На жаль всесильний час робить все смертним. І цей документ вже десь у часі загубився.

А може й нам не треба намагатися продовжувати життя тому, чиє призначення пошвидше канути в Лету. Довго не зникати повинне щось вище, щось якісно інше  за новину-одноденку. 

telepin

І цей документ вже десь у часі загубився.

документ располагался на фейсбуке, он или удален или к нему закрыт доступ.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 207316
Все сообщения 272258
Всего зарегистрированных пользователей 65995
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.