Епифанов пописал перед "Уютной гаванью"

Дело было на сотне

Дело было полтора часа назад. Ректор был в спортивном костюме и кросовках. Пьян полумертвецки. Вышел из помещения и присел к девушкам за столики. Его сопровождали двое и постоянно хотели затащить вназад вовнутрь. Девушки не отвечали взаимностью. Епифанов докуривал сигарету и сразу доставал новую. Ректор вышел из-за столиков, качаясь подошёл к стене зала игровых автоматов и долго отливал. Мимо проходили десятки людей в том числе с детьми. После чего он вернулся за стол, но уже к другим дивицам. Через некоторе время, его спутникам всё же удалось почти силой заташить Почётного гражданина города наза в кафе. Как-то нехорошо для старта избирательной кампании.

Гость

А він тверезий взагалі буває , цей профффесор-2?

http://www.youtube.com/watch?v=sIzp5zfilAg&feature=player_embedded

Гость

А почему вы решили, что он во время выступления был пьяным?  Да, не златоуст, не Цицерон, но человек дела ! А умение делать дело, а не только красиво говорить и много обещать  сегодня дорогого стоит.

Гость

Епифан казался жадным, умным, хитрым, плотоядным,

Меры в женщинах и в пиве он не знал и не хотел...

(В.Высоцкий).

Женщины ему уже не надо, а вот бабло (думает, что в гробу есть карманы) и бухло - таки да!

Предатель, дебил, хам и свинья!

гость

Потдерживаю.  Glasses

Гость

Предатель, дебил, хам и свинья!

Чернотицкий, кода ты уже повзрослеешь?

гость

Да, а у тебя Ира Богданова, ума видно уже не прибавится никогда. Glasses

Ржунимагу

Сумчаночка

Мені цікаво, скільки ви будете язиками тріпати як бабці біля під"їду?  Чі Ви тільки язиком і вміете? Tongue

Медуниця, я до тебе звертаюсь, угомони своїх опришників, веди справедливу боротьбу!!!!!

сумчанин

Ти не влазь у чоловічі   розмови, це по -перше, а по-друге власівці і російськи фашисти якими є  чмирі,   це  дрібні злодії, які  повинні бути усунені від можливості грабувати сумчан, окрім того вони будуть нести відповідальність за розкрадання, як обласного так і міських та районних бюджетів.  Glasses

гость

После этих выборов, про Епифанова как порядочного человека уже никто не скажет, а все могло быть по другому, не  свяжись он с чмырями и чесно сказавши сколько он украл денег у народа. Wink  

uz

100%

Гість

З ким поведешся, того й наберешся. І обсяде тебе дурна слава наче реп'яхи... був сумчанином, а став данєцкім прислужником

Каламбур

Хорошо быть кисою

Хорошо собакою

Где хочу  - пописаю

Где хочу - покакаю

Случайный прохожий

А с чего Вы взяли что Епифанов с регионами? Он безпартийный

гость

Епифанов-  член фракции Партии регионов в обласной раде и балотировался от них. 

Сумчаночка

Ти не влазь у чоловічі   розмови, це по -перше

Ви чоловіки? Ви бабці базарні, вміете тільки язиками ляпати. Хоч один з Вас задротів що сидить тут на форумі хоч чимось похизуватися може, що зробив для свого рідного міста чи для неньки України? Crazy

сумчанин

А ти, чим можеш похизуватися?

Сумчаночка

З якого дива, мушу перед Вами "сумчанин" тут розпинатися? Повір є чим?

сумчанин

Ось тому і не треба триндіти і  називати інших затротами, завжди починай з себе.  

гость

Big smile

Сумчаночка

Ай зацепило.........? Звичайно, тут же тільки інтелегенція! Правда в очі колить....? Не звично коли Вас шпетять, звичніше самим обливати брудом та за це ще й гроші отримувати?

сумчанин

Гроші отримуєш ти, а я просто висловлюю свою думку. Щодо того, що когось тут зачепило то це не про мене, я інтелігентом себе не вважаю. У нас інтелігенція, це лайно націЇ, як казав (В.Ленін). Саме тому ректори сумських ВУЗів Єпіфанов, Ладика, Васильєв підтримують партію Зека, який викрадав капелюхи у людей.  

Сумчаночка

Ні лайно нації це саме такі як ти, що можуть ось так з під тишка розводити полеміку! Як такий розумний скажи це у вічі тим ректорам ВУЗів, подивись їм у вічі, а що з того що тут В.Леніна згадуеш?

Случайный прохожий

Гроші отримуєш ти, а я просто висловлюю свою думку.

Боягуз мамин, не трогай девушку

сумчанин

Лайно нації це ти ,  коли тут триндиш і захищаєш банду чмирів. А ректорам, які лягли під чмирів не хвилюйся, можу сказати і у їхні продажні очі.  Не люблю політичних потаскушок, якими і є ці регіональні ректори, напевно і ти така ж.  Glasses

Гость

Не люблю політичних потаскушок, якими і є ці регіональні ректори, напевно і ти така ж. 

А ты мовняче хамло, высшего готунку Smile

сумчанин

Не влазь в розмову,  кацап. Glasses

Случайный прохожий

Лайно нації це ти ,  коли тут триндиш і захищаєш банду чмирів.

В останне пишу тобі,  ти хамло та боягуз и це вже декілька раз підтвердив, так що стули пельку Crazy

А ще задрот малолітній Laughing out loud

Случайный прохожий

І не чіпай дівчину бо ти мене дістанеш прийдеться тебе вічливості повчити. Це до тебе "Сумчастий"  Crazy

Гость

Мне кажется, что вы тут все отвлеклись от сцыкуна-пифа.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 1044
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 179698
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65033
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.